• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کارت های دی وی بی به قیمت باورنکردنی

sami_sami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دکتر جان اورکلاک شده بخوام برام بفرستی چقدر آب میخوره برام ؟؟؟

Iranacademy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از کی تا حالا 2.8a کریستال داره و اور هم میشه.
اور فقط ماله 2.6d هست.
حالا اگه 2.6d داری البته اور نشده بگو قیمت چنده و شرایطش چیه؟
قائدتا باید ارزونتر از 2.8 باشه.

dante_27

Registered User
لایک‌ها
3
بله دوست عزیز ما ال ان بی پرمیوم اچ دی داریم ولی قیمتش کمی گرانه من میدم 13 تومان

خب عيب نداره !
من چطور ميتونم بخرم ؟
شرايط رو بهم ميگيد ؟

مرسي و منتظرم ...

Dr.Spyware

Registered User
لایک‌ها
24
دکتر جان اورکلاک شده بخوام برام بفرستی چقدر آب میخوره برام ؟؟؟

دوست عزیز با اورکلاک قیمتش در میاد 68 تومان اگه خواستی فن اور کلاک هم برات ارسال میکنم که از 4 تومان داره تا 9 تومان که دورهاشون با هم فرق میکنه
ومن توصیه مکنم فن سوار کنید

Dr.Spyware

Registered User
لایک‌ها
24
صادق جون خوشحالم به دستت رسید
در ضمن آقا لرد شرمنده امروز نتونستم ارسال کنم چون برق بانک ما رفته بود و سیبا از کار افتاده بود شرمنده فردا برات ارسال میکنم

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوست گرامي
من چند تا سوال داشتم . البته ببخشيد اگر سوال هام خيلي ابتدائي هست
1- با DVB هر فايلي رو كه بخوايم ميشه دانلود كرد ؟ مثلا از راپيد و....؟
2- من شنيدم تو دانلود آفلاين فايل هاي خوبي ميشه گير آورد ؛ جديدترين فيلم ها ؛ نرم افزارها و... . آيا اين صحت داره ؛ اصولا تو دانلود آفلاين چه فايل هايي ميشه بدست آورد
3- هزينه جانبي هم داره ؟ يا به عبارتي علاوه بر اين كارتي كه از شما مي خرم چه هزينه ديگه اي بايد پرداخت كنم ؟
4- من سخت افزار كمي ضعيف هستم . نصب و بهره برداري از اين قطعه خيلي كه سخت نيست؟
5- ديش رو چطوري بايد وصل كنم ؟ ما توي با ديش ماهواره معمولي كار مي كنه ؟
6- شما خودتون كارهاش رو (در قبال پرداخت هزينش) انجام مي ديد ؟
7- اگر چيز ديگه اي هست كه در اين مقوله من بايد بدونم ممنون مي شم بفرمائيد ..
بسيار ممنون
موفق باشيد

سلام.
دوست عزیز با دی وی بی تقریبا هیچ کدام از فایل هایی رو که میخواین نمیتونین دانلود کنین.یعنی شما اصلا نمیتونید دانلود کنید مگر اینگه به صورت آنلاین باشین.یعنی دیش بزارین و ال ان بی سند و رسیو بخرین و اکانت بخرین.به صورت آفلاین فقط میتونید فایل هایی رو که دیگران دارن دانلود میکنن دریافت کنید.
البته سایت هایی در ایران هستند که از شما حق اشتراک میگیرن و شما میتونید سفارش دانلود فایل های خاصی رو به اونا بدین تا دانلود کنن و با مک هایی که در اختیارتون میزارن شمات هم دریافت کنید که اونم از نظر اقتصادی به صرفه نیست.
نصبش اصلا کار سختی نیست و برنامه هاش هم تو وب ریخته ولی کلا به نظر من به دردسرش نمی ارزه.
موفق باشید.

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
اوكي !
پس من با خريد اين دي وي بي ديگه نياز به ديش و... نداره ؟ با مودم كار مي كنه ؟
بين فايل ها چيز هاي جالبي و نابي پيدا ميشه ؟
بيشتر زومم رو فيلم هست و حالا نرم افزار و كتاب و....
ممنون مي شم جواب بديد

Dr.Spyware

Registered User
لایک‌ها
24
دوست عزیز شما باید هم الا ان بی داشته باشید هم دیش چون از طریق ماهواره دریافت میکنید در ضمن تمام فیلم هایی که میاد همشون با بهترین کیفیت مثله hdو dvd میاد که از بهترین فیلم ها هستند و تمامک نرم افزارهای دنیا هم روی دانلود میاد منکه براتون لیست دانلود یه شب رو گذاشتم خودتون ببینید و قضاوت کنید

aria442

Registered User
لایک‌ها
4
من از تهران هستم منم میخوام اگه بتوانید با پیک بفرستید.یا هماهنگی کنیم که بیام حضوری بگیرم. [email protected]

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
خوب از ديش هاي معمولي ماهواره ميشه استفاده كرد (هميني كه العان داريم !)
ال ام پي رو با قيچي ميشه روش بست ؟
خودتون اين كاراش رو انجام مي دي ؟

Dr.Spyware

Registered User
لایک‌ها
24
بله دوست عزیز با قیچی میشه گرفت خودم تو نصبش راهنماییت میکنم

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اوكي !
پس من با خريد اين دي وي بي ديگه نياز به ديش و... نداره ؟ با مودم كار مي كنه ؟
بين فايل ها چيز هاي جالبي و نابي پيدا ميشه ؟
بيشتر زومم رو فيلم هست و حالا نرم افزار و كتاب و....
ممنون مي شم جواب بديد

نه دوست عزیز اصلا ربطی به مودم نداره.شما نیاز به دیش و ال ان بی در یکی از مسیر های ترکست -یوتل ست w3 -w6 - هیلاس ست یا... دارید که معمولا هم باید دیش مجزا بزارید و همانطور که عرض کردم فقط فایل هایی رو میگیرید که دیگران میگیرند و بسته به این که برنامه رابط منجمله اسکی نت رو رو چه فایل هایی تنظیم کنید اونارو میگیره و صد البته هم اکثرا چیزهایی رو که خود آدم دلش میخواد نمیگیره.
عرض کردم که کلا چیز زیاد جالبی نیست ولی به هیجان امتحان کردنش می ارزه.:happy:

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
آقا با توضيحات مكفي دوست خوبم "ايراني آزاد" و راهنمايي هاي شما به اينجا رسيديم كه :
1- فايل هايي رو مي تونم دان كنم كه بقيه رد و بدل مي كنند و به هيچ وجه فايل دلخواه من نيست كه بخوام
2- فايل هايي كه مياد ؛ غالبا فيلم و نرم افزار هستند
3- سرعت دانلود خيلي خيلي بالاست ؛ در حد كپي كردن از دي وي دي روي هارد
4- براي اينكار به ديش ؛ ال ان پي و قيچي نياز هست
5- به هيجانش ميارزه !!!

ولي باز يه 3 تا سوال ديگه كه خيلي ممنون ميشم به اينها هم جواب بديد:
1 "ايراني آزاد " گفت كه بايد ديش بگيرم . يعني اين ديشي كه دارم به درد نمي خورده . ما تو يه مجتمع هستيم و ديش گذاشتن مساوي با هفت خان رستم رو طر كردن ! مسير ديشم رو هم نمي دونم كدوم وريه . ولي همه كانال هاي ايراني رو داريم (pmc , mitv , pen , tapesh‌و...)
2- آقا ما طبقه پنجميم و مجتمع 14 طبقه !!!! چطوري سيم بكشم پايين ؟ موقع ساخت يه فيش واسه ماهواره كشيدن ؛ از اون استفاده كنم ؟ خيلي درد سره ؛ نه؟
3- آقا شما گفتي راهنمايي مي كني ؛ ولي من اصلا سر از ماهواره در نمي آرم . راهنمايي به طور كامله ديگه ؟ بعد قيچي رو هم خودتون برام مي فرستيد؟ چطوري و روي چه موچي بايد تنظيم بشه ؟؟!!

پ.ن:سوالام خيلي بيشتر از 3 تا شد !!

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آقا با توضيحات مكفي دوست خوبم "ايراني آزاد" و راهنمايي هاي شما به اينجا رسيديم كه :
1- فايل هايي رو مي تونم دان كنم كه بقيه رد و بدل مي كنند و به هيچ وجه فايل دلخواه من نيست كه بخوام
2- فايل هايي كه مياد ؛ غالبا فيلم و نرم افزار هستند
3- سرعت دانلود خيلي خيلي بالاست ؛ در حد كپي كردن از دي وي دي روي هارد
4- براي اينكار به ديش ؛ ال ان پي و قيچي نياز هست
5- به هيجانش ميارزه !!!

ولي باز يه 3 تا سوال ديگه كه خيلي ممنون ميشم به اينها هم جواب بديد:
1 "ايراني آزاد " گفت كه بايد ديش بگيرم . يعني اين ديشي كه دارم به درد نمي خورده . ما تو يه مجتمع هستيم و ديش گذاشتن مساوي با هفت خان رستم رو طر كردن ! مسير ديشم رو هم نمي دونم كدوم وريه . ولي همه كانال هاي ايراني رو داريم (pmc , mitv , pen , tapesh‌و...)
2- آقا ما طبقه پنجميم و مجتمع 14 طبقه !!!! چطوري سيم بكشم پايين ؟ موقع ساخت يه فيش واسه ماهواره كشيدن ؛ از اون استفاده كنم ؟ خيلي درد سره ؛ نه؟
3- آقا شما گفتي راهنمايي مي كني ؛ ولي من اصلا سر از ماهواره در نمي آرم . راهنمايي به طور كامله ديگه ؟ بعد قيچي رو هم خودتون برام مي فرستيد؟ چطوري و روي چه موچي بايد تنظيم بشه ؟؟!!

پ.ن:سوالام خيلي بيشتر از 3 تا شد !!

اولا سو تفاهم پیش آمده واست رو برطرف کنم که دوست عزیز به هیچ وجه سرعت بالا نیست و مثل کپی از دی وی دی به هارد نیست.سرعت خیلی معمولیه و ... بالاخره سرعتت بستگی به سرعت استفاده کننده ای داره که داره فایل رو میگیره.
و اما سوالها:
1-معمولا و قاعدتا درستش اینه که یه دیش مجزا بگیری اگه نمیخوای فایل های دریافتیت بسوزه یا دی سی بشی یا...
2-از اون سیم میتونی استفاده کنی و اگر هم دیش جدا گزاشتی یا حتی خدای نکرده قیچی زدی میتونی سوئیچ بزاری پشت بام و همون یه سیم رو بهش وصل کنی.
3- با راهنمایی به هیچ وجه نمیتونی مسیر ها رو بگیری و اسکی نت تنظیم کنی و خدای نکرده قیچی بزنی.حتما به یک نصاب که به دانلود آفلاین کاملا وارد باشه نیاز داری.کاش من تهران بودم و یه ناهار آوار میشدم سرت و اونم واست ردیف میکردم.
و آخرش یه توصیه:داداشی از خیرش بگذر.آش دهن سوزی نیست.:f34r:

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
آقا با توضيحاتي كه دادي بي خيال شديم ؛ زيرا:
1- اينطوري كه ميگي سرعت كه نداره
2- دي سي هم كه ميشه
3- فايل هم كه كيلوييه
4- بدبختي هم كه داره
و....
آقا بابت نهار ما هم جوره در خدمتيم !

Dr.Spyware

Registered User
لایک‌ها
24
آقای ایرانی آزاد چرا الکی یه چیزی میگی وقتی بلد نیستی مردم رو گمراه نکن کی گفته دیسی میندازه فکر کردی من اور کلاکو برای چی گذاشتم چرا میگم دیشو دقیق تنظیم کنید به نظرم شما فکر کنم اصلا چیزی تجربه ندارید در ضمن شما به این سایت برید بپریسد دان آفلاین خوبه یا نه بزار اتونا بهت بگن
آقای ایرانی آزاد خواهشن دیگه در این تاپیک من هیچ پستی نزنید
از این به بعد همه برای خرید پست بزنند این جا جای سوال و جواب نیست
راستی آقای ایرانی آزاد یادت میاد اولاش بهع من تهمت دزدی میزدی دیدی که حدود نفر از من خریدن و به دستشون رسیده خدا رو شکر که به ما این وصله ها نچسبوندید

Dr.Spyware

Registered User
لایک‌ها
24
900
آقا با توضيحاتي كه دادي بي خيال شديم ؛ زيرا:
1- اينطوري كه ميگي سرعت كه نداره
2- دي سي هم كه ميشه
3- فايل هم كه كيلوييه
4- بدبختي هم كه داره
و....
آقا بابت نهار ما هم جوره در خدمتيم !

باشه دوست عزیز ولی من میگم اشتباه میکنی کمی مطالعه کن و از اونایی که خرید کردن یه ذره پرسو جو کن
در ضمن من تهرانم خواستی یه زنگ بزن راهنماییت کنم
در مورده سوالات
- اينطوري كه ميگي سرعت كه نداره: که گفته سرعت نداره من الان سرعته دانم روی128/900 یعنی یه ای دی اس ال 9 مگ دارم خواستی میتونم یه عکس بگیرم برات بفرستم
2- دي سي هم كه ميشه: مگه من نگفتم براتون اور میکنم که حتی 1 دیسی هم نندازه و دیش رو. هم باید خوب تنظیم کنی که خودم راهنماییت میکنم
3- فايل هم كه كيلوييه: دوست عزیز شما برو اون لیستی که من تو صفحه قبلی گذاشتم رو ببین به نظرت ارز ش داره یا نه در ضمن شما میتونید برید عضو گروه بشید و فایل تا سقف 30گیگ درخواست بدید
4- بدبختي هم كه داره: مثلا چه بدبختی داره

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آقای ایرانی آزاد چرا الکی یه چیزی میگی وقتی بلد نیستی مردم رو گمراه نکن کی گفته دیسی میندازه فکر کردی من اور کلاکو برای چی گذاشتم چرا میگم دیشو دقیق تنظیم کنید به نظرم شما فکر کنم اصلا چیزی تجربه ندارید در ضمن شما به این سایت برید بپریسد دان آفلاین خوبه یا نه بزار اتونا بهت بگن
آقای ایرانی آزاد خواهشن دیگه در این تاپیک من هیچ پستی نزنید
از این به بعد همه برای خرید پست بزنند این جا جای سوال و جواب نیست
راستی آقای ایرانی آزاد یادت میاد اولاش بهع من تهمت دزدی میزدی دیدی که حدود نفر از من خریدن و به دستشون رسیده خدا رو شکر که به ما این وصله ها نچسبوندید

آقا چرا ناراحت میشی؟خب ببخشید.
من فقط همین یه پست رو در جواب فرمایشاتتون عرض میکنم و دیگه مزاحم نمیشم.
عزیز جان 50 تا اورکلاک هم بزاری دی سی باز امکانش هست چون امکان دی سی شدن شخصی که در حال دریافت فایله وجود داره و دی سی شدن اون یعنی قطع ارتباط شما.
لازم نیست بنده به سایتی برم ببینم آفلاین خوبه یا بد چون اون موقع که شما دنبال یه اسکی استار تو سایت میگشتید من دو سال بود dvb داشتم و تجربه در مورد دان آفلاین.سایت هایی هم که شما میگید برم سر بزنم و آدرسش یادتون میره بنویسید من مدت هاست عضوم .
در مورد خط آخر مطلبت هم عرضی ندارم فقط رنگیش میکنم تا دوستان دوباره بخونند.
من نه فروشنده دی وی بی هستم و نه منفعتی واسم داره.فقط خواستم دوستمون رو راهنمایی کنم که کردم.دیگه بقیه تصمیم با خودشونه.

بالا