mehran50
کاربر فعال موسیقی
قابل جنابتان نیست سردارپولم محدوده و گرنه حتما ميخريدمش.قيمتت خوبه خوب بفروشي.نوش خيلي خيلي گرون تر از اين حرفاس.
امر فرمایید پیشکش نماییم
یا حق
قابل جنابتان نیست سردارپولم محدوده و گرنه حتما ميخريدمش.قيمتت خوبه خوب بفروشي.نوش خيلي خيلي گرون تر از اين حرفاس.
آقا یکی بگه اینجا چه خبره ؟!!
الان اینها که گفتین یعنی چه ؟؟؟ :blink:
فکر کنم فروم رو اشتباه اومدم !!!
قیمیت خیلی بالاست عزیز!
اخرین قیمت رو پ خ کنید لطفا!
با توجه به كثرت و وفور استعمال ذهنيت ها و ايجاد ايماژهاي تصنعي و تخيلي و گاه ماليخوليايي هاشور خورده كه دنياي مسخ شده كنوني را مجنون تر جلوه مي دهد؛ شعر امروز گاه بايد زاويه و خاستگاه خود را اندكي تغيير دهد تا ماهيت و ثمره آن از زيراكس گونگي و تكرار بيمارگونه فله اي نجات يابد تا توان ايستايي در مقابل حركت و حوادث روزمره را داشته باشد. مخاطب امروز بعد از دست و پنجه يازيدن روزمره معاش و رخوت مفرط و جذب سرب، در سنگيني ترافيك و ازدحام، دوست تر داشته كه لم بدهد و از سر فراغ بال خستگي دركند. او در اين لحظه حوصله انديشيدن و حل معماي چند پهلو و ديدن فانتريك تكراري را ندارد. و حتي يكي از فاكتورهاي موفقيت نسبي سريال هاي كم عمق و بازاري همين موضوع مي تواند باشد.
با اين تفاصيل، طنز درجستار شما مي تواند موجت شادی ما خستگان شود.
درآخر قیمت متاع خود را نیز برای بنهده حقیر پیام خصوصی فرمایید
سپاس فراوان
دروود !
آقا من خیلی مخلصم ها ! فقط پست دادم عرض کنم اینجا یک مکان عمومیه ، والا این طرز بیان شما واسه انجمن های شعر و موسیقی شاهکاره نه اینجا !!!
من و مطمئناً خیلی های دیگه حوصله خوندن جمله های سخت رو نداریم ولی در کل لفظت تو حلقم : دی
مخلص !
اه...!!!
با چه شوقی وارد شدیم تو تاپیک!
دوست من این پیر دختر که نیست پیرزن هم نیست!hymen اش رو خیلی وقت پیش از دست داده
خسته نفس، خسته گلو، جامه دریده...
با مهر سنگین 160 سکه!!!
واقعا از لحن پست گذاشتنتون خوشم اومد
آپ واسه دوست عزیزم
قیمت خیلی خوبیه
امیدوارم خوب بفروشید
پاینده باشید
علیکم السلام ای دوست .
رخصت ............... چه سخت است در دیار تنهایی با گوشی بدون خانمان و جعبه، همسفر بودن
چه دشوار است در دل گریستن بدون وسیله ای همراه خود گوشی و تکیه گاهی بس مطمئن را از دست دادن
خصوصا که گوشی با این تتمه بسیار نحملش سخت است ...ای متعلقات گوشی جای خالیت دلم را می گدازد.
اي فروشنده ی عزیز ! اي جدا ناشدني ! گامت را آرام تر بردار ! قیمت آرامتر را پخ بفرمایید و از برم آرام تر بگذر ! تا به کام دل ببينمت .
وای برما که این دست گل هنوز جامه سپید برتن نکرده
اکنون جستار را دیدم.عنایت بفرمایید و به قول امروزی ها فی را برایم پیغام خصوصی کنید
اقای استارتر تیتر پیر دختر برازنده برند نوکیا نیست پیر دختر بیشتر به سونی اریکسون میخوره
نوکیا رو میشه با الفاظ در خور نوکیا نام نهاد مثل : فروش یک پهلوون پیر - فروش یک دایناسور منقرض شده -
ضمن اینکه من نوکیا رو مثل شورلت پرقدرت و بادوام میدونم
موفق باشید
پخ دادم عزیز