rezaazimi
Registered User
داداش ۴۰۰ برای پخش من هستم
یا حق
رفیق ۴۰۰ پایین
مغازه دار ۴۰۰ خواسته
دوستای دیگه خواستن
قیمتی که گزاشتم برای مصرف کننده عالیه
داداش ۴۰۰ برای پخش من هستم
یا حق
سلام آقا من حتما میخوامش قیمت آخرو برام ایمیل کن شمارتم بذار ولی مردونه تمیزو سالم باشه که وقتی روشنش کردم بگم خدا پدرو مادرشو بیامرزه[email protected]
7150 امروز قیمت کردم 1000000 یک میلیون تومان . طرف می گفت کمیاب شده قیمتش رفته بالا . طالب زیاد داره
از این خبرا نیست من الان دارم بیا 450 بهت میدم یه مغازه هم میشناسم 10تا داره هر چقدر بخوای بهت میده7150 امروز قیمت کردم 1000000 یک میلیون تومان . طرف می گفت کمیاب شده قیمتش رفته بالا . طالب زیاد داره
تخفیف خوب نداره ولی قیمت خوبه پخ میشهداداش قیمت آخر 718 رو پ.خ کن
یه تخفیف خوب بدی
99% خریدارم
دوستان اگه می خواستن از مغازه بخرن چرا میومدن اینجا شما کاسبی؟از این خبرا نیست من الان دارم بیا 450 بهت میدم یه مغازه هم میشناسم 10تا داره هر چقدر بخوای بهت میده
گفتم رفیق تهراندوست عزیز نگفتین کدوم شهرین؟
بله عزیز کارتون هم داره موجودهآقا پخشت جعبه هم داره ؟ هنوز موجوده ؟
من کاسب نیستم داداشدوستان اگه می خواستن از مغازه بخرن چرا میومدن اینجا شما کاسبی؟
بله عزیز متوجه شدم من هم از یکی دو نفر پرسیدم قیمت بالا دادن ولی بعید نیست چند وقت دیگه قیمت بازم بره بالا، واردات نیست. من که از خدامه بشه ۱۰۰ تومنمن کاسب نیستم داداش
شما اصلا متوجه شدی من چی گفتم !!!!!!!؟
همه آرزومونه همه چیز ارزون بشه شما هم خوب بفروشی منم منظورم این بود الکی چیزی رو بالا نبریم تا همه قدرت خرید داشته باشن به هر حال موفق باشینبله عزیز متوجه شدم من هم از یکی دو نفر پرسیدم قیمت بالا دادن ولی بعید نیست چند وقت دیگه قیمت بازم بره بالا، واردات نیست. من که از خدامه بشه ۱۰۰ تومن
همه بتونیم همه چی بخریم.
اومد برادر.نیومد !!!!؟
چک کن .....
ای ایکس ۴۰۰ وات و ۳اهم ولی معمولی ۳۸۰ وات و ۴اهماومد برادر.
فرق ex با معمولیش چیه دقیقا؟