• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کابل اورجینال MHL سامسونگ + کیف اروجینال گالاکسی تب

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
این دوتا وسیله که دیگه به کارم نمیان رو برای فروش میزارم ...

کیف اورجینال گالاکسی تب هستش که بیرونش چرمه و داخلش جیر ... چون تب رو فروختم مدتی پیش این کیف هم دیگه به کارم نمیاد ... شما فرض کنید دارید آکبند میخرید ... یعنی در این حد ... جعبه و فوم و بند همه چیش هم هستش ... کامل و سالم ... قیمت رو میزارم 49 هزار تومان ... هزینه پست هم خودم میدم ... برای همه جای ایران هم پست میشه ... اگه کسی تهران حضوری بخواد خودش باید بیاد و بگیرتش اونجوری 4 تومن هزینه پست رو کسر میکنم ...

دیگری هم یه کابل اورجینال MHL هستش برای نکسوس و نوت و اس 2 و ... ، بعد از اینکه یه کلاه بردار اینجا یه تقلبی خرابش رو بهم انداخت ، این رو تهیه کردم ، اوریجینال و خریداری شده از نمایندگی خود سامسونگ ... ولی یه بار اونم 10 دقیقه بیشتر ازش استفاده نکردم ، اونم تست سلامت بود که همه ویدیو هارو بدون مشکل پخش کرد و هم بازی ها رو ... الان که حدود دو هفته هستش دارمش به این نتیجه رسیدم به کارم نمیادش ... الکی خریدمش ... برای همین میزارمش برای فروش ... قیمت رو میزارم 79 هزار تومان ... برای همه جای ایران هم پست میشه ... اگه کسی تهران حضوری بخواد خودش باید بیاد و بگیرتش اونجوری 4 تومن هزینه پست رو کسر میکنم ...
کسانی که خریدارت پ.خ بدن ... در مورد قیمت هم بد تعیین نکردم ... با توجه به کارکردشون و قیمت خرید خودم بوده ... ممنون

IMG_0330.JPG

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
کابل دیگه موجود نیستش ... کیف کماکان موجوده ...

cocain

Registered User
لایک‌ها
129
با سلام دوست خوبم من خریدار این تبدیل شما هستم ولی قیمت خیلی بالاست دوست من

اگر به قیمت مناسب فروشنده اید بنده خریدارم همین امروز قرار بزاریم

ehsan764

Registered User
لایک‌ها
0
داداش این کیف اگه تازه جنسش نمونه اون کیف اصلی سامسونگ باشه که تو علاادین دیدم 52 تومن قیمتشه بعد شما چطوری میخوای دست دومش رو 49 بفروشین؟خواستین 25 خریدارم

Last edited:

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
داداش این کیف اگه تازه جنسش نمونه اون کیف اصلی سامسونگ باشه که تو علاادین دیدم 52 تومن قیمتشه بعد شما چطوری میخوای دست دومش رو 49 بفروشین؟خواستین 25 خریدارم

اول که دست دوم نیست ... تر وتمیز سالمه تو جعبه . .. جای نو میشه فروختش
بعدشم با پول پست ۴۹ هستش شما بدون پست اصلا ۴۰ تومن بردار ...

ehsan764

Registered User
لایک‌ها
0
اول که دست دوم نیست ... تر وتمیز سالمه تو جعبه . .. جای نو میشه فروختش
بعدشم با پول پست ۴۹ هستش شما بدون پست اصلا ۴۰ تومن بردار ...

داداش خودتون نوشتین چون تب رو فروختم دیگه به کارم نمیاد یعنی دسته دوم دیگه! حالا میخواد یک ساعت استفاده شده باشه پس 25 فکرکنم عادلانه باشه خواستی پخ کن

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
داداش خودتون نوشتین چون تب رو فروختم دیگه به کارم نمیاد یعنی دسته دوم دیگه! حالا میخواد یک ساعت استفاده شده باشه پس 25 فکرکنم عادلانه باشه خواستی پخ کن

اگه می خواستم به قیمت بزخری بدمش بره ماه ها پیش 37 با پول پست فروخته بودمش ...

ehsan764

Registered User
لایک‌ها
0
اگه می خواستم به قیمت بزخری بدمش بره ماه ها پیش 37 با پول پست فروخته بودمش ...

از کی تا حالا یه جنسی دست دومی اونم کیف که قیمت نوش 50 تومنه اگه 25 پیشنهاد خرید دادی اسمش میشه بزخری!نه داداش شما ملت هالو فرض کردی..............

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
از کی تا حالا یه جنسی دست دومی اونم کیف که قیمت نوش 50 تومنه اگه 25 پیشنهاد خرید دادی اسمش میشه بزخری!نه داداش شما ملت هالو فرض کردی..............

وقتی تا الان چند تا پیشنهاد خرید حدود 40 تومن داشتم ... این نشون میده که اونی که 25 پیشنهاد میده بزخره .... تمام

ehsan764

Registered User
لایک‌ها
0
وقتی تا الان چند تا پیشنهاد خرید حدود 40 تومن داشتم ... این نشون میده که اونی که 25 پیشنهاد میده بزخره .... تمام

ما هم که هالو باور میکنیم !اگه مشتری 40 تومنی داشت تو هوا تا حالا فروخته بودی.لحن کلامتم درست کن

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
ما هم که هالو باور میکنیم !اگه مشتری 40 تومنی داشت تو هوا تا حالا فروخته بودی.لحن کلامتم درست کن

من روی وسایلم قیمتی که درسته رو میزارم ، سرش هم وای میسم ... تا حالا وسیله ایم رو با این حرف ها زیر قیمت ندادم که این کیف بخواد دومیش باشه ... اینکه شما هم هالو هستی یا نه فرقی تو این مسئله ایجاد نمیکنه ...

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
من روی وسایلم قیمتی که درسته رو میزارم ، سرش هم وای میسم ... تا حالا وسیله ایم رو با این حرف ها زیر قیمت ندادم که این کیف بخواد دومیش باشه ... اینکه شما هم هالو هستی یا نه فرقی تو این مسئله ایجاد نمیکنه ...

من توصیه میکنم بقیه هم روش تو رو در پیش بگیرن تا جو بزخری در بازار کاهش پیدا کنه :lol:

ehsan764

Registered User
لایک‌ها
0

داداش هالو خودت تشریف داری تو انگاری با خودتم درگیری داری!کیفتم نمیدی به درک که نمیدی بزار در کوزه قابش بگیر بچه

Robert De Niro

Registered User
لایک‌ها
43
ممد علی این کیف که دیگه مال ماست!چون شرط رو باختی دیگه

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
ممد علی این کیف که دیگه مال ماست!چون شرط رو باختی دیگه

من فقط یه چیز میدونم ... اونم اینه که تو منو سر این کیف دیوانه کردی ... ماههاست که بازه به بازه پ.خ بازی و قیمت و چونه و تهش هم هیچی ... اینقدر قیمت دادی و کمش کردی و ... اصلا آدم یادش نمیاد چه قیمتایی دادی و کی ... بار آخر هم بهت گفتم ، حاضر هم بودم زیر قیمت اینجا بهت بدمش ولی تو سر پول پست هم گیر داری ... پست پیشتاز این 4 تومن در میاد ، همین یه نوع پست هم من می فرستم ... با این مسئله کنار اومدی پ.خ بزن ...

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
عح ................... عح
فقط کیف موجوده ....

بالا