• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش چند سیستم صوتی استریو (Sansui, Kenwood, Pioneer, Cambridge Audio, Onkyo, Sony...)

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
از فروش مورد 1 (ست کنوود) منصرف شدم. مابقی موارد هست اگه کسی علاقه داشت

دوستان توجه کنید، یک جفت اسپیکر Chartwell LS3/5A هم موجوده. LS3/5A استودیو مونیتوری بود که توسط BBC طراحی شد و تحت لیسانس BBC توسط چند کمپانی مثل Rogers, JR, Chartwell تولید شد. به زعم بسیاری از منتقدین بهترین نمونه ساخته شده توسط کمپانی چارتول هست. اگر کسی نیاز داشت در خدمتم. بازم تاکید میکنم که اسپیکر مونیتورینگ هستند و بسیار مطرح و یکی از مبدع ترین و نوآورترین اسپیکرهای تاریخ هست. در لیست 12 اسپیکر نوآور تاریخ میتونید ببینید که LS3/5A در رتبه 3 قرار داره لینک و بهترینش هم چارتول هست. قیمتش هم خارج از ایران وحشتناک بالاست 2999 دلار. اگه کسی تمایل داشت به قیمت عادلانه میفروشم.

Last edited:

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776

دوستان توجه کنید، یک جفت اسپیکر Chartwell LS3/5A هم موجوده. LS3/5A استودیو مونیتوری بود که توسط BBC طراحی شد و تحت لیسانس BBC توسط چند کمپانی مثل Rogers, JR, Chartwell تولید شد. به زعم بسیاری از منتقدین بهترین نمونه ساخته شده توسط کمپانی چارتول هست. اگر کسی نیاز داشت در خدمتم. بازم تاکید میکنم که اسپیکر مونیتورینگ هستند و بسیار مطرح و یکی از مبدع ترین و نوآورترین اسپیکرهای تاریخ هست. در لیست 12 اسپیکر نوآور تاریخ میتونید ببینید که LS3/5A در رتبه 3 قرار داره لینک و بهترینش هم چارتول هست. قیمتش هم خارج از ایران وحشتناک بالاست 2999 دلار. اگه کسی تمایل داشت به قیمت عادلانه میفروشم.

bumper

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776

بیا بالا

featit

Registered User
لایک‌ها
134
ست کنوود 7جی انصافا تمیزه...
ولی حیف که من فقط آمپ با بلندگوش رو نیاز دارم... چون به کامپیوتر قرار وصل بشه... :blush:

jooly

Registered User
لایک‌ها
9
عجب چیزایی داری داداش خیلی من با این ها حال میکنم حیف که پول ندارم :(
اون بلندگوی Onkyo رو اخرش چند میدی داداش و این که چند واته ؟؟؟ بلند گو بدون ظبط هم داری به غیر از این ارزون تر باشه اخه ما پول نداریم

mehdi_mosayyebi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam doste aziz mishe lotf konid modele in bandaro begid va inke hanoz mojode va dovom inke takhfif midid be man man kharidaram ba tashakor

nokas

Registered User
لایک‌ها
6
اگر براتون امکان داره مدل تیکه های کمبریج رو به طور مجزا ذکر کنید. با سپاس.

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
دوستان با عرض پوزش، از فروش موارد لیست شده منصرف شدم.

yavari2010

Registered User
لایک‌ها
7
اگه نفروختی ست کنوودتو من خریدارم

بالا