• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش چراغ خطر فورد با قابلیت نصب روی هاچ بک

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
به نظر من قیمتت خیلی خوبه . من از این خطر ها روی یه هاچ بک داشتم . اصلا پلت فرم هاچ بک اولش مال فورد بوده که به اسم فورد فستیوا تولید میشده
این خطر ها جنس شیشه شون خیلی عالیه . من چراغ دنده عقبم زنون بود هرچی میگرفتم شیشش ذوب میشد . اما این رو که انداختم دیگه مشکلی نداشتم. قابل توجه دوستان که یک جفت این خطر رو من تو سال 86 به قیمت 120.000 تومن خریدم . اگه دوستان بدونن چیه واقعا قیمتش عالیه .

alishelbi

Registered User
لایک‌ها
86
به نظر من قیمتت خیلی خوبه . من از این خطر ها روی یه هاچ بک داشتم . اصلا پلت فرم هاچ بک اولش مال فورد بوده که به اسم فورد فستیوا تولید میشده
این خطر ها جنس شیشه شون خیلی عالیه . من چراغ دنده عقبم زنون بود هرچی میگرفتم شیشش ذوب میشد . اما این رو که انداختم دیگه مشکلی نداشتم. قابل توجه دوستان که یک جفت این خطر رو من تو سال 86 به قیمت 120.000 تومن خریدم . اگه دوستان بدونن چیه واقعا قیمتش عالیه .

سلام
ممنون از توضیحاتتون
والا من اولش قیمت پایه 100 گزاشته بودم یکی از دوستان اومد گفت که اکش 60 تا 70 تومنه و...
بچه ها هم فکر کردن قیمت من بالاست و با اینکه من قیمتو 50 تومن هم اوردم پایین بازم خبری نیست یعنی بچه ها میرن 100 پول خطر ساخت وطن میدن ولی یه جنس درستو میزاری میخوان مفت بخرنش

farid sistem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
salam gheymate akharo bedid ba shomaraton ba ham sohbat konim

Omid70

Registered User
لایک‌ها
7
سلام داداش به قیمت پایه خریدارم.

farid sistem

کاربر تازه وارد