• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کارت گرافیک 5970 با برد گیگابایت زیر قیمت آواژنگ

soheil_eshghi

Registered User
لایک‌ها
1
راستی
دوستانی که تهران یا مشهد یا مازندران هستند میتونم هماهنگ کنم کارت رو حضوری تحویلتون بدن

پژمان همداني

Registered User
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامیمن یه کارت 5970 دارم با 3 سال گارانتی آواژنگ نو و حتی از کارتنش باز نشدهمیخوام بفروشم چون به پولش نیاز دارم برای همین میخوام زیر قیمتی که آواژنگ به نمایندگیش میده بفروشمشهر کدوم از دوستانی که تمایل به خرید این کارت گرافیک دارند یا اینجا اعلام کنند یا یهم پ خ بدن تا بریم برای مذاکرات
سلام دوست عزيز من خريدارم اگه به دردم بخوره.سيستم من شامل cpu:amd +6000 دو هسته اي-MB:M2N-MSI ,RAM:4*1GB-Kingstone و پاور فراسو 500 وات.مي تونم با تغيير پاور رو اين سيستم نصب كنم؟بازيها رو با رزولوشن 1440*900 مانيتور 19 سامسونگ اجرا مي كنه؟

soheil_eshghi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزيز من خريدارم اگه به دردم بخوره.سيستم من شامل cpu:amd +6000 دو هسته اي-MB:M2N-MSI ,RAM:4*1GB-Kingstone و پاور فراسو 500 وات.مي تونم با تغيير پاور رو اين سيستم نصب كنم؟بازيها رو با رزولوشن 1440*900 مانيتور 19 سامسونگ اجرا مي كنه؟

دوست خوب من برای این کارت حداقل یه پاور 885 گرین لازمه
cpu شما هم برای این کارت محدودیت ایجاد میکنه و باید یکی از فنوم2 ها بگیری که محدودیت زیادی براش ایجاد نکنه
مینبردتون رو نتونستم پیدا کنم ببینم شیار pci-x2 داره یا نه
این کارت رزولوشن 2560در 1900 رو هم به راحتی اجرا میکنه

Last edited:

soheil_eshghi

Registered User
لایک‌ها
1
راستی من این هفته برای نمایشگاه الکامپ میام تهران
دوستانی که تهران هستند میتونم حضوری بهشون برسونم کارت رو

soheil_eshghi

Registered User
لایک‌ها
1
600 اینم یه جور آپه

به به دوست گرامی (خود آواژنگ)
خوبی شما؟
شما که قیمت دستتونه چرا دیگه؟!!!!!!
چرا این کارتو دست نمایندتون 970 میدید ولی میخواید بخرید پرت ترین قیمتی که هست رو میدید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون بابت آپ

soheil_eshghi

Registered User
لایک‌ها
1
واقعا عالی گفتی بده بره دیگه

آیا خود ایشون حاضر هستن یه 5970 رو از انبار خودشون و 3 سال گارانتی به همین قیمتی که اعلام کردن همینجا به فروش برسونن؟
البته فکر نمیکنم این کارت رو در انبارشون موجود داشته باشن و باید از گلدن تهیه کنن

maramin

Registered User
لایک‌ها
7
آیا خود ایشون حاضر هستن یه 5970 رو از انبار خودشون و 3 سال گارانتی به همین قیمتی که اعلام کردن همینجا به فروش برسونن؟
البته فکر نمیکنم این کارت رو در انبارشون موجود داشته باشن و باید از گلدن تهیه کنن
منظورتو نفهمیدم؟

soheil_eshghi

Registered User
لایک‌ها
1
منظورتو نفهمیدم؟

آقای زیارتگاه از بخش فروش آواژنگ هستند
از ایشون بپرسید حاضرند یه کارت 5970 رو از گلدن وارد کنن و با 3 سال گارانتی به قیمت 600 به مشتری ارائه کنن؟!!!! که شما میگید واقعا عالی گفتن

maramin

Registered User
لایک‌ها
7
من گفتم عالی از این بابت که کارتت نمونه رو دستت باد کنه من جای تو بودم 350 میرسید میدادم میرفت

soheil_eshghi

Registered User
لایک‌ها
1
من گفتم عالی از این بابت که کارتت نمونه رو دستت باد کنه من جای تو بودم 350 میرسید میدادم میرفت
شما خودتو ناراحت نکن نمیمونه انشالله
350 چیه ، مگه من کارتو از وسط نصف کردم بعد سر هم کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!

maramin

Registered User
لایک‌ها
7
پس اگه این جوری من 5870 دارم میدم 400 :wacko:

بالا