• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

////////فروش پروسسور آدیسان بیت وان Audison Bit one////////

just.sq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
من حرفی ندارم بزنم فقط فقط میگم آپ
بز خری هم حدی داره داداش من تخفیف میدم نه دیگه این قیمتایی که شما گفتین
کیوان جان قابل شمارو نداره اصلا
حداقل شما قدرشو میدونی........
09354226555 برای خرید تماس بگیرید.

داداش خداییش قصد اصلا بزخری و این حرفا نیست بسوزه پدر عشق و بی پولی
خدا کنه هرچی میتونی بالاتر بفروشی و دسته اهلشم بیفته
همین دوستمون old boy که تو فروشگاه پیام سراغ p99 رو می گیره و احتمالا باید بالای 3 تومن بابتش پول بده
این bit رو با یه 9650 پایونیر برداره p99 رو یه جا قورت میده کلی امکانات دیگه هم کنارش اضافه میشه کلش هم با 2 تومن جمع میشه
اما به شرطی که درست نصب بشه و درست تنظیم بشه

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
سیامک جان من قصد جسارت نداشتم میدونم که آکبندش 1.5 میلیون هست و خب اینم در حد آکبند هستش حداقل 1250 می ارزه
نتورک 4وی
31 باند اکولایزر
دارای تنظیمات دیجیتال هستش که رنج وسیعی از فرکانس های صوتی چه توی اکولایز و چه توی کات و چه توی شیب کات هست
حتی خروجی هدیونیت هم تقویت میکنه
به هر حال غولی هستش

old_boy

Registered User
لایک‌ها
659
شیب کاتش تا 36db/Oct (دسی بل/ اکتاو) داره
اصن 9650 چیه ؟ با بیت تن و یه پخش فابریکیم میشه صدا گرفت...حالا One بماند
و 31 باند اکو گرافیکی کمتر کسی میتونه باهاش کار کنه...
یه سری دوستا اومدن گفتن شیب کاتش زیاده
sq بازای عزیز همیشه شیب بالا خوبه یا کم ؟ تو چه فیلترایی کمش خوبه و تو چه فرکانسی ؟ اینم سئوال هفته :cool:

just.sq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
من خیلی سعی کردم به این سوال جواب ندم
دست گرفتن یه نسخه و به همه پیشنهاد دادنش مثه دکتری میمونه که هرکی میره پیشش واسش پنیسیلین تجویز می کنه
حتی پرسیدن همچین سوالایی خنده داره نمی دونم بعضی ها از کدوم سیاره اومدن
بیت وان 48 دسیبل بر اکتاو رو پشتیبانی میکنه از فیلتر باترورث هم میشه به جای لینکویتز استفاده کرد یعنی صعود یا نزول تو مضرب های 6 به جای 12

قبل از همه اینکه باید یادمون باشه تو سیستم sq جزئیات خیلی مهم تر از بلندی صداست. و اصلا کات می کنیم تا یه رنج مشخص رو برعهده یه اسپیکر قرار بدیم تا دقیقا از همه توانش واسه تولید صداهای اون رنج استفاده کنه
کات کردن تو lpf به جند تا چیز بستگی داره که تا جایی که حوصله کنم توضیح میدم
1. ساب تا چه فرکانسی قابلیت پخش داره واسه مشخص کردن مرز کات که البته به سلیقه هم بستگی داره و مشخص کردن غلظت هم تا حدودی به این گزینه وابسته است
2. سایز ساب و نوع باکس واسه تعیین غلظت کات یا به اصطلاح نموداری شیب
3. تست ساب تو کات های مختلف واسه مقایسه و گرفتن صدای بهتر چون هیچ دو سابی حتی با ویژگی های یکسان از دو برند مختلف مثه هم عمل نمی کنه

کات کردن فرکانس و جدا کردن دو رنج مثه بریدیدن یه طناب نیست مثلا اگه رو فرکانس 350 هرتز با غلظت 12 دسی بل بر اکتاو کات کنید و صدای شما روی 24 دسیبل باشه 2 اکتاو از 350 یعنی تو 1700 هرتز کات میشه حالا اگه غلظت 24 باشه تو 700 هرتز کات اتفاق میفته.
فرقش چیه ؟ تو 24 کات سریع انجام میشه و کار اصلی که همون تولید صدای زیر 350 هرتز هست از سر گرفته میشه پس جزئیات صدا کمتر از دست می ره
اما چرا همه امپلی ها به صورت استاندارد از غلظت 12 استفاده می کنن ؟
یه مثال : فرض کنید شما قراره فاصله صد متر رو با حداکثر توان شروع به دویدن کنید و توی نقطه 100، 5 متر جا دارید تا سرعت رو صفر کنید و برگردید. حالا فرض کنید 20 متر جا دارید. حالا فرض کنید 2 ساعت قراره این کار رو انجام بدید. توی اون 5 متر به اندازه چندین برابره اون 20 متر انرژی تلف می کنید(به خاطر بحث زمان)
غلظت 24 همون 5 متره. ممکنه بعد از 30 دقیقه اتلاف انرژی و حرارت به حدی برسه که شاید به ظاهر جزئیات رو از دست ندید اما تو اجرای کلیات به مشکل می خورید ، شاید بعد از 30 دقیقه به مشکل نخورید اما قطعا بعد از 2 ساعت به مشکل می رسید. پس باید تست بشه.
من خودم واسه سیستم های sq ساب بالای 10 اینج بر نمی دارم شاید مثلا به قول بعضی ها ساب 12 از یه برند دیگه در حد ساب 10 من باشه اما ساب 10 به خاطر عکس العمل سریعتر و سطح کمتر زمان بیشتری میتونه همچین شرایطی رو تحمل کنه.
پس اگه می خواید غلظت کات رو تو فیلتر lpf افزایش بدید
اول باید امپ توان کافی واسه پشتیبانی داشته باشه دوم از باکس های پرتد واسه کاهش حرارت ناشی از اتلاف انرژی استفاده کنید.
البته من واسه sq به هر حال از باکس سیلد استفاده می کنم به جاش صدا رو به مدت طولانی بالا نگه نمی دارم و اگه باترورث در دسترس باشه رو 18 ست می کنم چون با لینکویتز به ناچار باید بری رو 24.
در مورد این خیلی میشه صحبت کرد

البته یکی از قابلیت هایی که بیت داره اینه که میشه تنظیمات مختلف رو مثلا یه تنظیم واسه صدای بالا و یکی واسه صدای پایین انجام داد و تو لحظه با drc لودش کرد.

باند پس و های پس باشه واسه بعد

old_boy

Registered User
لایک‌ها
659
کات کردن فرکانس و جدا کردن دو رنج مثه بریدیدن یه طناب نیست مثلا اگه رو فرکانس 350 هرتز با غلظت 12 دسی بل بر اکتاو کات کنید و صدای شما روی 24 دسیبل باشه 2 اکتاو از 350 یعنی تو 1700 هرتز کات میشه حالا اتو 24 کات سریع انجام میشه و کار اصلی که همون تولید صدای زیر 350 هرتز هست از سر گرفته میشه پس جزئیات صدا کمتر از دست می ره
هیچ جایی گفته نشده که مثل بریدن 2 طنابه... بلکه طیفی از فرکانس های اطرافش تضعیف میشه...و میزان این تضعیف به شیب فیلتر ما بستگی داره.
بعضی اوقات ما دوس داریم اون فرکانس هارو بشنویم و دوس نداریم بیس یه حالت خشک و تقه ای بگیره که کاملا سلیقه حرف اولو میزنه اما اینکه کدام نقش حفاظتی ایفا میکنه قطعا شیب بالاست چون فرکانس های اطافشو تا حدی تضعیف میکنه که میشه گفت به دستگاه نمیره...
"صدای شما رو 24 دسیبل باشه" <--------------- ؟؟؟؟
100% و به قطع نمیشه گفت صدای زیر 350 از سر گرفته میشه
چون هنوز فرکانس به فرض 400 رو خیلی ضعیف قابل تشخیص هست
با لینکویتز به "ناچار" روی 24 ؟ :eek:
به مشکل بر میخورید ؟ <-------- میشه بیشتر توضیح بدی ؟ که شیب 24 بعد از 2 ساعت چرا به مشکل بر میخوره ؟ :oops:

just.sq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
هیچ جایی گفته نشده که مثل بریدن 2 طنابه... بلکه طیفی از فرکانس های اطرافش تضعیف میشه...و میزان این تضعیف به شیب فیلتر ما بستگی داره.
بعضی اوقات ما دوس داریم اون فرکانس هارو بشنویم و دوس نداریم بیس یه حالت خشک و تقه ای بگیره که کاملا سلیقه حرف اولو میزنه اما اینکه کدام نقش حفاظتی ایفا میکنه قطعا شیب بالاست چون فرکانس های اطافشو تا حدی تضعیف میکنه که میشه گفت به دستگاه نمیره...
"صدای شما رو 24 دسیبل باشه" <--------------- ؟؟؟؟
100% و به قطع نمیشه گفت صدای زیر 350 از سر گرفته میشه
چون هنوز فرکانس به فرض 400 رو خیلی ضعیف قابل تشخیص هست
با لینکویتز به "ناچار" روی 24 ؟ :eek:
به مشکل بر میخورید ؟ <-------- میشه بیشتر توضیح بدی ؟ که شیب 24 بعد از 2 ساعت چرا به مشکل بر میخوره ؟ :oops:

داریم در مورد بیت وان صحبت می کنیم. اگه باهاش کار کرده باشی رو لینکویتز 12 ، 24 ، 36 و 48 داره
یه بار دیگه کل پست رو بخون.... خیلی ساده گفتم

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
الان بیشتر امپیلی های خوب شبی کاتشون 24 دسیبل هستش
تو دقت ساب خیلی چیزا مهم مثل پارامتر های ساب و جنس ووفرش و دمپینگ فکتوری امپیلی مونو ووحتی برند امپیلو ساب
در مورد کات24 دسیبل شیب شما عمودی تر میشه یعنی محو کردن صدای اطرافش بیشتر ومیشه گفت تیز تر میشه
اطلاف انرژی شما حساب نمیکنی با شیب 12 ؟چه جوری اطلاف میشه؟
جواب :وقتی شیب کات کمتر باشه پس فرکانس ها ی اضافی ارد امپیلی و بعد وارد اسپیکر میشه و این خودش مصرف برق و اطلاف انرژی بیشتر میشه
دوستان اینجا جای این حرف ها نیست تایپیک این بنده خدا داره شلوغ میشه

من معذرت میخوام سیامک جان

siamak_zerang

Registered User
لایک‌ها
18
الان بیشتر امپیلی های خوب شبی کاتشون 24 دسیبل هستش
تو دقت ساب خیلی چیزا مهم مثل پارامتر های ساب و جنس ووفرش و دمپینگ فکتوری امپیلی مونو ووحتی برند امپیلو ساب
در مورد کات24 دسیبل شیب شما عمودی تر میشه یعنی محو کردن صدای اطرافش بیشتر ومیشه گفت تیز تر میشه
جواب :وقتی شیب کات کمتر باشه پس فرکانس ها ی اضافی ارد امپیلی و بعد وارد اسپیکر میشه و این خودش مصرف برق و اطلاف انرژی بیشتر میشه
دوستان اینجا جای این حرف ها نیست تایپیک این بنده خدا داره شلوغ میشه

من معذرت میخوام سیامک جان
کیوان جان اصلا ناراحت نمیشم چون خیلی خیلی مفیده خودم نمیتونستم ایجوری توضیح بدم.

just.sq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10

کات تو یه فرنکاس نادرست با شیبی مثه 12 هم باعث اور هیت یونیت حتی به اندازه چندین برابر میشه.
مثلا اگه ساب شما تا 600 هرتز پاسخگو باشه و تو همون 600 کات بشه ساب تو بلندی صدای 60 دسیبل واسه کات کردن مجبور میشه تا با شیب 12 تا 5 اکتاو یعنی 6000 هرتز پیش بره و کات کنه و اجرای همین حتی به صورت ضعیف باعث اورهیت میشه.
تو سیستم spl این چیزا مساله نیست چون فقط بلندی صدا به هر قیمتی واسه رکورد زدنه اما تو sq تا جایی که میشه از تولید گرما جلوگیری کرد چون بدجوری کیفیت رو از بین میبره.
یه دفعه ساب انقدر داغ شده بود حتی وقتی صدا رو هم کم کردم هیچی درست پخش نمی شد مجبور شدم سابو قطع کنم.
از طرفی شیب کات بالا هم مشکلات خودشو داره. یکی از مشکلات متداول ایجاد رینگ یا زنگه
اگه مرز کات رو مثه یه حائل در نظر بگیری تو شیب 6 مثه یه پرده عمل می کنه اما تو شیب 48 دقیقا مثه صخره در میاد که خود کات باعث ایجاد زنگ بشه.
ممکنه یه ساب تو 48 هم زنگ نده ممکنه یکی تو 24 هم بده البته کشش پروسسور خیلی مهمه
واسه همین نمیشه یه نسخه کلی پیچید.

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
کات تو یه فرنکاس نادرست با شیبی مثه 12 هم باعث اور هیت یونیت حتی به اندازه چندین برابر میشه.
مثلا اگه ساب شما تا 600 هرتز پاسخگو باشه و تو همون 600 کات بشه ساب تو بلندی صدای 60 دسیبل واسه کات کردن مجبور میشه تا با شیب 12 تا 5 اکتاو یعنی 6000 هرتز پیش بره و کات کنه و اجرای همین حتی به صورت ضعیف باعث اورهیت میشه.
تو سیستم spl این چیزا مساله نیست چون فقط بلندی صدا به هر قیمتی واسه رکورد زدنه اما تو sq تا جایی که میشه از تولید گرما جلوگیری کرد چون بدجوری کیفیت رو از بین میبره.
یه دفعه ساب انقدر داغ شده بود حتی وقتی صدا رو هم کم کردم هیچی درست پخش نمی شد مجبور شدم سابو قطع کنم.
از طرفی شیب کات بالا هم مشکلات خودشو داره. یکی از مشکلات متداول ایجاد رینگ یا زنگه
اگه مرز کات رو مثه یه حائل در نظر بگیری تو شیب 6 مثه یه پرده عمل می کنه اما تو شیب 48 دقیقا مثه صخره در میاد که خود کات باعث ایجاد زنگ بشه.
ممکنه یه ساب تو 48 هم زنگ نده ممکنه یکی تو 24 هم بده البته کشش پروسسور خیلی مهمه
واسه همین نمیشه یه نسخه کلی پیچید.
daghighan harfat doroste ama to teori chon be inke az che vasayeli va inke asan baham mach mishan
ina hame moheme
asan too che mashini in sistem gharare baste beshe
va in harf ke harchi shib bishtar mishe mesle sakhre ya tigh mishe doroste
bayad be gooshamoon etminan konim
va az salighamoon lezat bebarim

aryangolden

Registered User
لایک‌ها
88
یا الله!!
کات نا درست توی هرشیبی باعث صدمه دیدن درایور ها میشه، البته توی اس پی ال این خیلی خیلی مهم تره چون شما از قطره قطره انرژی خروجی باید استفاده کنید و اینکه به صورت گرما تلف بشه نهایت ضرره!!
من نفهمیدم میشه یه بار دیگه توضیح بدید دلیل اینکه اکثر آمپها شیبشون 12 هست چیه؟؟

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
آقا من کار ندارم با این چیزا. الان ما شیب رو روی چند بیاریم؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

old_boy

Registered User
لایک‌ها
659
من نبودم ارین عزیز اومد
Just.sq من اونارو به عنوان سئوال نگفنم به عنوان تعجب گفنم
چون فقط اون چیزایی که سئوالی بود از دهن شما در اومد !
دقیقا سئوال منو ارین این مثال چه ربطی به مبحث داشت و چرا برخور با مشکل ؟ خوبه نقل قول میکنیم حداقل یکم تحریفش نکنیم
و ناچاری وجود نداره عزیزم
و برای شیب هیچ باید و نبایدی وجود نداره مخصوصا sq !
"مخلص"

بالا