دشمنت شرمنده داداشبه هر حال از اینکه پیشنهادتو گفتی ممنونممن شرمنده ام
1-بله داداش روی همه ماشین ها وصل میشهچندتا سوال داشتم:
1-روي همه خودروها نصب ميشه؟
2-اينجور كه من فهميدم فقط و فقط بايد بهش فلش وصل كرد يعني نه سي دي ميخونه نه دي وي دي درسته؟
3-اگر فيلم بذارم توش ميخونه؟با چه فرمتي و اينكه مانيتورش فيلم رو نشون ميده؟
4-نميتونيد اين قاب روش رو پيدا كنيد؟چون يكم تويه ذوق ميزنه
5-كيفيت صداش چطوره چون من خودم قبلا يه مارشال رويه ماشين قبلي داشتم زياد كيفيت صدا نداشت(البته اون موقع با بلندگوهاي فابريك خوده ماشين تست كردم)
داداش فكر كردم قيمت رو زدي 70 ولي ظاهرا زير120 نميدي1-بله داداش روی همه ماشین ها وصل میشه
2-دقیقا فقط فلش
3-بله فیلم می خونه دوست من.فرمت avi
4-بعد تعطیلات میرم میگردم احتمال زیاد پیدا شه
5-کیفیتش عالیه و بستگی به باند داره
داداش خوبم پایه قیمت 70داداش فكر كردم قيمت رو زدي 70 ولي ظاهرا زير120 نميدي
طبق شرايطي كه برات ارسال كردم 70 خريدارم وگرنه كه خوب بفروشي
بله متوجه ام.ولي كسي بالاتر از قيمت پايه پيشنهاد نداده و شما هم گفتي پايان مزايده فردا يعني 5ام هست.من هم به قيمت پايه خريدارم به شرط سالم بودن مواردي كه گفتيدداداش خوبم پایه قیمت 70
قیمت نهایی که معلوم نیست.فعلا پست تعطیل هست و دوستان هم اکثرا مسافرت و غیره
بزارید تعطیلات تمام شه فروخته خواهد شد
بله حق با شماس ولی من این را در ایسام هم آگهی کردمبله متوجه ام.ولي كسي بالاتر از قيمت پايه پيشنهاد نداده و شما هم گفتي پايان مزايده فردا يعني 5ام هست.من هم به قيمت پايه خريدارم به شرط سالم بودن مواردي كه گفتيد
ممنون از پیشنهادتونمن 75 خریدارم
بله حق با شماس ولی من این را در ایسام هم آگهی کردم
خواستید برید ببینید دوست من که تا چند بالا رفته.برای این 5 گزاشتم که فکر میکردم پست 5 باز میشه ولی انگار با 9 افتاده پس احتمالا یا اینجا به قیمت مد نظرم میفروشم یا در ایسام یا میبرم همه چیشو راستو ریست میکنم و آگهی رو عوض می کنم
بازم از اینکه وقت گزاشتید و پیشنهاد قیمت دادید تشکر می کنم
ممنون از پیشنهادتون
ولی فعلا جون همه چیز معلق هست دست نگه میدارم و می خوام پنل روشم درست کنم
اینجوری به نفع شما دوستان هم هست
ایشالله فردا یا پس فردا همین کارو میکنم دوست من و فیلمش و یا عکسشو همین جا میزارماگر با فلش کار میکنه مهم نیست پنل روشم خودم براش درست میکنم
فقط میشه یه فیلم با فلش بزارید و فیلمبرداری کنید ببینیم کیفیت ال سی دیش در چه حده ؟ اگه کیفیت پخش ال سی دیش خوب باشه اونا مهم نیست برام
خواهش ميكنمبله حق با شماس ولی من این را در ایسام هم آگهی کردم
خواستید برید ببینید دوست من که تا چند بالا رفته.برای این 5 گزاشتم که فکر میکردم پست 5 باز میشه ولی انگار با 9 افتاده پس احتمالا یا اینجا به قیمت مد نظرم میفروشم یا در ایسام یا میبرم همه چیشو راستو ریست میکنم و آگهی رو عوض می کنم
بازم از اینکه وقت گزاشتید و پیشنهاد قیمت دادید تشکر می کنم
ممنون از پیشنهادتون
ولی فعلا جون همه چیز معلق هست دست نگه میدارم و می خوام پنل روشم درست کنم
اینجوری به نفع شما دوستان هم هست
بله یه کابل رابط داره که به وسیله اون میشه خوند که اینک اشانتیون میدمدرود دوست عزیز
فلششم باید چیزی بهش وصل شه که کار کنه آخه یه جا گفتید تبدیل میخواد!
ممنون میشم توضیح بدید.
دوست خوبم حق با شماسخواهش ميكنم
ولي يه سوال برام پيش اومده:مزايده معنيش چي ميشه؟
من فكر ميكردم يكي مياد يه كالايي رو براي فروش ميذاره و يه مدتي رو هم تايين ميكنه و هركسي پيشنهادش رو ميده و به بالاترين پيشنهاد در زمان اتمام مزايده بفروش ميرسه
ولي فكر كنم من معني مزايده رو بد فهميدم
ممنون
اوکی داداشممنون بابت جواب
پس آهنگایه mp3 رو به شرطی که رو فلش باشه میخونه دیگه/تصویری ام که avi
قابشو پیدا کن خریدارم دوست عزیز.
منتظریم
ایشالله فردا یا پس فردا همین کارو میکنم دوست من و فیلمش و یا عکسشو همین جا میزارم
کیفیت مثل روز اولشه ولی واسه خاطر جمع شدن این کارو میکنم
نه عزيز نيازي به عذرخواهي نيست.بله یه کابل رابط داره که به وسیله اون میشه خوند که اینک اشانتیون میدم
دوست خوبم حق با شماس
ولی من نمی خوام زیر قوانین بزنم و فقط چون این عید و تعیلات به وجود اومده و برنامه ها قاطی شده
من از شما عذر می خوام
ممنون داداش مننه عزيز نيازي به عذرخواهي نيست.
انشاالله كه خوب بفروشي
يا علي