مادر بردم گیگابایت هست . 945 پی ال . پاور هم 300 هست . وقتی این کارت رو گذاشتم ویندوزم کند شد و به سکته افتاد . بعد به یکی گفتم گفت هم از نظر باس مادر برد مشکل داره و هم برق . منم پول ندارم این دو تا رو با هم عوض کنم و بخوام عوض بکنم باید 300 تومن حداقل پول بذارم . الان سی پی یو کور 2 - 1.86 مدل 6300 دارم و دو تا رم یک گیگا باید دی دی آر 2 - باس 667 اگه اشتباه نکنم .
کلن جریان این بود :
من مدتی بود میخواستم بازی call of duty 4 رو نصب کنم . از یکی از بچه ها گرفتم و از رو هارد نصب کردم ولی جواب نداد . کارت خودم 9500 GT بود مدل 1024 بدون فن . 63 تومن خریده بودم . بعد فکر میکردم مشکل از گرافیک باشه . ولی یکی گفت اشکال از بازی هست برو دی وی دی بخر از بیرون . منم رفتم خریدم و نصب کردم و دیدم ایول راه افتاد . اما کند بود کمی . مجبور بودم تکستچرهاش رو کم کنم تا خوب بشه ! به سرم زد که دو تا کار بکنم :
1- برم رم بخرم و بکنم 4 گیگ
2- برم گرافیک بخرم
خواستم رم بخرم یارو گفت مادر بردت بیشتر از 2 گیگ ساپورت نمیکنه ! برای گرافیک هم اون موقع پول نداشتم . بعد مدتی گذتش کمی پول دستم اومد و به سرم زد که مادر برد و رم و سی پی یو رو عوض کنم . رو هم در اومد 262 تومن . 4 گیگ رم باس 800 هر کدوم 27 تومن + مادر برد گیگا 90 تومنی و سی پی یو کور 2 117 تومنی . اما اینم نشد و اینقدر پول نداشتم . بعد تصمیم گرفتم گرافیک بخرم فقط . خلاصه خریدم ولی اینم اینطوری از آب در اومد . حالا موندم تو هچل . هم پولم رفت هم اعصابم قاطی شد . کسی هم نیست منو راهنمایی کنه . گفتم اقلن جلوی ضرر رو هر جا بگیری منفعته و بفروشمش پولم دستم بیاد
مشکل عجیب منم این هست که ویندوز ویستا رو که نصب میکنم نمیدونم چرا کند هست به نظرم . در صورتیکه بچه هاب ا همین سیستم که من دارم البته با مادر برد ایسوس , اصلن کند نیست سیستمشون . خیلی تو ذوقم خورده و حالمو گرفته . ویستا عملیاتش سریع هست ولی مثلن وقتی میخوام فیلم دایو اکس ببینم مکث زیاد داره یا فیلم ها رو تند تند میخوام ببینم قاطی میکنه . باید مدیا پلیر رو ببندم دوباره باز کنم . خلاصه هم پولمون پرید هم حالمون ..