شمایی که به من پخ میدی که هر قیمتی بدی من بالاتر میدم و ماله منه و از این حرفا!!!داداش215میدیش من میخوامش
داداش215میدیش من میخوامش
شمایی که به من پخ میدی که هر قیمتی بدی من بالاتر میدم و ماله منه و از این حرفا!!!
کلا معلومه که از قوانین ایجا اطلاعی نداری
من اولین کسی بودم که قیمت فروش فوری رو پیشنهاد دادم و مطمئن باش دیگه هم بالاتر نمیرم
این نظر استارتر که بخواد روی حرفش بمونه و با منی که اولین پشنهاد فروش فوری رو دادم معامله کنه یا با شما که شاید حاضر باشی 300 هم بابت این پخش بدی.
اینباکست رو هم خالی کن که پخ میفرستی جوابش رو هم بگیری
فدات بشم من قبل شما گفتم که فروش فوری رو برام پ خ کنید اگه قانونی وجود داشته باشه!
بهرحال ایشون صاحب پخشنو هرجورر که ایشون بگن من احترام میزارم
من پخشو برا خودم میخوام نه معامله!
هم بالانرین پیشنهاد مزایده رو دادم هم ازشون شماره واسه گرفتن شماره حساب خواستن پس نگو که شما اول پیشنهاد دادی
فدات بشم من قبل شما گفتم که فروش فوری رو برام پ خ کنید اگه قانونی وجود داشته باشه!
بهرحال ایشون صاحب پخشنو هرجورر که ایشون بگن من احترام میزارم
من پخشو برا خودم میخوام نه معامله!
آخه داداش من توی پست اول فروش فوری رو 210 اعلام کرده بودن از قبل و نیازی نبود که برای شما پخ کنن.
بله ایشون اختیار مالشون رو دارن که به هر کی بخوان بفروشن
والا منم دلال نیستم و منم اینو برای ماشینم میخوام ولی میشه بگی شما که خودت 2 تا پخش خوب داشتی چرا اونا رو گذاشتی برای فروش و اینو میخوای بگیری؟!!!
http://forum.persiantools.com/t388824.html
دوستان تقدیم m6788 میشه
اون موقعی که باید پیشنهاد بدید نمیدید بعد که یکی قیمت فوری رو میخواد تازه پیشنهاد میدید
کسی دیگه پیشنهادی نده تا پخش دست m6788 عزیز برسه وتایید کنن
اگه منم باعث ناراحتیتون شدم شرمنده ام.واسه گرفتن شماره خواستم پ خ بدن
3250مال خودم بودکه فروختمش باش حال نمیکردم
jvcهم مال دوستمه داده بفروشم براش ازش خوشم نمیاد وگرنه همونو میبستم رو ماشین
بهرحال مبارکتون باشه
باید قوانینو بخونم که یاد بگیرم قوانینو
اگه جسارتی کردم منو ببخشید