• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کارت های دی وی بی به قیمت باورنکردنی

Dr.Spyware

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
دوستان یه تعداد کارت های dvb skystar2.8 برای ما اومده که قیمت خیلی خوبی هم داره چون خود ما مستقیم از اون طرف آب میخریم قیمت خیلی از جاهای دیگه برای شما ارزون میوفته دوستان همانطور که میدونید کارت های اسکای استار 2.8 از 2.6 خیلیبهتر شده اند زیرا به جای تیونر از چیپست استفاده شده
در ضمن به عزیزانی که از ما خرید میکنند یک عدد دی وی دی که شامل تمامی نرم افزار های کارت دی وی بی هست داده میشه که شما دانلود آفلاین رو به صورت حرفه ایی یاد خواهید گرفت وخیلی مزایای دیگر
20tqky0.jpg

مشخصات کارت SkyStar2 v 2.8 A PCI
سرعت دانلود اطلاعات تا 45 مگابيت در ثانيه
جايگزينی Chipset به جای تيونر و رفع مشکل گرمای کارت
پشتيباني از HDTV,AC3,Dolby Digital
سازگار باسيستم عاملهاي WIN98 , 2000 , XP , 2003, VISTA
پشتيباني از LNB 14V/18V
PCI Bus 133 MB/s
سازگار با اکثر نرم افزارهاي موجود
کمترين مقدار استفاده از CPU
ذخيره سازي با فرمت Mpeg2
امکان دانلود آفلاين
داراي ريموت کنترل با استفاده از SerialPort
حداقل سيستم مورد نياز :
Pentium III 800
256 MB RAM
64 mb vga

قیمت این سری کارت ها با هزینه ارسال فقط 60000
در ضمن کسانی که میخان خرید کنن پی ام بزنن که هم شماره موبایلمو و هم شماره حسابمو بهتون بدم
و فکر کنم بعضی ها منو بشناسن چون من خودم تو این سایت از خیلی ها خرید کردم

از ما با خیالی آسوده خرید کنید

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوست عزیز واستون امکانش نیست بفرستین و ما پولش رو بدیم به مامور پست یا اینکه پس از اینکه به دستمون رسید بریزیم به حسابتون؟

Dr.Spyware

Registered User
لایک‌ها
24
عزیز اگه تهران هستی بگو برات میفرستم
در ضمن من شماره موبایلم ثابته یعنی همراهه اول اگه خواستین شماره دفترمو رو حتی میدم خیالتون راحت باشه از خرید با ما من خودم قبلن محصول میفرختم و تو این سایت از خیلی ها هم خرید کردم و بیشتری ها منو میشناسن مثله آقای گوجه

Baila Moreno

Registered User
لایک‌ها
29
منظور شما در مورد سازگاری با نرم افزارها dvb player ها هستن؟
آخه از طریق دایرکت ظاهرا فقط رو prog dvb جواب میده که زیاد به در بخور نیست.رو بقیه یا مشکل فرکانسهای ورتیکال رو داره یا اصلا کار نمیکنه...
اگه رو دریم و آلت جواب بده حرفه.
البته احتمالا اطلاعات شما بیشتره چون تو این کار هستین.
اگه نکته خاصی میدونین ممنون میشم بگین.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
عزیز اگه تهران هستی بگو برات میفرستم
در ضمن من شماره موبایلم ثابته یعنی همراهه اول اگه خواستین شماره دفترمو رو حتی میدم خیالتون راحت باشه از خرید با ما من خودم قبلن محصول میفرختم و تو این سایت از خیلی ها هم خرید کردم و بیشتری ها منو میشناسن مثله آقای گوجه

ببخشید دوست عزیز خریدار خوبی بودن دلیل نمیشه که آدم فروشنده خوبی هم باشه.
من اصلا قصد توهین به جنابعالی رو ندارم ولی تو همین سایت کسانی بوده اند که ایجاد بی اعتمادی کرده اند مثل...
شما هم که قبلا فروشنده نبوده اید و یهو دارین دی وی بی میفروشین پس به من نوعی حق بدین که...
متاسفانه من تهران نیستم.اگه تهران بودم حضوری میومدم خدمتتون دیگه لازم نبود پول بریزم به حساب.
موفق باشید.

n0doom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست من، اگه میتونید اول جنس رو از طریق پست بفرستید و بعدش پول رو دریافت کنید، من هم خریدارم...

Dr.Spyware

Registered User
لایک‌ها
24
اگر کسی رو شما تایید کنه من حاضرم براتون بفرستم

Dr.Spyware

Registered User
لایک‌ها
24
ببخشید دوست عزیز خریدار خوبی بودن دلیل نمیشه که آدم فروشنده خوبی هم باشه.
من اصلا قصد توهین به جنابعالی رو ندارم ولی تو همین سایت کسانی بوده اند که ایجاد بی اعتمادی کرده اند مثل...
شما هم که قبلا فروشنده نبوده اید و یهو دارین دی وی بی میفروشین پس به من نوعی حق بدین که...
متاسفانه من تهران نیستم.اگه تهران بودم حضوری میومدم خدمتتون دیگه لازم نبود پول بریزم به حساب.
موفق باشید.

دوست عزیز یکی از اون فروشنده ها آقای شادمهر سخایی بود که سر من رو هم کلاه گذاشت دوست داشتی میتونی از ما خرید کنی در ضمن من حسابم بانک ملی هست از این بانک خصوصی ها نیست که بخام کلاه برداری کنم تا نتونن منو بگیرن

Dr.Spyware

Registered User
لایک‌ها
24
منظور شما در مورد سازگاری با نرم افزارها dvb player ها هستن؟
آخه از طریق دایرکت ظاهرا فقط رو prog dvb جواب میده که زیاد به در بخور نیست.رو بقیه یا مشکل فرکانسهای ورتیکال رو داره یا اصلا کار نمیکنه...
اگه رو دریم و آلت جواب بده حرفه.
البته احتمالا اطلاعات شما بیشتره چون تو این کار هستین.
اگه نکته خاصی میدونین ممنون میشم بگین.

دوست عزیز کی گفته این روی تمام پلایرها جواب میده من جمله dvbdream و altdvb شما شاید تنظیمات رو به درستی انجام نداده اید

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوست عزیز یکی از اون فروشنده ها آقای شادمهر سخایی بود که سر من رو هم کلاه گذاشت دوست داشتی میتونی از ما خرید کنی در ضمن من حسابم بانک ملی هست از این بانک خصوصی ها نیست که بخام کلاه برداری کنم تا نتونن منو بگیرن

عزیزم من اون پستتون هنوز یادم هست که نوشته بودید رد سخایی رو پیدا کردید.میتونید بگید چیکارش کردید؟
حساب ایشون هم بانک دولتی بود.
مساله اینه که اکثر دوستان وقت و حوصله ندارن که بخوان واسه 60 تومن پاشن بیان تهران کسی رو پیدا کنن و...
بیخیال داداش.ما نخواستیم.

Dr.Spyware

Registered User
لایک‌ها
24
دوست عزیز کسی شما رو اجبار نکرده که از ما خرید کنید

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
دوست عزیز میگن ساخته کره هست ولی من خودم میگم هرکی میگه ساخت کره یا آلمان هست داره دروغ میگه چون همه اینا رو چین میزنه

با چینی بودنش مشکلی ندارم فقط تحت لیسانس Sky star و ضمانت و گارانتی داشته باشه خوبه

S@LAR

Guest
لایک‌ها
1
درضمن قیمت عمده رو هم بگو اگه خوب بود شاید عمده ازت برداشتم

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوست عزیز کسی شما رو اجبار نکرده که از ما خرید کنید

دوست عزیز چرا ناراحت میشی؟من فقط نظر خودم رو گفتم.
شاید اگر در مورد آقای شادمهر سخایی هم کسی بود که چند تا سوال ازش میپرسید الان این همه آدم که به اعتماد این سایت ازشون خرید کرده اند سرشون کلاه نمیرفت.
شما هم اگه ریگی به کفشتون نیست که انشاا... نیست خب به آدرس طرف بفرستین و شماره تماس و مشخصات هم بگیرین تا به دستش رسید پولتون رو میده.
نمیدونم کجای این حرف من ناراحت کننده اس که به شما برخورد.
ببخشید.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
راستی دوست عزیز شما اینجا یه تاپیک زدین که فروشنده فایندر دیجیتال هستید به قیمت عالی و...
http://forum.persiantools.com/t108083.html
به تاریخ 06-15-2008,
بعدش اومدین اینجا پست زدین خرید فایندر دیجیتال ...
http://forum.persiantools.com/t109207.html
به تاریخ 07-10-2008
یه روز تو این آدرس تاپیک زدین که خریدار کارت دی وی بی اسکای استار هستین:

http://forum.persiantools.com/t98077-post1554431.html
و الان هم اینجا تاپیک زدی که فروشنده عمده و ارزان این کارت هستی.
میتونید بگین جریان چیه؟

Last edited:

Dr.Spyware

Registered User
لایک‌ها
24
دوست عزیز من کارم فروش قطعات کامپیوتر هست و قبلن که در مورده دی وی بی اطلاعاتی نداشتم و از وقتی که خودم رفتم خریدم اطلاعات زیادی کسب کردم و حالا خودم بازار دی وی بی رو میخاسم دست بگیرم
خواهشا دیگه تاپیک رومنحرف نکن شما که نمیخایید بخرید الان من چند تا پی ام دریافت کردم که اونا شماره حساب میخاستن هرکسی از من خرید کرد خواهشا بیاد اعلام کنه تا برای شما این ابهام برطرف بشه
ازتون خواهش میکنم دیگه پست نزنید

بالا