دوست عزیز ریجن دو اروپاست ؟
فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk
ایشون خودشون در حال حاضر آنلاین نیستن با اجازه استارتر عزیز من جواب میدم
بله اروپا هستند.
دوست عزیز ریجن دو اروپاست ؟
فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk
خب چند دقیقه پیش از خونه خبر دادن بهم که ps4 ما هم رسید به سلامتی صحیح و سالم از نظر فیزیکی
با تشکر از آقا پیام
حالا خونه رفتم سال تولید و مدل دقیق کنسول رو برای سایر دوستان هم میگم که دیگه مشکلی نداشته باشن
پ.خ شدسلام دوست عزیز آدرس فروشگاهتون کجاست اگه بوشهره که من حضوری بیام ببرم بعد ریجن 2 که جای دکمه هاش فرق داشت یا 3 ممنون میشم پ.خ کنید
مبارکتون باشهسلام به همه
کنسول بنده هم رسید ...
ریجن 1 رو پشت کنسول زیر بار کدش میزنه.سلام
پیام جان این تاریخ ساخت کنسول رو دقیقا کجای کارتن میزنه {ریجن2 اروپا منظورمه و کلا همه ریجنهارو اگه بگی که خیلی خوبه}
میشه یه عکس بذاری ما و سایر دوستان متوجه بشیم
ممنون
آقا چرا دستگاه همه رسیده واسه من نه ؟؟
اون دوستمون 1 شنبه هفته قبل واریز داشت دیروز رسید دستش.این داداشمونم که الان گفت رسید دستم 5 شنبه واریز کرد و رسیده! من 4 شنبه واریز کردم خبری نیست:general208::general111:
کلا حداقل 72 ساعت کاری بزارین کنار از زمانی که ارسال میشه تا زمانی که برسه دستتون.دقت کنید زمان کاری
جمعه ها که تعطیلا پنجشنبه ها هم فکر کنم نیمه وقتن
در ضمن ریجن 2 های اروپا تاریخ ساخت دقیق ندارن
یه کد به اختصار پشت دستگاه زده که قاعدتا باید 4A باشه
یعنی ساخت سه ماهه اول سال 2014
آقا کنسول ما هم رسیـــــــــــــــــــــــــــد:general406:خودم تحویل گرفتم
هنوز باز نکردمش!
بسته بندی خیلی محکم و عالی بود.
دستت درد نکنه آقا پیام.هم قیمتت عالیه هم ارسال به موقع کردی .تیباکس یکم دیر آورد.ممنون
واسه شما هم میرسه انشاا...پس ما شدیم اخر نفر. خدا کنه فردا ماله ما هم بیارن نخوره به عید.
مبارک باشه.
Sent from my C6603 using Tapatalk
فقط کیفیت بسته بندی رو داشته باشیدآقا کنسول ما هم رسیـــــــــــــــــــــــــــد:general406:خودم تحویل گرفتم
هنوز باز نکردمش!
بسته بندی خیلی محکم و عالی بود.
دستت درد نکنه آقا پیام.هم قیمتت عالیه هم ارسال به موقع کردی .تیباکس یکم دیر آورد.ممنون