• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کارت گرافیک4850 کارکرده سالم با قیمت خوب

Amir.Coder

Registered User
لایک‌ها
80
حیف مموریش خیلی کمه ...
توربو کش نمیکنه تا یک گیگ که مشکلی به وجود نیاد ؟
برق اضافه میخوره ؟
چقدر پاور نیاز داره ؟

mohamad_PC

Registered User
لایک‌ها
219
حیف مموریش خیلی کمه ...
توربو کش نمیکنه تا یک گیگ که مشکلی به وجود نیاد ؟
برق اضافه میخوره ؟
چقدر پاور نیاز داره ؟
با اجازه صاحبه تایپیک
سلام داداش منظورت توربو کش نمیکنه تا یک گیگ که مشکلی به وجود نیاد یعنی برای بازیهای که نیاز به 1گیگ دارن مشکل به وجود میاره
اره داداش یه دونه 6 پین گرافیک میخره که خودش تبدیل شو داره
پاوری که نیازه داره 400 تا450 وات اصلی باشه کافیشه

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
ممنون از اقا محمد. بابت توضیح کامل والا من اهل گیم نیستم بیشتر دنبال یه کارتیم که فن معمولی تری بخوره چون این کارت فنش حلزونیه صدای چرخش فنش نسبت به معمولیا بالاتره البته نه اینکه وز وز وگیری داشته باشه ولی کارت خوبی به نظر میرسه

mohamad_PC

Registered User
لایک‌ها
219
ممنون داداش اره کارت خوب و قویی هست و از یه لحاظ حتی از کارتهای 9800--------8800-------gtx260 ویا کارتهای امثال اینها که دایرکس 10 هستنند یه مقدار سرتر هست اون هم برای اینه که این کارت دایرکس 1-10هست نه دایرکس 10 که صددرصد داخل اجرا کردنه بازیها نقشه بسزایی داره این یکی از خوصیصیت این کارت در برابر کارتهای که دایرکس10 ساپورت دارن هست حتی از لازه قدرت هم که بگیم میشه گفت که تا حدی قویتر از 9800---8800---GTX-260هست میتونید سایت پایین صحفه رانگاه کنید تامتوجه بشید واینکه این کارت مصرف برق کمتری از اونها دارد
http://gpuboss.com/gpus/Radeon-HD-4850-vs-GeForce-GT-9800
http://gpuboss.com/gpus/Radeon-HD-4850-vs-GeForce-GT-8800-Mac
http://gpuboss.com/gpus/Radeon-HD-4850-vs-GeForce-GTX-260

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
دوستان 4850 رو واسه یکی از کاربران محترم سایت ارسال کردم ولی متاسفانه نمیدونم چرا وقتی دستشون رسیده شطرنجی تصویر داده :( :(

Amir.Coder

Registered User
لایک‌ها
80
دوستان 4850 رو واسه یکی از کاربران محترم سایت ارسال کردم ولی متاسفانه نمیدونم چرا وقتی دستشون رسیده شطرنجی تصویر داده :( :(
ممکنه توی حملو نقد صدمه دیده باشه
اگه با تیپاکس ارسال شده از تیپاکس خسارت بگیرید .

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316

mohamad_PC

Registered User
لایک‌ها
219
آره داداش با تیپاکس ارسال شده ولی اخه چطوری ثابت کنم
داداش خیلی ناراحت شدم خدا سر شاهد اما داداش بعضی از دوستان یاد گرفتنند برای تست کارت گرافیک تا حد بالا اورکرک میکنند که اگه کارت نفطعه ضعیف دارند همان موقع خودشو نشون بده اما میشه گفت که داخل ارسال هم این اتفاق براش پیش امده که یکی از مدارهاش قطع شده است نشون یه تعمیرکار بده ان شاالله که درسته میشه داداش اگه کاری از بنده برمیای بنده در خدمتم بدون تعاروف میگم

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
داداش خیلی ناراحت شدم خدا سر شاهد اما داداش بعضی از دوستان یاد گرفتنند برای تست کارت گرافیک تا حد بالا اورکرک میکنند که اگه کارت نفطعه ضعیف دارند همان موقع خودشو نشون بده اما میشه گفت که داخل ارسال هم این اتفاق براش پیش امده که یکی از مدارهاش قطع شده است نشون یه تعمیرکار بده ان شاالله که درسته میشه داداش اگه کاری از بنده برمیای بنده در خدمتم بدون تعاروف میگم
ممنون داداش محمدگل والا منم موندم چطوری این مشکل براش پیش اومده نمیتونم کسیو مقصر کنم شایدم چون کارت تقریبا قدیمی هستش خودبه خود اوت کرده واحتمالا نیاز به هیت داشته باشه ولی من نمیدونم کجا بدم درستش کنن وقتشم ندارم به نظرت همینجوری بخوام بفروشمش چقد میخرن دوستان؟

pishtazz

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
خدمت دوست گلم بگم که حدود 40 تا 50 تومان بسته به انصاف تعمیرکار اجرت ریبال
یا همون هیت دادن کارت را می گیرند
با توجه به اینکه که من هم قبلا یک گرافیک 9500 داده بودم برای ریبال و گفته خود تعمیرکار که هر وقت تصویر شطرنجی بشود یا خط های رنگی سبز..بنفش یا ... در اول بوت شدن کامپیوتر یا محیط ویندوز دیده شود مشکل فقط از پردازنده گرافیکی یا gpu است و علاجش فقط ریبال کردن است اگر جه سی دی درایور گرافیک را هنوز نصب نکنید مشکل شطرنجی و ... ممکن است نداشته باشد ولی با نصب درایور شطرنجی می شود

بعد ریبال هم نباید زیاد کارت فشار آورده و تحت فشار یا اور و .... باشه چون اگر زیاد داغ کنه ساچمه قلع های جدید استفده شده برای قلع پایه های gpu از لحاظ رسانایی و اتصال و کیفیت ضعیف تر بشه و دوباره حداکثر 3 ماه بعد تصویر شطرنجی بشه یا .....

اگر بخوای دوست من گرافیم را نگه داری درست کن وگرنه ب هزینه تعمیر را یکم چربتر از قیمت سالم کم کنید و برای فروش به عنوان معیوب بفروشید به صرفه تره

ببخشید یکم زیاد نوشتم

Last edited:

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
سلام
خدمت دوست گلم بگم که حدود 40 تا 50 تومان بسته به انصاف تعمیرکار اجرت ریبال
یا همون هیت دادن کارت را می گیرند
با توجه به اینکه که من هم قبلا یک گرافیک 9500 داده بودم برای ریبال و گفته خود تعمیرکار که هر وقت تصویر شطرنجی بشود یا خط های رنگی سبز..بنفش یا ... در اول بوت شدن کامپیوتر یا محیط ویندوز دیده شود مشکل فقط از پردازنده گرافیکی یا gpu است و علاجش فقط ریبال کردن است اگر جه سی دی درایور گرافیک را هنوز نصب نکنید مشکل شطرنجی و ... ممکن است نداشته باشد ولی با نصب درایور شطرنجی می شود

بعد ریبال هم نباید زیاد کارت فشار آورده و تحت فشار یا اور و .... باشه چون اگر زیاد داغ کنه ساچمه قلع های جدید استفده شده برای قلع پایه های gpu از لحاظ رسانایی و اتصال و کیفیت ضعیف تر بشه و دوباره حداکثر 3 ماه بعد تصویر شطرنجی بشه یا .....

اگر بخوای دوست من گرافیم را نگه داری درست کن وگرنه ب هزینه تعمیر را یکم چربتر از قیمت سالم کم کنید و برای فروش به عنوان معیوب بفروشید به صرفه تره

ببخشید یکم زیاد نوشتم
سلام دوست عزیز ممنون از توضیحاتتون والا انصاف که نگو که خیلی خیلی کم میشه پیداکرد تو این وضعی که عاقایون پیاده کردن .بابت تعمیر هم من چون نه وقتشو دارم نه تعمیرکار درست سراغ دارم میخوام همینجوری بدم بره

mohamad_PC

Registered User
لایک‌ها
219
داداش اره صد درصد کارت شما با هیت مشکلش باید حل بشه شما خودت بشته کارت را با دقت یه نگاه بندازه ببین قلع مردگی میبینی

بالا