mkhr2max
Registered User
طبق اعلام سازننده فلش رو تا 64 گيگ ساپورت مي كنه
سلام
آقا واقعا در حد پایونیر هست کیفیت صداش؟من یه جی وی سی داشتم 140 خریدم..با سی دی کیفیتش خوب بود اما با فلش نه.به هر کسی هم میگفتم اول میگفت اشتباه میکنی بعد که جلوش همون ترک ها رو تست میکردم شاخاش در میومد.شکر خدا دزدینش
شرایط خرید چطوریاس؟
اون تصویریه تو 10-15 روز دیگه ممکنه بیاد
دو سه تا مو جود هست تصويري اما براي نمونه است
با سلام
آدرس و تلفن شركت رو براي ما هم ارسال كن
بريم ببينم
يه سوال :
يعني نمي فروشيد ؟ اگه باشه اين مدل رو بخريم .
چند قیمته /؟ نصبش چجوریه ؟
سلام برادر
206 که ساعت و تاریخش با ضبطش تنظیم میشه تکلیف چیست ؟
سلام
آقا واقعا در حد پایونیر هست کیفیت صداش؟من یه جی وی سی داشتم 140 خریدم..با سی دی کیفیتش خوب بود اما با فلش نه.به هر کسی هم میگفتم اول میگفت اشتباه میکنی بعد که جلوش همون ترک ها رو تست میکردم شاخاش در میومد.شکر خدا دزدینش
شرایط خرید چطوریاس؟
اون تصویریه تو 10-15 روز دیگه ممکنه بیاد
سيمه آبي كه نوشته auto antena
سيمه ريموت آمپلي فاير هم به همين وصل ميشه ديگه درسته mkhr2max جان؟
سلام
آره اون برق 12 ولته
و آنتن برقي و آمپ براي اينكه با پخش روشن بشه به همون سيم آبي كه سرش مشكي هستش وصل ميشه
سلام امروز اين بخشو با امبلي فاير راه انداختم فوق العادست جيزي از دسكاهاي كرون مرون بازار كم نداره و همجنان باهاش حال ميكنم
يه جيز اين بخش رو مخمه كه سازنده راحت ميتونست حلش كنه اونم اينه كه فولدر مولدر نميشناسه همه اهنك ها رو با هم بخش ميكنه حداقل ميشد شماره اهنكو باكنترل اتخاب كرد ما راضي بوديم كه اونم نميشه ده تا بالا ده تا بايين بين ١٠٠٠ تا اهنك درد سره
اكه به خاطر اين قابليت ده بيس تومن بره رو قيمتش بازم ارزش داره عزيز جون اينجوري وقتي سوار ماشين ميشي تا ميخاي اهنك دلخواهتو بيدا كني و يه ذره حال كني رسيديو باس بياده شي٠٠٠ در كل دنبالش باشين٠٠٠اوردينم خبرم كنين كه اين بخش با اين قابليت خواهد تركاند شديد٠٠٠
در مورد سيستم هم ساب نداره از بوم بوم بيزارم
براعقب يه جفت كواكسيال ام تي ايكس ٦٩٣ و برا جلو تو در هم يه جفت كامبوننت با همين برند مدلش يادم نيست
با امب نا متقارن سوني جي تي ار فور إي درايوشون كردم و به كمك جادوي هزاره سوووووووووووووم„خوش قيمته دوسداشتنييييييييييييي„ با كيفيته انبليوه بـــــــــــــــــــل „ بخشــــــه هاي تاب ٨٨٢ صدايي بس دلنشين دارم ازشون دريافت ميكنم
عزيز غولي به نامه هانكوك ٥٥ امبر ده تا از اين سيستما رو هم زمان قورت ميده خازن نياز نيست::::
برقو از هانكوك(باتري)كرفتم ديكه ٤كانال ار سي اي و ريموت به بخش وصله
آقا ما یکی از اینا که ID3 رو هم نشون میده رو میخوایم
باید چیکار کنیم؟
سلام ، من يه دونه از اين پلير هارو مي خام
فكر ميكنم خوب باشه، قيافشم كه قشنگه
مي خاستم بدونم امكان اين كه برام پستش كنين هست يا نه ؟؟؟ اخه من تهران نيستم
چرا شماره تلفن و ادرس اين شركت رو اعلام نميكنين ؟!!!!
لطفاً شمارتون رو برام بفرستين