خصوصی شد عزیز خدمتتون،،،حدا قل تعدای که میشه گرفت چنتاس؟
عزیز 10 تومنی موجود نیست الان،،،هزاری موجوده،،،سلام پنج تا میخوام ده هزاری ؟
درود دوستان عزیز
پین هزاری همراه اول ((100 درصد)) تضمینی موجود است
هر پین کد رو 780 تومن میدم
خریداران خصوصی بدهند
ملی کارت موجود است
سپاس از شما و موفق باشید،،،،،[/QUOTE۳
]سلام شمارتونو لطف میکنید هماهنگ کنم جهت خرید
نمیشه تعداد مشخصی رو گفت دوست عزیز،،،مهم اینه که الان موجود است،،،،فقط عابر ملی موجود است،،،،پین کد میدم بهتون،،،،و اینکه اول هم پرداخت باید بشه،،،،امتیازات بنده مشخص هست،،،و اینکه تضمینی است پین ها،،،سلام
چه تعداد در ماه میتونید پین بدید؟
پین میدین یا شارژ مستقیم؟
نحوه پرداخت چگونست؟ ( درگاه پرداخت موبایلی،SSID و از اینجور چیزا دارید؟ )
اول پرداخت بعد پین؟
نمیشه تعداد مشخصی رو گفت دوست عزیز،،،مهم اینه که الان موجود است،،،،فقط عابر ملی موجود است،،،،پین کد میدم بهتون،،،،و اینکه اول هم پرداخت باید بشه،،،،امتیازات بنده مشخص هست،،،و اینکه تضمینی است پین ها،،،
عزیز به پدرتان بگین پرداخت کنن به نظر من بهتره،،،،چون الان جز عابر ملی امکان واریز وجه برای مشتری ها نیست،،،شرمنده،،،،با توجه به امتیاز بازارچه شما مطمئنا پین ها تضمینی هستن
اما مسئله ای که هست اینه که من رو کشتی کار میکنم و معمولا تا دو ماه دسترسی به خشکی و بانک و اینترنت ندارم که هزینه رو به موقع پرداخت کنم
اما برای خودم و همکارام به احتمال خییییلی زیاد تعداد بالا در هفته خرید خواهم کرد
برا همین میگم که اگه بشه با کدهای SSID پرداخت کرد خیلی عالی میشه،یا اینکه یه اعتماد دو طرفه حاصل بشه و هزینه هفته ای یکبار پرداخت بشه ( مثلا میتونم بگم پدرم هفته ای یکبار کل هزینه رو کارت به کارت کنه )
شاید درگاه های پرداخت فعلی درگاه SSID در اختیارتون بزارن که کار من و مشتریهایی مثل من هم راحت بشه و سریع و راحت بتونن پرداخت رو انجام بدن
خصوصی شد عزیز،،،سلام دوست عزیز
شماره تماس رو پخ می کنین لطفا
هزاری موجوده فقط دوست عزیز،،،20 تا پین 5 تومانی هممراه اول چند حساب میکنید
خصوصی بدین،،،،بله ایرانسل موجوده دوست عزیز،،،،موجوده