• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کارتشارژ با حدود 10 درصد تخفیف. 10هزار تومان شارژ بخر،یک عدد شارژ هزار تومانی هدیه بگیر

mob-charge.ir

Registered User
لایک‌ها
80
سلام
دوستان عزیز میتونن با خرید ده هزار تومن شارژ، برنده یک عدد شارژ هزار تومنی بشن. (برای دوستان پی تی 9 تومن هم راه داره! ولی فقط یک بار با یک شماره موبایل میتونین 9 تومن بخرید و هزار تومن هدیه بگیرید)
بعد از خرید همینجا اعلام کنید و شماره موبایلتون و یا ایمیلتون رو هم برام پخ کنید تا ارسال کنم.در ضمن نحوه ارسال شارژ هم گفته بشه!( رمز، شارژ مستقیم، شگفت انگیز)

کاملا واقعیه و کلاه بردای هم نیست. قبلا شارژها با تخفیف داده میشد(هزار تومن970 تومن) که فعلا یه مدته اینجوریش کردیم ببینیم تاثیری توی خرید داره یا نه.:D

goodjavan

Registered User
لایک‌ها
1,138
داداش جسارتا اگه اول ارسال داری یه 10 +یه 1000 رو پینشو پخ کن 9 واریز کنم شماره کارتم پخ کن به عنوان اولین مشتریتم اگر واست امکان داره یه هدیه به ما بده :دی ارادت منتظرم

datacenterco

Registered User
لایک‌ها
19
سلام عزیز
شما کارت شارژ داری یا پین کد شارژ؟

mob-charge.ir

Registered User
لایک‌ها
80
چطوری میفرستید؟با پست؟حداقل خرید؟
نه دیگه! مثل بقیه سایتهای شارژ! یا کد ها شارژ فرستاده میشه براتون(به صورت اتوماتیک) و یا مستقیم گوشیتون شارژ میشه.(ببخشید که به اشتباه انداختمتون در مورد کارت شارژ!)
اگه برای مغازه میخواید بهتره کلی از خود نمایندگی های ایرانسل بخرید.
حداقل خرید هم برای بار اول 9 تومن بخرید با هزار تومن هدیه
و دفعات بعد 10 تومن بخرید و هزارتومن هدیه.
میتونید این مقدار خرید رو هم همزمان انجام ندید! یعنی هزار تومن الان بخرید و مثلا دو تومن فردا و... تا بشه 9 هزار تومن و بعد شماره موبایلتون و یا ایمیل رو میدید تا براتون هزار تومن ارسال بشه(حالا چه به صورت کد و یا چه به صورت مستقیم و یا شگفت انگیز)

دوستانی هم که اطمینان ندارن،اول شارژ و بعد پرداخت هم داریم.

Last edited:

mob-charge.ir

Registered User
لایک‌ها
80
مبلغ 11 تومن ارسال شد برای اقا محمد
200mohammad
دوستان فقط تا اخر شب 9 هزار تومن بخرید و 11 تومن شارژ کنید! تاکید میکنم فقط تا اخر امشب!اگر هم تقاضا زیاد شد دیگه نمیدم! فقط تعدادی محدود.:D

mob-charge.ir

Registered User
لایک‌ها
80
مبلغ شارژ با دوهزار تومان شارژ رایگان ارسال شد به goodjavan عزیز

یکی از دوستان هم خرید کردن ولی منتظرم ببینم شارژ رو رمز و سریالشو میخوان یا مستقیم

goodjavan

Registered User
لایک‌ها
1,138
مبلغ شارژ با دوهزار تومان شارژ رایگان ارسال شد به goodjavan عزیز

یکی از دوستان هم خرید کردن ولی منتظرم ببینم شارژ رو رمز و سریالشو میخوان یا مستقیم
تائید میشه تشکر از لطف دوست عزیز ارادت

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
من ٨٠ شارژ ميخوام برا وايمكس بهم پ.خ بده

بالا