core i5
Registered User
پ خ دادم
با اجازه صاحبه تایپیکحیف مموریش خیلی کمه ...
توربو کش نمیکنه تا یک گیگ که مشکلی به وجود نیاد ؟
برق اضافه میخوره ؟
چقدر پاور نیاز داره ؟
ممکنه توی حملو نقد صدمه دیده باشهدوستان 4850 رو واسه یکی از کاربران محترم سایت ارسال کردم ولی متاسفانه نمیدونم چرا وقتی دستشون رسیده شطرنجی تصویر داده
آره داداش با تیپاکس ارسال شده ولی اخه چطوری ثابت کنمممکنه توی حملو نقد صدمه دیده باشه
اگه با تیپاکس ارسال شده از تیپاکس خسارت بگیرید .
داداش خیلی ناراحت شدم خدا سر شاهد اما داداش بعضی از دوستان یاد گرفتنند برای تست کارت گرافیک تا حد بالا اورکرک میکنند که اگه کارت نفطعه ضعیف دارند همان موقع خودشو نشون بده اما میشه گفت که داخل ارسال هم این اتفاق براش پیش امده که یکی از مدارهاش قطع شده است نشون یه تعمیرکار بده ان شاالله که درسته میشه داداش اگه کاری از بنده برمیای بنده در خدمتم بدون تعاروف میگمآره داداش با تیپاکس ارسال شده ولی اخه چطوری ثابت کنم
ممنون داداش محمدگل والا منم موندم چطوری این مشکل براش پیش اومده نمیتونم کسیو مقصر کنم شایدم چون کارت تقریبا قدیمی هستش خودبه خود اوت کرده واحتمالا نیاز به هیت داشته باشه ولی من نمیدونم کجا بدم درستش کنن وقتشم ندارم به نظرت همینجوری بخوام بفروشمش چقد میخرن دوستان؟داداش خیلی ناراحت شدم خدا سر شاهد اما داداش بعضی از دوستان یاد گرفتنند برای تست کارت گرافیک تا حد بالا اورکرک میکنند که اگه کارت نفطعه ضعیف دارند همان موقع خودشو نشون بده اما میشه گفت که داخل ارسال هم این اتفاق براش پیش امده که یکی از مدارهاش قطع شده است نشون یه تعمیرکار بده ان شاالله که درسته میشه داداش اگه کاری از بنده برمیای بنده در خدمتم بدون تعاروف میگم
سلام دوست عزیز ممنون از توضیحاتتون والا انصاف که نگو که خیلی خیلی کم میشه پیداکرد تو این وضعی که عاقایون پیاده کردن .بابت تعمیر هم من چون نه وقتشو دارم نه تعمیرکار درست سراغ دارم میخوام همینجوری بدم برهسلام
خدمت دوست گلم بگم که حدود 40 تا 50 تومان بسته به انصاف تعمیرکار اجرت ریبال
یا همون هیت دادن کارت را می گیرند
با توجه به اینکه که من هم قبلا یک گرافیک 9500 داده بودم برای ریبال و گفته خود تعمیرکار که هر وقت تصویر شطرنجی بشود یا خط های رنگی سبز..بنفش یا ... در اول بوت شدن کامپیوتر یا محیط ویندوز دیده شود مشکل فقط از پردازنده گرافیکی یا gpu است و علاجش فقط ریبال کردن است اگر جه سی دی درایور گرافیک را هنوز نصب نکنید مشکل شطرنجی و ... ممکن است نداشته باشد ولی با نصب درایور شطرنجی می شود
بعد ریبال هم نباید زیاد کارت فشار آورده و تحت فشار یا اور و .... باشه چون اگر زیاد داغ کنه ساچمه قلع های جدید استفده شده برای قلع پایه های gpu از لحاظ رسانایی و اتصال و کیفیت ضعیف تر بشه و دوباره حداکثر 3 ماه بعد تصویر شطرنجی بشه یا .....
اگر بخوای دوست من گرافیم را نگه داری درست کن وگرنه ب هزینه تعمیر را یکم چربتر از قیمت سالم کم کنید و برای فروش به عنوان معیوب بفروشید به صرفه تره
ببخشید یکم زیاد نوشتم