حسن021
Registered User
داداش این سایت عوض شده هنوز عادت نکردم بهش کدوم منطقه اید؟شمارتو بذار مرسی زیاد وارد نیستم
عزیز بنده تهرانپارسم شماره که تو پست قبلی گذاشتم براتون 09197223002داداش این سایت عوض شده هنوز عادت نکردم بهش کدوم منطقه اید؟شمارتو بذار مرسی زیاد وارد نیستم
تهرانپارس؟پس الان نمیشه اومد فردا میام من بازار مبلم فردا مزاحمت میشمعزیز بنده تهرانپارسم شماره که تو پست قبلی گذاشتم براتون 09197223002
بمولا الان رسیدم داداشم بدقول شدم اما میام دادامثل اینکه از این دوستمونم خبری نشد بنابراین هدیونیت موجود میباشد
باشه عزیز موردی نداره فقط خواستید خدمت برسید قبلش خبر بدیدبمولا الان رسیدم داداشم بدقول شدم اما میام دادا
باشه حتما مرسیباشه عزیز موردی نداره فقط خواستید خدمت برسید قبلش خبر بدید
lداداشی خیلی بد قولشدم بجون جفتیمون شانسا مسیرم به شرق نمیخوره کارم پخشه حالا شانسه ما چند روزه واسه شرق بار نیس فکر نکنی زدم زیرشعزیز شمارم تو امضام هست زنگ بزن بهت ادرس بدم بیای ببینیش
09197223002
سالمه سالمه خیالت راحت خدمت رسیدید براتون حضوری تست میکنم با خیالات راحت ببریدداداش شرمنده چند وقت کارکرده؟؟؟؟؟
اپتیکش سالمه دیگه؟؟؟؟؟؟
تعمیرمشده؟؟؟؟از اول دسته خودت بوده؟؟؟؟؟
rub1.1600 دارم اکبند 350 تومن یه ساب قول 1000rms راحت جواب میدهپخش فوق العاده تمیز و خفنیه ولی هرکسی قدرشو نمیدونه - داداش امیر انشالله خوب بفروشی
راستی آمپ مونو تو رنج 300 تومن که روی 1 اهم بالای 1000تا بده و یه قویترین ساب تا 400 تومن چی داری ؟ میخوام مثلا اگه با دوتا 1214 جی بی ال کل کل کردم کم نیاره و ویبره وحشتناک بده
عزیز من که حرفی نزدم شما صاحب اختیاری هر موقع خواستی بیا ببر اصلا نبر زوری که نیستسلام داداش من آدمه بدقولی نیستم اما بجان خودم این هفته یه سرویسم شرق نخورد برعکس روزای دیگه که هرروز شرق بودم
درود خدمت شماآقا سلام عرض شد. ما هم سمت تهرانپارسیم. فردا باهاتون تماس می گیرم. اگه سالم و تمیز و کامل (کارتن و ...) باشه، فردا تماموش می کنیم