• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پرچمدار سونی هدفون EX1000 (ورژن ژاپنی)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام داداش این هدفون بیس خوب داره ؟ اگه من بخوام ساعتهای طولانی تو گوشم باشه اذیت نمیکنه ؟ پرده هاش همه سالمه؟خرخر نداره ؟ قیمت رو لطف میکنی در خود تاپیک اضافه کنی؟

Ursamajor

Registered User
لایک‌ها
23
سلام داداش این هدفون بیس خوب داره ؟ اگه من بخوام ساعتهای طولانی تو گوشم باشه اذیت نمیکنه ؟ پرده هاش همه سالمه؟خرخر نداره ؟ قیمت رو لطف میکنی در خود تاپیک اضافه کنی؟
سلام خدمت شما
عزیز این هدفون فکر نکنم برای شما مناسب باشه. به دو دلیل. اول اینکه این یک هدفون حرفه ای هست و کاربر حرفه ای هم می طلبه. دوم اینکه قیمتش یک مقدار تنده به نسبت هدفون های عمومی بازار.
شما یه سرچ تو نت بزن باز اگه سوالی بود من درخدمتم.

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
داداش گلم من برای کیبوردم میخوام شما چیکار داری به تندیش ؟من از شماچه سوالی کردم شما چی جواب دادی؟کیبورد من یدونش فقط 12 تومن پولشه مرد مومن. اینم لینکش
http://www.korgpa.com/products/arrangers/pa3x/pa3x-informations.html
من هدفون هم دارم و حرفه ای هم دارم خواستم ببینم که آیا اینم کار منو را میندازه که متاسفانه شما پیش داوری کردی و خیال میکنی فقط آدم پولدارا میتونن اینو بخرن نه عزیز اینطوریها هم نیستش.

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
با سنهایزر ie80 تعویض داری ؟ فک کنم یه خورده قیمتش بیشتر باشه

Ursamajor

Registered User
لایک‌ها
23
داداش گلم من برای کیبوردم میخوام شما چیکار داری به تندیش ؟من از شماچه سوالی کردم شما چی جواب دادی؟کیبورد من یدونش فقط 12 تومن پولشه مرد مومن. اینم لینکش
http://www.korgpa.com/products/arrangers/pa3x/pa3x-informations.html
من هدفون هم دارم و حرفه ای هم دارم خواستم ببینم که آیا اینم کار منو را میندازه که متاسفانه شما پیش داوری کردی و خیال میکنی فقط آدم پولدارا میتونن اینو بخرن نه عزیز اینطوریها هم نیستش.
جناب بنده هم جسارت نکردم خدمت شما.
اگه من هدفون بیتس میفروختم اونوقت میگفتم بچه پولداراش بیان ببینن. اتفاقا میدونم کسی این هدفون رو میخره که واقعا دنبال همین هدفون باشه. تفاوتی هم نداره از لحاظ مالی چه وضعیتی داره. من با توجه به جو اینجا و نوع سوال شما گفتم که بهتره یه سرچی بزنید تا بیشتر با اون اشنا بشید.
بهرحال جدای از این بحث و در مورد سوال شما که ایا این هدفون مناسب کاربرد شماست باید بگم که بشخصه ترجیح میدم در این ضمینه اظهار نظری نکنم چون فکر نمی کنم فرد مناسبی برای راهنمایی باشم. ولی برای اینکه سوال شمارو بی جواب نگذاشته باشم بهتون میگم این مناسب کاربرد شما نیست. چون هم کابل کوتاهی داره (1.2m) و بدلیل تحرکات احتمالی هنگام استفاده مقداری اذیت خواهد کرد و اینکه اون بیس قوی که شما انتظارش رو دارید رو بهتون نمیده. هرچند که از سایر لحاظ فوق العاده عمل میکنه. چه از نظر کیفیت ساخت که میتونه خیالتون رو تا مدت زیادی راحت کنه و چه از نظر کیفیت، شفافیت و تفکیک صداها. (این معایبی که گفتم از محاسن این هدفون هستند ولی در کاربرد خودش)
اگر باز هم خواستید تا درباره این هدفون بیشتر بدونید تا شمارو ارجاع بدم به نظرات افراد باتجربه و باسوادتر از خودم.
قیمت هم براتون پخ شد.

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
داداش صداش زیاد هستش ؟ معلوم هست که صداش خیلی با کیفیت
اما بلندی واسم مهمه
میخوام پرده گوشم پاره بلشه:D
قیمت واسم پخ کن

Ursamajor

Registered User
لایک‌ها
23
داداش صداش زیاد هستش ؟ معلوم هست که صداش خیلی با کیفیت
اما بلندی واسم مهمه
میخوام پرده گوشم پاره بلشه:D
قیمت واسم پخ کن
اگه سورس با توان مناسبی در اختیار داشته باشید بله صدای بلندی رو هم ارائه میکنه. ولی آخه این چه کاریه ! واسه پاره کردن پرده گوش راه های راحتتر و ارزونتری هم هست عزیز. شما بیا بجای کمیت به کیفیت اهمیت بده ببین چند برابر اون بهت لذت میده.
قیمت هم براتون پخ شد.

mehrdad2090

Registered User
لایک‌ها
222
سلام داداش
چقدر خوشکله

hmdn2012

Registered User
لایک‌ها
57
قیمت لطفا

Sent from my LT25i using Tapatalk 2

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
لطف می کردین قیمت رو تو پست اول می گذاشتین

software13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

لطف کنید قیمت موردنظرتون رو برای من هم بفرستید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا