• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پنل تلگرام ، وایبر

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
دوست عزیز ما شرکت ثبت شده هستییم اگه خواستید شماره ثبت شرکت رو بدیم

کارای نماد رو هم انجام دادیم

حالا اینجا کاربر تازه وارد هستیم دلیل نمیشه

پنل دمو رو ببینید ارسال تست انجام بدید اگه مایل بودید نمایندگی رو بگیرید

موفق باشید
دوست عزیز
یا شماره ثبت یا هر طریقی که صلاح میدونید اعتماد سازی کنید ، مشکلی نیست
چون به هر حال یا با نماد یا هر روش دیگری باید قانع بشیم که اطمینانی وجود دارد

HeSaM4388

Registered User
لایک‌ها
225
لطفا دمو

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432
برای من هم دمو بفرستید

foojan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان نظر خودشون رو اعلام کنند

foojan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان نظر خودشون رو اعلام کنند

dr.alii

Registered User
لایک‌ها
199
دمو بدین لطفا...

arsenalian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام بی زحمت دمو رو برای من هم بفرستید
ویرایش : شرمنده پست بالا رو ندیدم همین دمو رو امتحان کردم ممنون

Last edited:

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
اطلاع شما میرسانیم که کلیه نرم افزار هایی که در سطح اینترنت درحال فروش می باشد مشکل نیاز داشتن خط ، عدم دسترسی به هیچ گونه بانک اطلاعاتی ، نیاز به یک سیستم همیشه روشن و متصل به اینترنت و از همه مهمتر پس از ارسال پیامک به تعداد محدودی (100 عدد) شماره را بلاک کرده و دیگر قادر به ارسال نمی باشند ، در این میان سامانه هوشمند فاما ادز با تلاش شبانه روزی تیم برنامه نویسی خود برای اولین بار توانست به تکنولوژی دست پیدا کند که تمامی این مشکلات حل خواهد شد و شما با خیال اسوده به ارسال متن ، تصویر ، فیلم ، صدا در پنل های کاملا تحت وب بپردازید .

درست نیست که معایب سیستم های مثل سیستم خودتون رو نگید ولی معایب سیستم های دیگر رو بگید
این حرف شما درسته ولی شما به این دقت کنید که برای من که روزی 10000 ارسال دارم ، یک بار هزینه نرم افزار میدم به قیمت 70 هزار تومن ، یک سرور مجازی میخرم ماهانه 25 هزار تومن هفته ای 1 ساعت وقت میذارم برای ساخت 10 ال 15 شماره ... هزینه اضافی نمیدم
ولی با سیستم شما باید روزی 60000 تومان هزینه کنم تو بهترین حالتش که میشه ماهی یکو هشتصد :);)

foojan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
درست نیست که معایب سیستم های مثل سیستم خودتون رو نگید ولی معایب سیستم های دیگر رو بگید
این حرف شما درسته ولی شما به این دقت کنید که برای من که روزی 10000 ارسال دارم ، یک بار هزینه نرم افزار میدم به قیمت 70 هزار تومن ، یک سرور مجازی میخرم ماهانه 25 هزار تومن هفته ای 1 ساعت وقت میذارم برای ساخت 10 ال 15 شماره ... هزینه اضافی نمیدم
ولی با سیستم شما باید روزی 60000 تومان هزینه کنم تو بهترین حالتش که میشه ماهی یکو هشتصد :);)

من فکر نمیکنم تو نرم افزار برای شما بانک شماره 20 ملیونی همراه اول و ایرانسل رو به تفکیک براتون قرار بدند و یا بازگشت هزینه و گزارش ارسال داشته باشید

هر سیستم مزایا و معایبی دارد

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
من فکر نمیکنم تو نرم افزار برای شما بانک شماره 20 ملیونی همراه اول و ایرانسل رو به تفکیک براتون قرار بدند و یا بازگشت هزینه و گزارش ارسال داشته باشید

هر سیستم مزایا و معایبی دارد

دوست عزیز این 20 میلیون شماره ای که میگید ، نصفشون پیامک تبلیغاتیاشونو بستن
یه سریاشون خاموشه
یه سری دیگش آپدتش مال سال 91 هست
یه تعداد دیگش کلا کارشونو عوض کردن....
درواقع این 20 میلیون شماره 5% هم کارایی نداره !!!
150 تومن هم میدیم بانک شماره شماره میخریم !
باز به 480 تومن پنل شما نمیرسه !
هر چند پنل های شماها ، هم پشتش یه بت هست که API دادید بهش !!! ولی خب ایده جالبیه برا پول دراوردن...
موفق باشید

foojan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوست عزیز این 20 میلیون شماره ای که میگید ، نصفشون پیامک تبلیغاتیاشونو بستن
یه سریاشون خاموشه
یه سری دیگش آپدتش مال سال 91 هست
یه تعداد دیگش کلا کارشونو عوض کردن....
درواقع این 20 میلیون شماره 5% هم کارایی نداره !!!
150 تومن هم میدیم بانک شماره شماره میخریم !
باز به 480 تومن پنل شما نمیرسه !
هر چند پنل های شماها ، هم پشتش یه بت هست که API دادید بهش !!! ولی خب ایده جالبیه برا پول دراوردن...
موفق باشید

دیگه عزیزم وقتی ما بانک شماررو برای راحتی کاربران میخریم از خود همراه اول یا ایرانسل خاموش بودن خط که به عهدا ما نیست !!

بانک شماره هم آپدیت پارسال هست

از 100% ارسال های وایبر تلگرام و ... 70% میرسند و 30% بقیه هزینه برگشت داده میشه به یوزر

همون API که شما میگی برای ارسال های کابران ما چند میلیون سرور خوابیده برای ارسال ها که سرعت بالا و یوزر ها مشکلی نداشته باشند

لطفا نظم تاپیک رو به هم نزنید سوالی دازید تماس بگیرید شرکت یا با ایمیل در ارتباط باشید موفق باشید

foojan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
فروش ادامه دارد ...

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
پنلتون خیلی ایراد داره. من قبلا یک بار خواستم ثبت نام کنم کلی ایراد داشت. پاسخگویی تلفنی هم برخلاف اون چیزی که نوشتید 9 تا 22 اصلا اینطوری نبود. به ندرت کسی تلفن رو بر میداشت.

تقریبا هفته ای سه هزار تا ارسال دارم ولی حاضر نیستم مثلا 200 تومن بابت پنل پول بدم. چون ممکنه پشتیبانی تون بعد از خرید هم راضی کننده نباشه و مجبورم دوباره برم از یه جای دیگه پنل بخرم.

dr.alii

Registered User
لایک‌ها
199
لطفا دمو و هزینه رو بفرمایین.

foojan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
پنلتون خیلی ایراد داره. من قبلا یک بار خواستم ثبت نام کنم کلی ایراد داشت. پاسخگویی تلفنی هم برخلاف اون چیزی که نوشتید 9 تا 22 اصلا اینطوری نبود. به ندرت کسی تلفن رو بر میداشت.

تقریبا هفته ای سه هزار تا ارسال دارم ولی حاضر نیستم مثلا 200 تومن بابت پنل پول بدم. چون ممکنه پشتیبانی تون بعد از خرید هم راضی کننده نباشه و مجبورم دوباره برم از یه جای دیگه پنل بخرم.

مشکلی تو ثبت نام وجود نداره دوست عزیز احتمالا موقعی بوده که در حال آپدیت بودیم
میتونید از پنل 80 هزار تومانی استفاده نمایید

در ساعت اداری کارشناسان در شرکت هستند و خارج از ساعات اداری با شماره های موبایل موجود تماس بگیرید

موفق باشید

بالا