• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کارته گرافیک SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5

T.REX

Registered User
لایک‌ها
331
giga970 aud3
amd fx6350 4.2mh
رم8گیگ
پاورcorsair cs750m
یعنی دوتاگرافیک رومیکشهr7 260x

کاش میومدی پیام خصوصی
همه چی خوبه فقط مادربردت فقط برای کراس دو مسیره پیشنهاد میشه که اونم انجام ندی بهتره چون شیار دوم تو حالت کراسفایر بصورت 4x کار میکنه و از قدرت گرافیک کم میکنه. شما کارت خودتونو بفروشید و کارت مثل 280-290 کارکرده بگیرید بهتره.

Refigh687

Registered User
لایک‌ها
184
من همین کارتو داشتم و در گیم دقیقا مشابه 560ti هست و در بازیهایی که مموری 2 گیگ میخواند بهتر هم عمل میکنه
این کارت حافظه 2 گیگ و کلاک مموری بالاش کار آمده و میتونم به جرات بگم بعد از کارت 650ti boost بهترین کارت تو رنج قیمت خودشه که با توجه به بالا رفتن قیمت کارت 650ti boost این کارت الان بهترین انتخابه
این دوستمون قیمت بدی نگذاشته و پایینتر از این هم پیدا نمیشه ..
اینو بدونید یه روزی خودتون هم جنسی رو که آک خریدید و کم استفاده کردید رو فروشنده میشید و با این دوستمون هم درد میشید پس اگر واقعا خریدار هستید سر 10-20 تومن چونه نزنید و بزارید فروشنده هم از فروش جنسش دل چرکین نشه

xxgg

Registered User
لایک‌ها
58
من همین کارتو داشتم و در گیم دقیقا مشابه 560ti هست و در بازیهایی که مموری 2 گیگ میخواند بهتر هم عمل میکنه
این کارت حافظه 2 گیگ و کلاک مموری بالاش کار آمده و میتونم به جرات بگم بعد از کارت 650ti boost بهترین کارت تو رنج قیمت خودشه که با توجه به بالا رفتن قیمت کارت 650ti boost این کارت الان بهترین انتخابه
این دوستمون قیمت بدی نگذاشته و پایینتر از این هم پیدا نمیشه ..
اینو بدونید یه روزی خودتون هم جنسی رو که آک خریدید و کم استفاده کردید رو فروشنده میشید و با این دوستمون هم درد میشید پس اگر واقعا خریدار هستید سر 10-20 تومن چونه نزنید و بزارید فروشنده هم از فروش جنسش دل چرکین نشه
سلام بر شما دوست گرامی و عزیز
اقا خداییش دمت گرم بخاطر دفاعی که از فروشنده ها کردید
منم واقعا تعجب میکنم از این خریداران،من قیمت رو پایین گذاشتم به هوای اینکه زود فروش بره اما بازم بعضی ها اصلا توجه ندارند و فقط دنبال این هستند که قیمت رو پایینتر بیارند،حالا اگه به 10 تومن 15 تومن باشه ما مشکلی نداریم،اما اینا دنبال این هستند که فروشنده 30 درصد زیر قیمت اک بده و توجه ندارند که 30 درصد مغازه دار کم میکنه

hb_store

Registered User
لایک‌ها
121
سلام دوست عزیز . اگه احیانا برات صرف داشت که کمی تخفیف هم بدی یه قیمت برام پ خ کن...ممنون

بالا