xbox kinect
Registered User
- نوشتهها
- 186
- لایکها
- 24
سلامدوست عزیز
من منظورم بیشتر در مورد قیمت بدون گارانتی بود که میتونید با قیمت سایتهای معتبر مقایسه کنید تا ببینید قیمت اونا اگه بهتر نباشه بدتر هم نیست . تازه با در نظر گرفتن اعتبار و شهرتی که دارن ( اگه با قوانین مغایرت نداشته باشه میتونم معرفی کنم) وگرنه اگه شما در حد اون شرکتها گارانتی میکنین قیمت با گارانتیتون خوبه. ولی وقتی میگین حراج باید همه موارد و حالات خرید رو شامل شه.
در ضمن قیمت شما در مورد ریجن۲ در پست اولتون 1.495 میلیونه نه 1.465 مگه اینکه اشتباه تایپی از طرف شما صورت گرفته باشه.
در ضمن مگه میشه ریجن ۲ هم مال اروپا باشه و هم مال ژاپن؟؟؟ در این مورد روی سخنم با دوست خریداره خوش انصافمونه. تا جاییکه من پیگیری کردم هر ۳ ریجن با یه قیمت و یه کیفیت ارایه میشه. دیگه با تسهیل ارتباطات نیازی به گشتن کل توپخونه نیست تا فرصت طلبان سرتون کلاه بذارن. دوست بزرگوار فقط کافیه از طریق هر گجتی که داری به نت وصل شی تا ببینی قیمت سایتهای معتبر هم همین حدوده (1.500) نه 1.700 که میگی.
با سپاس
اول بگم که اگه شما چنتا پست بالا تر رو خونده باشی معلوم میشه که آقا پیام برای مدت 8 روز قیمت رو 1465 قرار داده ...
در مورد این که ریجن 2 فقط برای اروپا هست شما سخت در اشتباهی ... اگه شما همون چند سایتی که میگی چک کرده باشی حتما تو سایتشون هم ریجن 2 اروپا دارن هم ریجن 2 ژاپن ...
در آخر هم بگم که فکر کنم شما ریجن 2 اروپا رو با ریجن 2 ژاپن اشتباه گرفتی چون 2 ژاپن اون قیمتیه که شما میگین ... من هم الان چنتا سایت دیگه رو دیدم والا هیچ جا ریجن 2 اروپا رو 1465 نمیده ...
در هر حالت صلاح کار خویش خسروان دارند ...