من گفتم گذاشتیم یه گوشه ؟:blink: داریم باهاش میسازیم یجوری چون به قیمتی که ارزششو داشت نخریدیم

در مورد ضمانت و گارانتی در ایران هم جای دیگه نگین چون بهتون میخندن !! هرچند از نظر همکارانتون "درست هست" و هیچ مشکلی نداره:lol:

من گفتم Singer 538 از ژانومه 393A بهتره ؟؟ این دو قابل مقایسه نیستن چون در یک رنج قرار نمیگیرن از نظر قابلیتهای دوخت ! شما مطمئنید چرخ خیاطی قدیمی نداریم که حرف از تعویض میزنید ؟؟

کم ندیدم سینگرهایی رو در منزل اقوام و آشنایان که به اندازه سابقه کاری شما ازشون کار کشیده شده (بلا نسبت مثل خر) ! هنوزم که هنوزه درست کار میکنن اما مال ما از همون اول بازی در میاورد
گیر کردن ربطی به کلفت یا نازک بودن پارچه نداره عزیز ! چون اینو هرکسی میدونه که اگه پارچه خیلی ضخیم باشه اصلا سوزن فرو نمیره و یا میشکنه و این به معنای گیر کردن نیست !! کاملا مشخصه چه اندازه مجرب و ماهر هستین در کارتون :happy:
چرا اتفاقا به شما هم مربوطه چون از فروش چرخ خیاطیهاشون منتفع میشین قطعا ! فقط در صورتی میتونید ادعای بی طرفی کنید که نمایندگی فروش و خدمات پس از فوش شرکت خاصی نباشید

پ.ن: ای کاش استوک میخریدیم
خب اینو هم هرکسی میدونه که سوزنی که میشکنه شما شماره سوزن رو بیشتر کنه نشکنه.
البته بستگی داره ضخیم منظورتون چی باشه. حتما 10لایه چرم!
دوست من، دلیلی برای توهین و خراب کردن وجود نداره.
ولی متاسفم براتون. فقط قصد کمک و راهنمایی داشتم تا مشکلتون برطرف شه. حالا شما دارید توهین میکنید.
همونجور هم که عرض کردم، بی طرف میگم. مشکل داشته باشه، میگم داره. (مثل سینگر که حتی نمایندگیش رو هم داشتیم. و مثل برادر که اون هم نمایندگیش رو داشتیم.)
مشکل هم نداشته باشه میگیم نداره و چرخ خیاطی خوبیه.
اصلا نمیدونم من چرا دارم با شما بحث میکنم. اگر میخواستید مشکلتون برطرف شه که به من پ.خ میدادید کاملا راهنماییتون میکردم.
مثل بقیه عزیزانی که پ.خ دادن و راهنمایی خواستن و من هم راهنماییشون کردم.
حالا بیا و راهنمایی کن تا دوستان چرخ مشکل دار نداشته باشن!
اینه جواب راهنمایی.
امیدوارم که زودتر مشکلتون برطرف شه.
موفق باشید.
---------------------------
یه سوال ببخشید چرخ خیاطی ژانومه 6000 ژاپن ؟ چه جور چرخیه ؟میشه باهاش ضخیم دوخت ؟ پیشنهاد میکنید برای خرید مد 6000 رو چون خیلی ازش تعیریف میکنند و راضی هستند
دوست من،
این چرخ ها ؤاپن اصل هستند، کلا نو ندارند. فقط استوک هستند. کارخونه ژانومه ژاپن چندین ساله تعطیل شده و تمام چرخ های جدیدش مشترک هستند.
دو مدل دارند. یکی با برق 110 هست، یکی با برق 220.
شخصا از این مدل خوشم میاد، ولی پشتیبانه قطعات و خدماتش کمه یا بگم اصلا نیست.
ممکنه توی شهر های دیگه، تعمیرکار ها و قطعاتشون باشه و قبول کنن، ولی من این مدل رو به کسی پیشنهاد نمیکنم.
چون نسبتا گرونه، و اینکه برای کار ضخیم دوز، در حد 2،3 بار دوخت کردن خوبه.
اگر میخواید کار زیاد انجام بدید، حتما حتما حتما ، طرف راسته دوز های زخیم دوز برید.
اگر سوال دیگه ای داشتید، توی پ.خ در خدمت هستم.
تاپیک دوستمونه، نباید بریزیمش بهم.