omidfathi1364
Registered User
ا بابا تو این سایت نمیشه پخ داد؟!
اصلا این جوری نیست اگه دقت کنی من جفتش دارم البته این 2 برند با هم ادغام شدن البته ماسکونی هم ادغام شده»ن قصد داشتم گلیدن SQX165 بگیرم 750 ظاهراً گلیدنا جنس و کیفیتش از آدیو سیستم بهتره. این قیمت واست می ارزه بدی؟
داداش نه کامپونت نه دوربین هیچ کد.م قابلت ندارهداداش این دوربینی که باهاش عکس گرفتی چیه !؟پولمون که به کامپت نمی رسه !
در کل اگه میخوای صدای بهتری داشته باشی بهتره کامپونت ببندی البته با یه امپیلی خوببا سلام
دوست عزیز من کواک آدیو سیستم 609 دارم,بدون ساب,بنظره شما بهتره یه جفت باند گرد برای جلو بخرم یا کامپ؟؟
بیس کامپ از باندهای گرد کمتره؟؟؟
ممنون
صدای بسیار شفاف و صدایی نزدیک به بلند گوهای خانگی البته با تنظیم خوبدوست عزيز من صداي اين كامپ رو نشنيدم ميشه لطفاً بفرماييد دقيقاً چه نوع صدايي داره ؟
و اينكه بيشتر تو چه رنج فركانسي تخصص داره ؟
با تشكر
به خدا امیر راس میگی طرف 2 ساعت چون میزنه بعدش میبینی میره یه چی دیگه با یه قیمت کزایی میخرهکیوان جان اینجا جنبه این چیزا رو نداره فقط ادم خودشه خسته میکنه اکثرا دنبال جنسای ارزون و کار راه بنداز میگردن
به قول خودت این جنسارو باید بگیری رو ماشین که دلت نمیاد نصب کنی بذاری گوشه خونه هر چند دفعه یه بار تمیزشون کنی لذت ببری![]()
این چیزارو بذار تو سایت tt بهتر میخرنبه خدا امیر راس میگی طرف 2 ساعت چون میزنه بعدش میبینی میره یه چی دیگه با یه قیمت کزایی میخره
کسی قدر این جنسارو نمیدونه و اصلا نمی دونه چی هست
اصلا وضعیه واسه خودش