• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پخش p1 و9850 پایونر و ساب jvc

وضعیت
موضوع بسته شده است.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
شما چرا این قدر ماجرا رو پیچش میدید ... پخش شما که مموری خور هم نیست ... قیمت پایه بدید تا کسایی که مثل من قیمت دستشون نیست تکلیف خودشونو بدونن .. اگه برام بصرفه میخرم اگه نه والسلام

امیر خان این پخش جزو قدرتمند ترین پخشهای پایونیر هست و بدلیل قدرت و تنظیمات خوبی که داره سیستم باز ها اکثرا دنبال این پخشن بهمین دلیل قیمتش بالاس
البته همیشه قیمتش بالا بوده

Avril_amir

Registered User
لایک‌ها
16
امیر خان این پخش جزو قدرتمند ترین پخشهای پایونیر هست و بدلیل قدرت و تنظیمات خوبی که داره سیستم باز ها اکثرا دنبال این پخشن بهمین دلیل قیمتش بالاس
البته همیشه قیمتش بالا بوده

درووود بر شما حمید جان ... شما استاد ما هستی . من از چم و خم این پخش ها با خبر هستم ..بخاطر همین قید خیلی از پخش های امروزی رو زدم و سراغ p1y رفتم اگه هم الان دنبال این مدل بودم فقط بخاطر اینه که اینو واسه خودم بردارم p1y رو بدم به برادرم ...
اگه جسارت شد ببخشید

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
درووود بر شما حمید جان ... شما استاد ما هستی . من از چم و خم این پخش ها با خبر هستم ..بخاطر همین قید خیلی از پخش های امروزی رو زدم و سراغ p1y رفتم اگه هم الان دنبال این مدل بودم فقط بخاطر اینه که اینو واسه خودم بردارم p1y رو بدم به برادرم ...
اگه جسارت شد ببخشید

لطف دارید شما
کامران پسر خوبیه شما اگر قصد خرید داشتی میتونیم از کامران تخفیف بگیریم من چون قبلا همین رو داشتم و خودم به کامران فروختم سلامت و تمیزیش رو تضمین میکنم خیالتون راحت

kamran1365

Registered User
لایک‌ها
458
قیمت پایه گذاشتم هرکی خریداره بسم ا..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا