soheil_eshghi
Registered User
upppppppp
سلام دوست عزيز من خريدارم اگه به دردم بخوره.سيستم من شامل cpu:amd +6000 دو هسته اي-MB:M2N-MSI ,RAM:4*1GB-Kingstone و پاور فراسو 500 وات.مي تونم با تغيير پاور رو اين سيستم نصب كنم؟بازيها رو با رزولوشن 1440*900 مانيتور 19 سامسونگ اجرا مي كنه؟سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامیمن یه کارت 5970 دارم با 3 سال گارانتی آواژنگ نو و حتی از کارتنش باز نشدهمیخوام بفروشم چون به پولش نیاز دارم برای همین میخوام زیر قیمتی که آواژنگ به نمایندگیش میده بفروشمشهر کدوم از دوستانی که تمایل به خرید این کارت گرافیک دارند یا اینجا اعلام کنند یا یهم پ خ بدن تا بریم برای مذاکرات
سلام دوست عزيز من خريدارم اگه به دردم بخوره.سيستم من شامل cpu:amd +6000 دو هسته اي-MB:M2N-MSI ,RAM:4*1GB-Kingstone و پاور فراسو 500 وات.مي تونم با تغيير پاور رو اين سيستم نصب كنم؟بازيها رو با رزولوشن 1440*900 مانيتور 19 سامسونگ اجرا مي كنه؟
600 اینم یه جور آپه
واقعا عالی گفتی بده بره دیگه600 اینم یه جور آپه
واقعا عالی گفتی بده بره دیگه
منظورتو نفهمیدم؟آیا خود ایشون حاضر هستن یه 5970 رو از انبار خودشون و 3 سال گارانتی به همین قیمتی که اعلام کردن همینجا به فروش برسونن؟
البته فکر نمیکنم این کارت رو در انبارشون موجود داشته باشن و باید از گلدن تهیه کنن
منظورتو نفهمیدم؟
شما خودتو ناراحت نکن نمیمونه انشاللهمن گفتم عالی از این بابت که کارتت نمونه رو دستت باد کنه من جای تو بودم 350 میرسید میدادم میرفت
اگه آک هست قیمت خوبیهپس اگه این جوری من 5870 دارم میدم 400 :wacko: