• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کارت صدا Creative Sound Blaster Z

saeed110110110

Registered User
لایک‌ها
99
سلام

قصد فروش کارت صدای Creative Sound Blaster Z دارم. کارت بسیار خوبی هست می تونید راحت با یه سرچ به عالی بودن کارت پی ببرید.

قیمت در سایت لیون 455 و در سایت آریا کامپیوتر 460 هستش. بنده بیش از 20 درصد نسبت به قیمت لیون کاهش قیمت میدم و قیمت رو میزارم 360 و پایین تر ترجیح میدم نگهش دارم.

قیمت 360 فیکس می باشد و به اولین خریدار به این قیمت تقدیم خواهد شد.

بنده درسایت لیون بیشتر فعالیت دارم . می تونید از اونجا اقدام به خرید کنید یا از واسطه لیون استفاده کنید . همچنین حضورا مترو کرج تحویل داده می شود.
http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=41788

Last edited:

EhsanCPU

Registered User
لایک‌ها
199
سلام با چه اسپیکری بهترین کیفیت رو میشه گرفت ؟
چون فکر کنم اسپیکر های معمولی 2.1 برای این کارت ضعیف باشن

saeed110110110

Registered User
لایک‌ها
99
سلام با چه اسپیکری بهترین کیفیت رو میشه گرفت ؟
چون فکر کنم اسپیکر های معمولی 2.1 برای این کارت ضعیف باشن

سلام. هر چقدر اسپیکر شما حرفه ای تر باشه شما بیشتر تفاوت بین چیپ صدای آنبرد رو با این کارت صدا متوجه می شید. مثلا توصیه میکنم اگه برای آهنگ گوش دادن یا گیم می خواید از این استفاده کنید. خداقل اسپیکر c3 یا z623 باشه . این کارت برای هدفون های حرفه هم مناسبه ، همچنین اسپیکر z906 به نظرم برای این کارت اسپیکر برازنده ای باشه. جدا از اینکه کارت زیبایی هست و زیبایی خاصی به داخل کیس میده. همچنین راحت تا پنج سال از این کارت می تونید به عنوان کارت صدای high end استفاده کنید. ینی مثل کارت گرافیک نیست که هر یکسال یا دو سال یکبار مجبور باشی برای به روز بودن تعویض کنی.

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
کارت در سلامت کامل دریافت شد .

ختم تاپیک

بالا