zakhmi
Registered User
سلام دوستان عزیز!
عنوان تاپیک کاملأ واضحه که موضوع چیه!
من به واسطه ی یکی از آشنایان روزی 100 تومن کارت شارژ ایرانسل بدستم میرسه!
اکثر دوستانی که شارژ رو با 20% تخفیف میفروشن، از شارژ مالیات کم میکنند و یا عمومأ به جای 1000 تومن 950 تومن انتقال میدن اما:
مبلغ انتقال شارژ بنده، دقیق و بدون کسر کارمزد و مالیات هست، یعنی شما 850 تومن به حسابم واریز میکنید و من 1000 تومان کامل به شما شارژ انتقال میدم. نحوه ی پرداخت هم اول واریز وجه و بعد انتقال شارژ هست! چون بیرون از سایت مشتری دارم. دلیل پیشنهادم در اینجا کسب امتیاز بازارچه هست! از اونجایی هم که شارژ محدوده، نمیتونم جوابگوی همه ی عزیزان باشم! باقی دوستان هم اگه پیشنهادشون پا بر جا باشه، روز بعد نوبتشون میشه!
پس شرایط فروش: اول واریز، بعد انتقال! دادن امتیاز بعد از فروش ( البته این امتیاز دو طرفه خواهد بود )
خریدهای بالای 30 تومن، شارژ با 20% تخفیف تقدیم میشه!
دوستان: بسم الله!
خریداران شارژ:
ahmad_ebra
50 تومان با 20% تخفیف!
==============
AloneFly
30 تومان با 20% تخفیف!
==============
آقای میلاد ( نام کاربریشون رو نمیدونم. مستقیمأ تماس گرفتن )
20 تومان با 15% تخفیف!
==============
imansoweyzi
40 تومان با 20% تخفیف!
==============
عنوان تاپیک کاملأ واضحه که موضوع چیه!
من به واسطه ی یکی از آشنایان روزی 100 تومن کارت شارژ ایرانسل بدستم میرسه!
اکثر دوستانی که شارژ رو با 20% تخفیف میفروشن، از شارژ مالیات کم میکنند و یا عمومأ به جای 1000 تومن 950 تومن انتقال میدن اما:
مبلغ انتقال شارژ بنده، دقیق و بدون کسر کارمزد و مالیات هست، یعنی شما 850 تومن به حسابم واریز میکنید و من 1000 تومان کامل به شما شارژ انتقال میدم. نحوه ی پرداخت هم اول واریز وجه و بعد انتقال شارژ هست! چون بیرون از سایت مشتری دارم. دلیل پیشنهادم در اینجا کسب امتیاز بازارچه هست! از اونجایی هم که شارژ محدوده، نمیتونم جوابگوی همه ی عزیزان باشم! باقی دوستان هم اگه پیشنهادشون پا بر جا باشه، روز بعد نوبتشون میشه!
پس شرایط فروش: اول واریز، بعد انتقال! دادن امتیاز بعد از فروش ( البته این امتیاز دو طرفه خواهد بود )
خریدهای بالای 30 تومن، شارژ با 20% تخفیف تقدیم میشه!
دوستان: بسم الله!
خریداران شارژ:
ahmad_ebra
50 تومان با 20% تخفیف!
==============
AloneFly
30 تومان با 20% تخفیف!
==============
آقای میلاد ( نام کاربریشون رو نمیدونم. مستقیمأ تماس گرفتن )
20 تومان با 15% تخفیف!
==============
imansoweyzi
40 تومان با 20% تخفیف!
==============
Last edited: