در خدمتیمقیمتت خوبه امروز میخوام این Galaxy S6 خودم رو بفروشم
اگه تا فردا صبح نفروختی من خریدارم
داداش ی لینک از قیمت روزش میزاری ؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
قیمتت خیلی پایینهسلام 1750 خریدارم
شماره تماسم تو پست اول هست قیمت پیشنهادی تون رو بدید09356432200 داداش یه پیام بده من میخوامش...
دوست عزیز مدلی که 2 تومن قیمتش هست اینا رو همراه داره:
دوسيم 32gb | اكستراپك شامل فليپ / مسافت سنج accelerometer / شارژر وايرلس / هندزفري بلوتوث / پك بك آپ ذخيره شارژ و شارژر اكسترنال / lg fetch سفيد و مشكي / مونوپاد بهمراه ريموت + محافظ lcd scratch guard / پاوربانك شارژ همزمان / سيليكون گارد+ پك نرم افزار گردو و لرد بهمراه سورس + پك بازي HD
مال شما اکثرشو نداره و قیمت اکش گوشی شما 2 تومن نیست و پایینتره
قیمت کفو واسم بفرست با این شرایط
من میخواستم از شما بخرم. اما خب از یکی از دوستان خریدم 1750 شرمنده شدم دیگه صد تومن ارزون تر میداد. اما واقعا گوشی شاخیه. راضیم ازش
نه اصلا اینطور نیست. این جشنواره تا آبان ماه ادامه داره و به تمامی خریدارن این پک جایزه داده میشه. هرکسی که گوشی رو داره میتونه هدیه رو هم دریافت کنه. فقط باید یه عکس هنری با گوشی بگیرید و به یکی از نمایندگی ها با کارتن و فاکتور گوشی مراجعه کنید. و هدیه رو دریافت کنیددوست عزیز من شنیدم به گوشیهایی که هدیه بودن پک هدیه تعلق نمیگیره!
شما اطلاعی ندارید؟!
البته داداش به هر كسى نهنه اصلا اینطور نیست. این جشنواره تا آبان ماه ادامه داره و به تمامی خریدارن این پک جایزه داده میشه. هرکسی که گوشی رو داره میتونه هدیه رو هم دریافت کنه. فقط باید یه عکس هنری با گوشی بگیرید و به یکی از نمایندگی ها با کارتن و فاکتور گوشی مراجعه کنید. و هدیه رو دریافت کنید
البته داداش به هر كسى نه
گوشى هاى هديه كه ال جى داده بهشون تعلق نميگيره
من خودم فروشنده هستم و دارم ميفروشم داداش گلمداداش شما دیگه چرا ؟
دوستان با نمایندگی مرکزی تماس گرفتم گفتن به همه گوشیهای هدیه پک تعلق میگیره
داداش گلم اگه به گوشى شما تعلق ميگيره كه عاليه ، من كه نگفتم مال شما چجوريه ، ناراحتى نداره كه ، من اطلاع رسانى كردم فقطدوستان با نمایندگی مرکزی تماس گرفتم گفتن به همه گوشیهای هدیه پک تعلق میگیره