خیلی جالبه این xbox360 slim نهصد و سی هزار تومن ما رو یکساله حورده برای خودشون ps4 میخرن بعضیا حرومخوری رو از حد گذروندن عجب واقعا
اولا که خیلی پر روییخجالت بکش.
کسی پول شما رو نخورده.
کنسول هم برای یکی از دوستان خریدم.
شما فرض کن برای خودم خریدم.
در ضمن یکی از تبلت ها خراب بود وبهت هم گفتم.
نزدیک 300.000 هم سوغاتی من تحویل گرفتم.نمیدونم شما تهرانی ها واقعا به کجا میخواید برسید.
اخر همین برج هم 300.000 میریزم به حسابت.
واقعا نمیخواستم حرفش رو بزنم ولی خودت خواستی
300.000 سوغاتی + 300.000 تبلتی که خراب بود و 300.000 هم که اخر برج میریزم به حسابت.
تاپیک دیگران هم خراب نکن لطفا.
کسی گفته بود سوغاتی بیاری ؟
یه بار رفتم برات گوشی سونی گرفتم 50 تومن میشه
یه بارم رفتم برات کنسول بازی کارکرده گرفتم و فرستادم اونم 50 تومن میشه
2 روز اومدی تهران اومدم دنبالت ترمینال باهات گشتم بردمت گمرک موتور بخری و فلان میشه 100 هزار تومن و برات رفتم دادگاه و کلانتری و غیره میشه 100 هزار تومن پس تا اینجا سوغاتیات ماسید اینا رو نمیدیدی نه ؟
مرد نبودی گفتی اون موقع رضا بهم تبلت بده تا اخر هفته پولتو میدم ؟ بد کردم بهت اعتماد کردم نه ؟ اگه مثل تو عوضی بودم همون مرداد سال پیش بهت فشار میاوردم نه بعد 10 ماه سوغاتی رو هم کسی زورت نکرده بود
تبلت هم سه تا گرفتی باید پول هر سه تاشو بدی بعد دو ماه از تبلت گرفتنت که بهت گفتم پولش چی شد اومدی میگی تبلت خراب بود یه نفر رو پیدا کن بعد دو ماه تبلت بدون گارانتی رو پس بگیر که تازه همون هم که میگفتی خرابه گفتم بفرست برات بدم تعمیر نفرستادی خودتو بیشتر ازین تابلو نکن آقا پژمان ما تهرانی ها هم به اونجا رسیدیم که بدون چشمداشت میاید شماها تهران براتون کلی کار میکنیم که آخرش پولمون رو شما بکشید بالا و ازمون طلبکار هم بشید
Last edited: