• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پخش 7150 خیلی تمیز بدون خط وخش کاملا سالم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

power of

Registered User
لایک‌ها
71
سلام
من در مورر قیمت نظر نمیدم چون جنس مال شماست و اختیارش رو دارید
من خودم یه زمان عشق سیستم داشتم البته الان فاز از سرم پریده تموم شده اما داریم یه سیستم برا ماشین داشم جمع میکنیم که اثری از پایونیر درش نیست منتها فقط یک سال ازتون دارم دارم اگر منطقی جواب بدید من همون 600 ازتون میخرم
چرا 600 هزارتومن قیمت گذاشتید؟همین

adelkashani

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من در مورر قیمت نظر نمیدم چون جنس مال شماست و اختیارش رو دارید
من خودم یه زمان عشق سیستم داشتم البته الان فاز از سرم پریده تموم شده اما داریم یه سیستم برا ماشین داشم جمع میکنیم که اثری از پایونیر درش نیست منتها فقط یک سال ازتون دارم دارم اگر منطقی جواب بدید من همون 600 ازتون میخرم
چرا 600 هزارتومن قیمت گذاشتید؟همین

دوست عزیز چون از چند نفر قیمت کردم.وقتی تعمیریشو 450 500 تو نت و تو جمعه بازار می فروشن وقتی خود مغازه دار 550 میخواد ازم وقتی یکی داره نوشو 900 میفروشه.اینم هینجور که میبینی کاملا سالم و در حد نو هست.شما باشی چند میدی خودت؟

power of

Registered User
لایک‌ها
71
میدونید من از همین داشتم و همینجا فروختم توی لیست تاپیک هام هستش الان هم 3 تای دیگه سراغ دارم به زودی میزارمشون برا فروش
اگر میشه شماره اون مغازه دار رو برای من پ.خ کنید امکانش هست ؟

adelkashani

Registered User
لایک‌ها
0
میدونید من از همین داشتم و همینجا فروختم توی لیست تاپیک هام هستش الان هم 3 تای دیگه سراغ دارم به زودی میزارمشون برا فروش
اگر میشه شماره اون مغازه دار رو برای من پ.خ کنید امکانش هست ؟

پس شما همین جوری خواستین اطلاع کسب کنید. من شماره ی ندارم تو ایسام بهم مسیج داده بود. موفق باشی

power of

Registered User
لایک‌ها
71
پس شما همین جوری خواستین اطلاع کسب کنید. من شماره ی ندارم تو ایسام بهم مسیج داده بود. موفق باشی
نخیر بنده خیلی جدی گفتم الان هم پخش ها کرج هستن میتونید بیاید حضوری ببینید من چون قیمت خوبی داده عرض کردم در هر صورت موفق باشید

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام داداش یه سوال : یکی از بچه ها 7150 داره یو اس بی از جلو هست - پخش اصلی هست !!! بنظرتون راز این مسئله چیه؟

adelkashani

Registered User
لایک‌ها
0
سلام داداش یه سوال : یکی از بچه ها 7150 داره یو اس بی از جلو هست - پخش اصلی هست !!! بنظرتون راز این مسئله چیه؟

سلام دوست عزیز.والا من ندیدم تا حالا نمیدونم فکر نکنم 7150 بوده باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا