• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پراید 132 اس ایکس مدل 1390

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
داداش خداییش پراید مفت نمی ارزه ولی چه کنیم که چاره نیست
سال 89 داداشمون پراید 84 خرید 5 ملیون تومن اون موقع 170 هزار تا کار کرده بود .
اورد همون روز اول 250 تومن خرجش کرد البته برای فنی ماشین
بعد از یک هفته انقدر حالش از پراید بهم خورد که گزاشتش گوشه پارکینگ خونه و الان من ماشین رو برداشتم از وقتی دست منه 4 هزار تا بیشتر ازش استفاده نکردم یک ملیون و نیم خرجش شده
2 سال بیمه ریختم + کلی پول عیب های فنیش دادم هنوز هم کار داره و هفته ای یکبار باید بره واسه تعمیر .

پرایدی که از 100 تا گذشت دیگه غراضه حساب میشه تا حدودی!!!!!!!!!

همه دل پری از پراید داریدا
اقا هر چه قدم بد باشه دیگه تاپیک بنده خدا رو نابود نکنیم
شاید این یکیش خوب باشه
مثلا شاید موتور بنز توش باشه:D
اقا خوب بفروشی

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
اولندش ک اون سمند 84 ه ک میگی قیمتش 12 تومن ه

اون 86 رو هم میدی ک گذاشته 15 تومن ضمن اینکه اینا همش قیمتایی در حد ه نت اگه بری سر ه معامله کمترم میدن

دومندش ک این پرایدی هم ک الان گذاشتن 91 نیست 90 ه بعدش صفر نیست کارکردس

بازم اگه تو پراید ب سمند ترجیح میدی فقط جا داره بهت تبریک بگم ب خاطر طرز فکرت

اگرم خیلی راست میگی همین الان ماشینشو بخر و تاپبیک و ختمش کن دگ چرا وقتو تلف میکنی

در بنگاه رفتم قیمت گرفتم که دارم یه چیزی می گم مثل شما از تو سایت در نیاوردم که از اجزای ماشین هیچ توضیحی نزاشته
من نگفتم این پراید رو به سمند صفر ترجیح می دم. گفتم این پراید رو به سمند 84 یا نهایت 86 ترجیح می دم شما سمند نداشتی خبر نداری بعد از 4-5 سال چی به سرش میاد;)
اگه یه مقدار تفکر می کردی بعد جمله آخر رو می نوشتی بد نبود چون من که دنبال خرید ماشین نیستم اتفاقا یه 131sx 91 هم یکی از آشنا ها داره به قیمت قدیم میفروشه خاستی قیمت رو بهت بدم

2hid

Registered User
لایک‌ها
198
این بنده خدا طبق گفتش...نیاز مالی داره...دمه عید هم هست..دیگه بدتر...
دوستان محبت کنند...تاپیکشو خراب نکنند...و کمک کنند...
در ضمن استارتر عزیز یه آگهی بدید روزنامه...چون اینجا بیشتر کارشناسی میشه تا خرید فروش... ;) ایشالله که مشکلتون حل بشه...:blush:

babak 82

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون از بعضی از دوستان
بنده کارخونه سایپا مال پدرم نیست که براش قیمت تعیین کنم
اون دوستانی که گفتن بیا ماشین من 14500 مال تو پس چی شدن؟؟؟؟
تو صفحه قبل گفتم بیارن من براشون مشتریش رو دارم
این ماشین هم امروز به قیمت 15800 فروش رفت تو اگهی روزنامه همشهری
بنده دوست ندارم تو مملکتم تورم بیداد کنه و یه ماشینی که ارابه مرگه صفرش به قیمت 19 تا 20 ملیون فروش بره چرا 206 با این کیفیت مزخرف باید بشه 42 ملیون؟؟؟
یا همون سمند 29 ملیون؟؟؟
بعضی از دوستان یا تو این مملکت زندگی نمیکنن یا ...........
اونهایی که شک دارن و ادعاشون ک.............خ............پ............میکنه دست کنن تو جیب مبارکشون 300تا تک تومن هزینه کنن برن یه روزنامه همشهری بخرن به 3>4 نفر که آگهی دادن زنگ بزنن قیمتا دستشون میاد
الان بنده مشکل مالی داشتم و مجبور شدم ماشینی رو که 13300 خریدم رو بفروشم 15800 وللللللللللللللللللللللیییییییییییییی شک ندارم با این وضع موجود تو اینده باید برم یه دونه از همین ارابه ها یا هر کوفت دیگه ای رو 10 ملیون بزارم رو همین پول یه مدل 80 بخرم
در ضمن این تاپیک فروش پراید 132 بود نه سمند.....:cool:
موفق و سربلند باشید
موفق و سر بلند باید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا