بنده فردا میام برا خرید رفیق فقط دادا من یادمه یکسال گارانتی داشت الان دیگه نداره ؟؟؟؟ اگر گارانتی داره که من فردا مجیدیم
سلام دوستان.كارم جنس اوردن از دبي هست و به سفارش دوستان هر جنسي كه بخوان از دبي براشون ميارم بوشهر و بعد از تحويل حساب كتاب ميكنيم.قيمت جنس هاي كه تحويل ميدم انصافآ پايينه.مثلا چند ال اي دي اوردم واسه دوستام و يك ميليون و هفتصد هزار تومان دادمشون در صورتي كه همون ال اي دي تويه بازار دو ميليون و چهارصد هزار تومانه.(مشخصات ال اي دي : 40 اينچ Full HD و 3تا ورودي HDMI و USB )
هر كدوم از دوستان جنسي بخوان بهم پي ام بدن.
موفق باشيد.
شرایط خرید حضوری و لیست جنساتونو برام می فرستید
سلام. جناب قيمت نهايي با پست به قم وشرايط خريد اون مدلي روكه اسم آهنگ رو نشون ميده رو لطف ميكني؟
گارانتي چيزي هم دارد؟
چشم به وقتش تایپیک میزنم.شرمنده.بهتر نبود یه تاپیک برای خودتون بزنید و تاپیک مردم رو خراب نکنید .
همین رو در پیغام خصوصی اعلام کردید .
ما از مسیر قانونی لوازم صوتی می آوریم .
آقا مرسی بسته من هم رسید همه چیز عالی بود از کیفیت صداش هم راضی بودم ممنون از لطفت
سلام دوست عزیز
من یه پخش میخواهم که فقط فلش بخوره تصویری هم نباشه.روی سمند نصب کنم و نیاز به سیم کشی جدید هم نداشته باشه.اگه این مشخصات در جنسهای شما هست لطفا شرایط و قیمتتون رو پخ کنید.
سلام رفیق..من یه پخش تصویری میخوام که فلش و مموریم بخوره...قیمت و شرایط حضوری واسم پ خ کن...چند تا سوال دیگه هم داشتم..
1) ماشین من 206 میتونی کاری کنی که با همون ریموت کنار فرمونش پخشش کار کنه(پخشهای معمولیتون که تصویری نیست چطور اونم میتونید کاری کنید که کار کنه هزینش چقد میشه)؟
2)مکان حضوریتون این پخش خودتون میبندین به ماشین اجرت نصبش چقدره؟
3)باندم دارین قیمتش جقدره؟؟(یه باند معمولی میخوام با کیفیت خوب و قیمت مناسب)
اگه میشه جواب سوالام و شرایط حضوری واسم پخ کن..بازم ممنونم..
قیمت تصویری چنده ؟
قیمت تصویری چنده ؟
آقا اینها هنوز موجودن؟
قیمتها همونن؟
قیمت آخر و باقی موارد رو برام پخ کنید