• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کارت گرافیک2گیگ و 64بیت-610 gt برند Axle-نو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pishtazz

Registered User
لایک‌ها
30
آخرین پیشنهاد و قیمت کارت گرافیک تا قبل از عید :::
150 البته با پست سفارشی بر عهده خودم:rolleyes:

Last edited by a moderator:

pishtazz

Registered User
لایک‌ها
30
تا قبل تعطیلات عید قیمت پایه کارت گرافیک 140با هزینه پست با خریدار محترم

مهرداد11

Registered User
لایک‌ها
158
قیمت نوش چقدره ؟ آخرش؟؟؟؟؟؟

pishtazz

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
داداش خوبه که دارم میگم آکبنده:eek: -کاملا نو هست و از وقتی خریدم تو جعبش بوده چون بعد خرید تصمیمم عوض شد ati بخرم
قیمت هم حدود 159 هست در بازار -همین الان هم قیمت پایه را 20 هزار زیر قیمت گذاشتم:general208::general306:

pishtazz

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان برای اینکه دوستان تقاضای قیمت آخر نکنند چون جواب داده نمی شود و حرفی باقی نمونه قیمت پایه را 140 و فروش فوری 24 ساعت بعد از پیشنهاد آخر
گرافیک کاملا نو و آکبند می باشد و از موقعی که خریداری شده در جعبه بوده و حدود 5 ماه گارانتی بیمه ایران دارد
هزینه پست هم با خریدار محترمه ارسال با پست سفارشی یا پیشتاز
تقاضای ارسال بعد واریز هم نداریم
شرایط اعتماد سازی هم داریم :تلفن ثابت -کد رهگیری پستی و

sunset-man

Registered User
لایک‌ها
766
سلام
دوست عزیز بنده 140 و هزینه ارسال با شما خریدارم
مرسی

pishtazz

Registered User
لایک‌ها
30
با اینکه دارم نسبت به قیمت خرید ضرر میدهم چون واقعا حیفه گرافیک آکبند که از موقع خریدش تو جعبه بوده بیخودی گارانتیش داره هدر میره

بهتره هر چه زودتر به دست مصرف کننده واقعیش برسه

جهت اطلاع عمومی بعضی دوستان :
کسیکه اینکاره باشه میدونه که اگر گرافیک یک بار بره رو مادربرد اثری هر چند کم رو اسلات میمونه (همین الان اسلات دو طرف گرافیک را با هم مقایسه کنید مثلا اسلات کوچیک مال قسمت زدن رابط کراس فایر را اگر استفاده نکرده اید با قسمت pci epress x16 که روی مادربرد سوار هست مقایسه کنید با دقت بیشتر نگاه کنید رد روی اسلات مربوط مادبرد معلومه اما اسلات کراس فایر که تا به حال استفاده نشده بدون هیچ رد یا اثری می باشد )

و اینکه در پست اول اعلام کردم به دلیل مبحث بیت کوین و لایت کوین و .... تصمیم عوض شد ati بخرم
من نمیدونم چرا ادبیات معنی آکبند برای بعضی ها عوض شده و تحریف کردند آکبند یعنی صفر کیلومتر -بدن هیچگونه کارکرد حتی تست /یعنی چه از مغازه بگیریم چه از فرد مذکور
حالا بعضی ها میاند میگند آکبند با 1 ساعت کارکرد یا 1 ماه کارکرد!!!!! کالای خودم پایبند واقعی کلمه آکبنده نه آکبند تحریفی و در ضمن کسیکه اینکاره باشه میدونه که اگر گرافیک یک بار بره رو مادربرد ردی هر چند کم رو اسلات ها میمونه

با مادربرد آکبند msi b75a g43 gaming هم که حدود قیمت 270 تعویض دارم با معیار 150 گرافیک بنده و مبلغ سر
یا گرافیک + با یک عدد فن هیت سینک direct dc II گرافیک ایسوز 7870 (حدود قیمت 110) که اونم موجود دارم که در امضام هست و مبلغ سر
امیدوارم اگر پیشنهادی هم بود آکبند به معنای واقعی غیر تحریفی باشد
واگر هر فردی مشتری باشه رسما مشتری باشه نه اسما

با تشکر

1985ha

Registered User
لایک‌ها
826
امیدوارم کارت رو به قیمتی که دوست داری بفروشی ولی خب شما کارت رو بالا خریدی و انتظار این رو نداشته باش که به قیمتی که خریدی بتونی بفروشی کارت 610 با برند گین وارد حدود قیمتش 140 بود وقتی شما این کارت رو خریدی که برندش شناخته شده تر هست نسبت به کارت شما. من جای شما بودم به دوستی که 140 خواسته بودن کارت رو میدادم و خودم رو از دست این کارت خلاص میکردم. به قول معروف جلوی ضرر رو از هر جا بگیری منفعته

pishtazz

Registered User
لایک‌ها
30
امیدوارم کارت رو به قیمتی که دوست داری بفروشی ولی خب شما کارت رو بالا خریدی و انتظار این رو نداشته باش که به قیمتی که خریدی بتونی بفروشی کارت 610 با برند گین وارد حدود قیمتش 140 بود وقتی شما این کارت رو خریدی که برندش شناخته شده تر هست نسبت به کارت شما. من جای شما بودم به دوستی که 140 خواسته بودن کارت رو میدادم و خودم رو از دست این کارت خلاص میکردم. به قول معروف جلوی ضرر رو از هر جا بگیری منفعته

سلام
ممنون
ولی دوست عزیز در پست های قبلی کاملا مشخصه و لینک کارت گرافیک مثل گلکسی که 159 زده یا مارک های دیگه که معروف نیست
نوع گارانتی -مقدار کلاک هسته و رم مقایشه شود از گین وارد بیشتره -در ضمن بحث ما کارت آکبنده آکبنده که به دلیل هدر فت قیمت پایه را این گذاشتم
قوانین تایپک هم ....
امیدوام بحث ها و مقایسه کارکرده با آکبند گسترش پیدا نکند چون متاسفانه گزارش میشه
یا کارشناسی در پیام خصوصی
با تشکر

در ضمن بعضی ها اسما مشتری بودند نه رسما

Last edited:

pishtazz

Registered User
لایک‌ها
30
آخرین پیشنهاد پایه 130/هزار درصد هزینه پست با خریدار +قوانین پست اول مخصوصا اول واریز
فقط تا پایان فروردین 93

اینم بخاطر اینکه داره بیخودی گارانتی یک کارت آکبند هدر میره (تا 6 شهریور 93 گارانتی بیمه ایران)+از موقع خریدفقط و فقط درجعبه

دیگه از این تخفیف های استثنایی خبری نیست

و این مدت به پولش هم صرفا برای موردی احتیاج دارم که یکی دیگه از دلایل تخفیفه

کمتر از این مغازه دار برمیداره پس( تقاضای کمتر و هزینه پست با من)دیگه به هیچ عنوان قبول نمی کنم اگر مشاهده شد تصمیم میگیرم دیگه بدم به مغازه دار یا بخورمش

فروش بره سورپرایز استارت فروش 7790 آکبند ان شاءالله

soroushsj

Registered User
لایک‌ها
279
سلام قیمت آخر کرت گرافیک

pishtazz

Registered User
لایک‌ها
30
به لطف الهی کارت گرافیک هفته پیش فروخته شد و توسط هم استانی عزیز در فروم همسایه و تایید کردند
در کل ممنون از اینکه شرایط اعتماد سازی بنده رو هم پذیرفتند

ختم تایپک-
با تشکر از مدیران انجمن بزرگ پرشین تولز لطفا تایپک قفل شود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا