• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش چند مدل تبلت قوی چینی صادره به اروپا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

raheraftee

Registered User
لایک‌ها
0
up..........

بیا بالا........

Last edited:

Babak002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
up .............
خوب بفروشی

manhunt1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی بعضی وقت ها خیلی لازم میشه اپ

روز های اول همه می خواستن چی شده دیگه کسی نمی خواد؟؟؟؟؟؟؟؟

با سلام
من یک تبلت ainol novo 7 aurora می خوام چطور می تونم خرید کنم؟ در صفحه اول زدید موجود اگه هست چند روزه میرسه به دستم در استان گیلان بندر انزلی؟ هزینه تمام شده با کیس و کیبورد تخفیف نداره؟ قابلیت نصب برنامه روی اندروید چهار هست میگن بازیو برنامه واسش نیومده ؟در صورت ایجاد اشکال یا خرابی چیکار باید بکنم ؟ این تبلت های چینی قابلیت تعمیر دارد؟ مودم اکسترنال اینترنت بهش میخوره؟ یو اس بی مینی داره واسه اتصال به pc کابل رابط داره؟واسه جور کردن پولش کلی زحمت کشیدم

raheraftee

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
من یک تبلت ainol novo 7 aurora می خوام چطور می تونم خرید کنم؟ در صفحه اول زدید موجود اگه هست چند روزه میرسه به دستم در استان گیلان بندر انزلی؟ هزینه تمام شده با کیس و کیبورد تخفیف نداره؟ قابلیت نصب برنامه روی اندروید چهار هست میگن بازیو برنامه واسش نیومده ؟در صورت ایجاد اشکال یا خرابی چیکار باید بکنم ؟ این تبلت های چینی قابلیت تعمیر دارد؟ مودم اکسترنال اینترنت بهش میخوره؟ یو اس بی مینی داره واسه اتصال به pc کابل رابط داره؟واسه جور کردن پولش کلی زحمت کشیدم

سلام
این مدل های گذاشته شده در تایپیک جزو بهترین مدل های تبلت های چینی موجود هستند که نصبت به قیمتی که دارن واقعا فوق العاده اند

بله این مدل در ایران هستش با پست پیشتاز 2 3 روزه به دستتون می رسه در مورد اندروید چهار هم دیگه به اون صورت نبست که برنامه نداشته باشه 80 درصد برنامه ها بهش می خوره برنامه های جدید و معروف هم دیگه 99 درصد بهش می خوره

در صورت خرابی که امکانش خیلی کمه چون واقعا درسته چینیه ولی صادرات به اروپا هستش و جنسش خوبه اما در صورت خرابی شرکت می تونه برای تعمیر به چین ارسال کنتش
قابلیت تعمیز 100 درصد دارن مگه می شه نداشته باشن
مودم هم می شه وصل کرد و از اینترنت سیم کارت استفاده کرد
در کل واقا تبل مناسبی هستش برای خرید به احتمال زیاد از خریدش پشیمون نخواهید شد کسانی که خریدن بیشتر از 95 درصد شون راضی بودن

قیمت ها هم با تخفیف همون ظور که می دونید به علت خرید تعداد زیاد از خود وارد کننده هم ارزون تر می دیم

برای موارد گفته شده هم

برای سفارش کیس کیبور مبلغ 39 تومن به هزینه ی فوق اضافه میگردد.
برای سفارش کیس مبلغ 29 تومن به هزینه ی فوق اضافه میگردد.

و 6 هزار تومان هم هزینه پست می شه

اگر مایلید فردا براتون ارسال کنیم

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
این مطالب کپی سایت ایران شیپینگ نیست احیانن

manhunt1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کیس و کیبردو 30تومن زده بودید شد 39 تومن؟ من تخفیف می خوام شما بیشترش می کنی؟:eek: چطور مبلغشو پرداخت کنم؟ به مامور پست باید پرداخت بشه؟

raheraftee

Registered User
لایک‌ها
0
کیس و کیبردو 30تومن زده بودید شد 39 تومن؟ من تخفیف می خوام شما بیشترش می کنی؟:eek: چطور مبلغشو پرداخت کنم؟ به مامور پست باید پرداخت بشه؟

نه قیمت ها کمی گرون شده قیمت دلار رو که می دونید
ولی باشه من 35 حساب می کنم

مبلغ رو نه شماره حساب می دوم واریز کنید بعد از یک یا دو ساعت کد رهگیری براتون ارسال می کنم

برای اعتماد سازی هم سوابق بازارچه منو چک کنید

manhunt1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه واست مقدوره همون 30 واسم حساب کن اگه نیست فقط تبلت را واسم به ادرس گیلان. بندر انزلی. خ مطهری.روبروی بانک تجارت شعبه غربی.فروشگاه همام بفرست. لطفا روش قید بشه برسد بدست محمد حسن نژاد.09116054623 ---01814248728 اینا شمارمه.شماره رهگیریو واسم اس کن لطفا.
شماره حسابم لطف کن فردا واست مبلغو واریز کنم.راستی چطور اطلاع بدم که واریز شده؟من در محل کارم به اینترنت دسترسی ندارم.
تبلت تست شدست یا اکبنده ؟
شرمنده کلی سوال پرسیدم به خاطر اینه واسه جمع کردن پولش سه ماهی صبر کردم می خواستم گوشی بگیرم که دیدم تبلت بیشتر به کارم میاد.سوال مهم برنامه office ساپورت می کنه؟

manhunt1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا چی شد؟ جنگ شد؟
من می خوام با کیس و کیبرد 370 تومن
ادرس دادم بفرست واسم

davudam

Registered User
لایک‌ها
75
دادا غیره این چیزا که گفتی گمرکی این چیزا نداره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا