بله دو نوع هست تا پایان امسال و تا مرداد 88.اگه تهران هستید و تحویل حضوری یاپیکی دارید من حداقل 10 تا میخوام.اگر هم تا مرداد 88 باشه 20 تا میخوام.
خرید پستی برام مقدور نیست.
متاسفانه خیر دوست عزیزاریکه ایرانیان شهرک غرب شاملشون هست ؟
با سلام
حدود 150 کارت استخر به فروش می رسد.
قیمت هر کارت 2000 تومان میباشد.
اکثر مجموعه های آبی تهران،کــــــــرج و حومه تحت پوشش هستند.
حداقل تعداد خرید 5 عدد میباشد.
در صورت خرید بیش از 20 عدد 10 درصد تخفیف تعلق میگیرد.
پیش از سفارش در مورد تعداد کارتهای لازم برای هر استخر حتما سوال کنید که مشکلی پس از ارسال به وجود نیاد.
از طریق همین تاپیک یا پیام خصوصی سوال یا درخواست خود را مطرح کنید.
هزینه ای بابت ارسال پستی از خریدار دریافت نمی شود.
یاس نراقی: 4کارت و یاس بانوان: 3کارتمن هم 20 یا 30 تایی می خوام با پیک باشه بهتره؟؟
یاس نیاورن انقلاب بانک مسکن شاهین چند تایی؟
سلامسلام
این کارتهایی را که دارید میفروشید مال بیت المال نیست ؟
اگه وقت کنم پیگیری میکنم
سلام
شرکت با یه شرکت ورزشی قرارداد بسته و این کارتها رو به عنوان مزایا به کارکنان میده،و چون استفاده ندارم میخوام بفروشم،حالا چه ربطی به بیت مال داره نمیدونم؟!
خوب پس من چیم؟این کارتا رو از کجا اوردم؟به کارکنان هدیه میده یا به شما , شرکت ملی نفت که اسمش روشه ماله کیه
خوب اون زیتون معروف کجا هست؟چون من نمیدونمزیتون که تو لیستتهست همون زیتون معروف هست ؟
آخه نوشته زیتون غرب
سلام 40 تا هزینه اش با 10 درصد تخفیف میشه 70 هزار تومن.سلام من 40 تا میخوام
برای استخر شهید کشوری چندتا کارت میخواد؟
قیمت با شماره حسابتونو بدید.
زیتون غرب (4 کارتی) توی سری کارتهای قبلی بود که الان متاسفانه فقط 2 تا دونه از اونا دارم.زیتون
'شهرک غرب- بلوار درختی'
فکر نکنم توی لیستش زیتون و اریکه ایرانیان باشه
به هر حال من 8 تا کارت میخوام ,چه طوری با شما تماس بگیرم/؟؟؟
سلام پولو منتقل کردم به کارتتون ادرسهم برات توی پیام خصوصی نوشتم اگه ممکنه زودتر بفرستید چون خیلی نیاز دارمسلام 40 تا هزینه اش با 10 درصد تخفیف میشه 70 هزار تومن.
شماره حساب ارسال شد.
کشوری هم تک کارت هست.
سلامسلام پولو منتقل کردم به کارتتون ادرسهم برات توی پیام خصوصی نوشتم اگه ممکنه زودتر بفرستید چون خیلی نیاز دارم
ممنون