ممنون از دوست مون
بسته رسيد خيلي هم عالي بود
ولي متاسفانه چاي هم مثل برنج ايراني كلا از زير زبان ما رفته با اينكه هم چاي و هم برنج كيفيت قابل قبولي و قيمت بيشتري داره ولي از اقبال عمومي خوبي بر خوردار نيست
به شخصه مزه چاي ايراني رو زياد دوست نداشتم مخصوصا با اينكه رنگ زيادي هم نداره
بنده بهترين چاي هندوستان رو باقيمتي كمتر هر سال خريد ميكردم ولي امسال نتونستم و نرفتم سمت جنوب
گفتم ي مرتبه هم كه شده چاي ايراني رو امتحان كنيم ولي متاسفانه با اينكه حدود سه دفعه چاي با زمانهاي مختلف از يك ربع تا يك ساعت گذاشتم دم بكش ولي رنگ و طمع مورد نظر خانواده رو نداشت
در منزل كلا زير كتري روشن و چاي هميشه آماده
به طور متوسط روزي يكبار چاي هندوستان دم ميكنيم كه دقيقا تا ٢٤ ساعت رنگ و عطر خوب خودش رو حفظ ميكنه و خيلي هم خوش عطر و رنگ ولي چاي وطني متاسفانه نه به رنگ اون رسيد ونه به طعم اون با اينكه در ٢٤ ساعت مجبور شدم هر وعده تازه دم كنم
ولي با اين حال يك كيلو از دوست خوبم خريد كرديم انشاءالله كم كم مصرف ميكنيم
دوستان فقط اين نكته رو مد نظر داشته باشن اگر طعم و مزه چاي خارجي رو واقعا حس كردن و دوست دارن نميتونن با چاي ايراني رابطه بر قرار كنن مخصوصا دوستاني كه واقعا چاي خور هستن مثل خودم
با سپاس
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام دوست عزیز.
خواهش میکنم.نوش جان.
چایی که شما مصرف کردید چای اسانس دار هستش دوست من....مواد شیمیایی و افزودنی و رنگ بهش اضافه شده که مثلا خوش طعمش میکنه.
این چای ارگانیک و طبیعی هستش بدون افزودنی.....مسلما کسی که چای اسانس دار یا احمد مصرف کرده نمیتونه به این راحتی و در مدت کم با این چای ارتباط برقرار کنه.
بستگی به مزاج و عادت ادم داره..بنده فوق العاده چای خور هستم و اصلا نمیتونم چای خارجی مصرف کنم..بهم سازگار نیست.
ضمنا من خیلیا رو میشناسم (حتی تویه همین فروم) که از چای خارجی به چای ایرانی رو اوردن و به اینصورت نیستش که مطلقا کسی که چای خارجی مصرف میکنه نتونه اصلا این چای رو مصرف کنه.
عزیزم همه دنبال برنج شمال و آستانه اشرفیه و هاشمی یا برنج مناطق دیگر ایران میگردن و میخرن ، والا بنده تا حالا نشنیدم برنج خارجی بهتر از داخلی باشه.
من که میرم کلا تویه بازار برنج و چای پر از مسافر هستش برای خرید برنج و چای ایرانی و تولید داخلی.