payamrpg
Registered User
فرمون ماشین رو 20 تومن خریدارم
mini 190
4 رو 20 هستم
بگيد كي تموم ميشه مزايده.همينجوري كه نميشه ما هي قيمت بديم شما هي صبر كنين.يه فرصتي بعد از اخرين پيشنهاد بذاريد اگه قيمت بالاتري نبود به همون شخص فروخته بشه
تا اینجا واسه شما
شما قبلا تو پ.خ بیشتر قیمت داده بودی. بعد دوباره الان میای پایین تر قیمت میدی؟
دوستان توی پ.خ قیمت های نزدیک به فروش فوری اعلام میکنن واسه همین زیاد قیمت های پایین در اینجا نمیتونن مدنظر باشن.
اگه حتما باید یه زمانی رو معین کنم باشه ، پس یک هفته بعد آخرین پیشنهاد خوبه؟
شما قبلا تو يه تاپيك ديگه برا فروش گذاشته بودين كه الان دوباره ديدم اينجا گذاشتين برا فروش
اونجا گذاشته بودين به قيمت 60 تومن بعد هم گفتين توافقي
من هم اون موقع پ.خ دادم با اون قيمت
الان كه دوباره با شرايط ديگه گذاشتين برا فروش دوباره قيمت دادم
طبق روال هم من قيمت رو تو تاپيك اعلام كردم كه حرف و حديثي نباشه
بعدشم شما به تمام دوستاني كه ميكيد بيشتر پيشنهاد دادن چه موردي رو كه من پيشنهاد دادم چه مورد هاي ديگه رو به دوستان بگيد كه تو تاپيك قيمتشون رو اعلام كنن كه شبهه اي پيش نياد
و اينجوري نشه كه هر كي هر قيمتي گفت اين صحبت پيش بياد كه تو پ.خ قيمت بالاتري داده شده
هم خيال شما راحتره هم خيال دوستان خريدار
فروش تو تاپيك هست نه تو پ.خ
پس از دوستاني كه تو پ.خ اعلام ميكنن بخواين كه قيمتشون رو هم تو تاپيك بگن تا همه در جريان اخرين قيمت باشن
من فقط برای ویلون و گوشی گفتم پس الکی جو نده
چندتا جنس مگه مشتري داشت كه ميگي واسه گوشي و ويليون گفتي
واسه گوشي ميني و ويليون و گوشي سامسونگ گفتي.ديگ چيز ديگه نبود كه مشتري داشته باشه و شما نگفته باشيد
بحث جو دادن نيست
صحبت سر اين هست كه روال مشخصي رو دنبال كنين نه همينجوري كه معلوم باشه كي قيمت داده و قيمت كي بالاتره و چه موقع فروش تموم هست.اين چيز خيلي واضح و اده اي هست.
كسي هم نميخواد جو بده
برادر بالاترین پیشنهاد 3 ؟
ویولونو تعویض با سنتو یا سه تار داری ؟
آغازگر عزیز
بهتره که در مورد مزایده دقت بیشتری داشته باشید، علاوه بر قیمت پایه و گام افزایشی، تاریخ پایان رو هم مشخص کنید و به تعهدات خودتون در این مورد عمل کنید.
لینک دستور العمل های فعالیت در بازارچه که در امضام هست رو مطالعه کنید و بر اساس اون جلو برید.
موفق باشید
بنده ویولن و فرمون جفتش رو 50 ور میدارم
کسی بالاتر پیشنهاد داده ؟
تا کی هست مزایده ؟
سلام
عزیز جان ویولون و فرمون
بالاترین قیمت چنده؟