برای من هم مشخصات رو بفرستید
email bedid
برای من هم مشخصات رو بفرستید
سلام ایمیلتون به دستم رسید چند تا نکته اول اینکه تمامی عکسهاتون بسیار کیفیت پایینی دارند و هیچی معلوم نیست و نمیشه تصمیم گرفت. دوم اینکه پدرم در اومد اصلا سرعت دانلود فایلهاتون خیلی پایین بود .لطفا یه فایل برام تو پ خ بزارید که فقط برچسب دیواری و قیمتاش باشه یه چیزی تو این مایه ها برای دیوار 5 متر در 2.7 متر باشه. این عکس رو ببینید فکر کنم این مایه ها خوب باشه در ضمن رنگ دیوارم سفیده و مبلها هم تقربا قهوه ای .فکر کنم رنگ برچسب قهو ه ای باشه بهتر ست میشه http://forum.persiantools.com/t232516-page3.html
سلام عزيزم ليست و قيمت لطفا ممنون [email protected]
LOTF KONID EMAIL BEDID ke man mojadad faghat sticker haro ersal konam
اینم ایمیلم [email protected]
چیزهایی که به این رنگ دیوار با این اندازه مناسب است برام ارسال کن: رنگ دیوار سفیده مبلام قهوه ای .ارتفاع 2.70 عرض دیوار هم 5 متر است.یه برچسب باهال چی داری لطفا قیمت به همراه عکس با کیفیت برام ارسال کن اون عکسایی که قبلش فرستادی اصلا بدرد نمیخوررند
فرستادم
سلام فرستادی منتها من سر از قیمتهاش در نیاوردم. انقدر دیگه ایمیل کردن و... نمیخواد که فایلت رو که عکس و... اینجا بزاری همراه با قیمت بخدا این بهتره اینطوری فروشتم بهتر میشه تا اینکه انقدر هم ما اذیت بشیم هم خودت الان با اینهمه من سر از قیمتهای برچسب هات در نیاوردم.