• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کارواش پر قدرت آنووی ایتالیا - 130 بار - مدل 383 در حد آک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
دوست عزیز لطفا از خود دستگاه هم عکس قرار دهید.

soniaz

Registered User
لایک‌ها
18
بله دوست عزیز به نظر من نباید تو این جور دستگاه ها دنبال خط و خش گشت
وقتی یه دستگاه حین اینور و اونور کشیده میشه دیگه دنبال خط و خش اینجور دستگاه ها نمیگردن
به جای پست زدن پست اول رو کامل بخونید نوشتن سالمه !!!!
فقط خریدار واقعی پیشنهاد بده
ممنون

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

دوست عزیز وقتی می گن از کالا به طور واضح عکس قرار بدید اون هم از تمامی ابعاد و اضلاع برای شوخی و دور همی نیست . کالای شما آکبند نیست که
از یه جعبه عکس گرفتی ! اونهم مال چند ماه پیش که همین ها رو می فروختی ! کسی دچار اختلال نیست که برای کالایی که رویت نکرده حتی یک عکس بی قابلیت از
راه دور پول بده . مطابق قانون فروم موظفید عکس های واضح از کلیه متعلقات و خود دستگاه از کلیه جهات قرار بدید تا خریدار هر گونه مشکل ظاهری رو ببینه اونوقت هر نوع
عذر ظاهری از خریدار دستگاه پذیرفته نیست .
یک سر به روابط عمومی همین سایت بزنید تا متوجه بشید وقتی موکدا می پرسند دستگاه هیج موردی نداره علی رقم اشاره کلی برای چی هست !! الان دستگاه شما صدای
تولید شده اش دو برابر صدای نرمال باشه می گید من گفتم سالمه نگفتم صداش زیاد نشده و هزار گونه از این عذر های صد من غاز ...... !!
کسی هم که ریگی بر کفش نداشته باشه ناراحت نمی شه و با متانت پاسخگوست !!

و در آخر فروشنده واقعی تاپیک فروش بزنه نه ..... !!

mortal2

Registered User
لایک‌ها
47
قیمت چند تهرانی داشم مدل بالاتر چی داره که این نداره

Sent from my iPad using Tapatalk HD

finepixhs20

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزیز وقتی می گن از کالا به طور واضح عکس قرار بدید اون هم از تمامی ابعاد و اضلاع برای شوخی و دور همی نیست . کالای شما آکبند نیست که
از یه جعبه عکس گرفتی ! اونهم مال چند ماه پیش که همین ها رو می فروختی ! کسی دچار اختلال نیست که برای کالایی که رویت نکرده حتی یک عکس بی قابلیت از
راه دور پول بده . مطابق قانون فروم موظفید عکس های واضح از کلیه متعلقات و خود دستگاه از کلیه جهات قرار بدید تا خریدار هر گونه مشکل ظاهری رو ببینه اونوقت هر نوع
یک سر به روابط عمومی همین سایت بزنید تا متوجه بشید وقتی موکدا می پرسند دستگاه هیج موردی نداره علی رقم اشاره کلی برای چی هست !! الان دستگاه شما صدای
تولید شده اش دو برابر صدای نرمال باشه می گید من گفتم سالمه نگفتم صداش زیاد نشده و هزار گونه از این عذر های صد من غاز ...... !!

موافقم
لطفا عکس از زوایایه مختلف و ایا تعمیر شده؟

omidhk

Registered User
لایک‌ها
44

یه وقت رنگ کیبوردت نره
روابط عمومی رو کسایی مثله شما به این روز انداختن
دوما گفتی خط و خش نداره گفتم یه کالایی که هی این ور و اون ور کشیده میشه دنبال خط و خش نمیگردن
سوما الان چنتا کارواش کارچر پیشمه به قول خودت خط و خش هم نداره ولی بلبرینگ شکسته

قیمت چند تهرانی داشم مدل بالاتر چی داره که این نداره

Sent from my iPad using Tapatalk HD

دادشم با افزایش مدل نوع موتور و فشار تغییر پیدا میکنه
البته این مدل کاملا کفاف کار های خونه رو میکنه
موفق باشی

ختم تاپیک !!!
مدیرای عزیز لطفا تاپیک رو ببندن

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

Last edited:

mortal2

Registered User
لایک‌ها