• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پلی استیشن 4 زیر قیمت بازار بدون واسطه

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
واسه آنلاین بازی کردن هر بازی باید هم رجین دستگاه باشه؟ نباشه فقط میشه آفلاین بازی کرد؟
یه سوالی که چند روزه واسم پیش اومده اینه که رجین ۲ اروپا و ژاپن امکاناتشون یکیه؟ یعنی بازی هاشون مشترکه؟ (بجز دایره-ضربدر!) تویه عملکرد،دسترسی،آنلاین و ... تفاوتی باهم ندارن؟
ریجن بازی و اکانت باید یکی باشه به کنسول ربطی نداره

alidj66

Registered User
لایک‌ها
8
ببخشید من تازه میخوام کنسول بگیرمو اطلاعاتم کمه ، یعنی وقتی میخوایم اکانت بسازیم میشه با یه دستگاه مثلا رجین ۳ اکانت رجین ۱ ساخت؟ بعد دیسک رجین ۱ رو با کنسول رجین ۳ و اکانت رجین ۱ آنلاین بازی کرد؟؟
بعد اونوقت تفاوت رجینها تقریبا الکیه و اختلاف قیمت واسه فروشندشه؟؟
بنظرتون واسه خرید چه رجینی بگیرم؟ (کلا اهمیت بدم به رجینش؟!) یه فروشنده ای میگفت رجین ۲ ژاپن نگیرم...

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
ببخشید من تازه میخوام کنسول بگیرمو اطلاعاتم کمه ، یعنی وقتی میخوایم اکانت بسازیم میشه با یه دستگاه مثلا رجین ۳ اکانت رجین ۱ ساخت؟ بعد دیسک رجین ۱ رو با کنسول رجین ۳ و اکانت رجین ۱ آنلاین بازی کرد؟؟
بنظرتون واسه خرید چه رجینی بگیرم؟ (کلا اهمیت بدم به رجینش؟!) یه فروشنده ای میگفت رجین ۲ ژاپن نگیرم...
بیا برادر جواب همه سوالات تو لینک زیر هست . با دقت مطالعه کن
http://forum.bazicenter.com/thread85856/

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
در ضمن اگه دستگاه ریجن 4 خواستی ، من سراغ دارم . تعداد بسیار محدود . خواستی پخ بده

alex-90

Registered User
لایک‌ها
14
واسه آنلاین بازی کردن هر بازی باید هم رجین دستگاه باشه؟ نباشه فقط میشه آفلاین بازی کرد؟
یه سوالی که چند روزه واسم پیش اومده اینه که رجین ۲ اروپا و ژاپن امکاناتشون یکیه؟ یعنی بازی هاشون مشترکه؟ (بجز دایره-ضربدر!) تویه عملکرد،دسترسی،آنلاین و ... تفاوتی باهم ندارن؟

واسه آنلاین بازی کردن ریجن دستگاه-ریجن اکانت-ریجن بازی هیچ ربطی به هم ندارن و مهم نیس هر کدوم واسه یه ریجنی باشه.بازی اجرا میشه.هم آنلاین هم آفلاین.منتهی اگر بخوای DLC بخری باید ریجن اکانتت با ریجن بازیت یکی باشه.وسلام(ریجن دستگاه مهم نیست واسه DLC) آفلاین هم که بخوای بازی کنی که آزادی دیگه.هرچی گذاشتی تو دستگاه اجرا میشه
قسمت دوم سوالت هم که گفتی ریجن 2 اروپا و ژاپن=> نه تنها ریجن 2 ژاپن و اروپا بلکه همه ی ریجن ها امکاناتشون کیفیتشون و قابلیت هاشون یکیه.همشون بازیهارو اجرا میکنن.تفاوتی تو سرعت psn و آنلاین و ... ندارن.

Police interpol

Registered User
لایک‌ها
284
در ضمن اگه دستگاه ریجن 4 خواستی ، من سراغ دارم . تعداد بسیار محدود . خواستی پخ بده
دوست عزیز تبلیغ تو تاپیک دیگران خلافه:general408:
من دارم کمترین قیمت تو سطح عمده فروشها ی تهران رو میدم.:)یعنی خواستید از قیمت من کمتر بدید:general706:

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
دوست عزیز تبلیغ تو تاپیک دیگران خلافه:general408:
من دارم کمترین قیمت تو سطح عمده فروشها ی تهران رو میدم.:)یعنی خواستید از قیمت من کمتر بدید:general706:
شرمنده من قصدم کمک به این دوستمون بود . شما درست می گید

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
بار بعدی ریجن 2 اروپا 2014
سلام دوست عزیز خوبین داداش بار جدیدتون نرسید رجین 2 های اروپاتون . داداش من بیشتر منتظر رنگ سفیدش بودم الان موندم این چند وقته رنگ سفیدشو میارین یا نه اگه بیارین قیمتش باز الکی عین اول مشکیش مثلا 2 تومن بود گرون هستش یا نه همین حدود 1400 ایناست نهایت برام مهم جواب بدین تشکر . بعد یه شماره تماسم از خودتون بهم بدین ممنون میشم تشکر .

Police interpol

Registered User
لایک‌ها
284
سلام دوست عزیز خوبین داداش بار جدیدتون نرسید رجین 2 های اروپاتون . داداش من بیشتر منتظر رنگ سفیدش بودم الان موندم این چند وقته رنگ سفیدشو میارین یا نه اگه بیارین قیمتش باز الکی عین اول مشکیش مثلا 2 تومن بود گرون هستش یا نه همین حدود 1400 ایناست نهایت برام مهم جواب بدین تشکر . بعد یه شماره تماسم از خودتون بهم بدین ممنون میشم تشکر .
بار نرسیده هنوز
سفیدش گیرم بیاد میارم
من مهم نیست چه رنگیه
ارزون بخرم ارزون میدم
شماره تماس پخ میکنم

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
داداش خوبم از گمرک چقد طول میکشه در بیاد .

MZMN

Registered User
لایک‌ها
87
سلام.
شرمنده اگه سوالم تکراریه. صفحات قبل رو نخوندم.
شما برنامه ای برای وارد کردن xbox one ریجن 2 ندارید؟
با توجه به اینکه قیمت هاتون عالیه و واقعا پایین ترین قیمت بازار هست اگه xbox one هم بیارید خیلی خوبه.
مخصوصا که از جمعه ی هفته ی پیش تو دوبی هم به صورت رسمی عرضه شده و دیگه فکر میکنم ریجن 2 اونجا فراوون پیدا بشه.

Police interpol

Registered User
لایک‌ها
284
سلام.
شرمنده اگه سوالم تکراریه. صفحات قبل رو نخوندم.
شما برنامه ای برای وارد کردن xbox one ریجن 2 ندارید؟
با توجه به اینکه قیمت هاتون عالیه و واقعا پایین ترین قیمت بازار هست اگه xbox one هم بیارید خیلی خوبه.
مخصوصا که از جمعه ی هفته ی پیش تو دوبی هم به صورت رسمی عرضه شده و دیگه فکر میکنم ریجن 2 اونجا فراوون پیدا بشه.
برنامه که دارم ولی هنوز بار خوب گیرم نیومده شاید تو پارتهای بعدی اوکی بشه

mostafa 1362 4 5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
داداش چی شد
نمیتونید تهیه کنید برام
حداقل جوابم بدید

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
پیام جان بازی و دسته اضافه هم چیزی داری؟

بالا