• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کامپوننت MTX THUNDER 6000 RTS 652

ُShiko.PicK

Registered User
لایک‌ها
196
پس پشت نت قلدری کار خوبی نیست عزیزم نمیدونم متولد 1377 چندی !؟؟ کل کل کردن من باهات درس نیست هر کاری دوس داری انجام بده یا علی ما هستیم خدمتت
اگه منظورت با منه من متولد هفتاد هسستم اگه واقعا عرضه داری پاشو بیا تهران ببینم چی میگه،ی پشت تلفن شاخ و شونه نکش،درحضور همه ادمایی که دارن این تاپیکو میخونن هرکی نیاد از سگ کمتر باشه

Sent from my SONY XPERIA Z5 PREMIUM using tapatalk

halensy

Registered User
لایک‌ها
43
خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه من به تو چی بگم اخه ...

اره داداش تو بزرگی خفنی عالمی دمت گرم

ُShiko.PicK

Registered User
لایک‌ها
196
خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه من به تو چی بگم اخه ...

اره داداش تو بزرگی خفنی عالمی دمت گرم

اره بزرگم ولی واسه خودم و خوانوادم نه برای مردم،تو از همون اول داری هی شاخ و شونه میکشی،همین نیم ساعت پیش برگشتی توی تلگرام با لحن تمسخر گفتی کوچولو ...
درضمن من بچه مازندرانم،اگه گفتم تهران بخاطر اینکه ادمایی مثل تو بدونن ما مازنی ها گردنمون از مو باریک تره ولی پاش برسه سیصد کیلومتر راهو با کله میایم که از حقمون دفاع کنیم وگرنه بیکار نیستم با گتو کل کل کنم ،درضمن تو مازندران و گلستان اینقدر پهلوون و کشتی گیر و زورخونه هست که ما خودمون رو تخلیه کنیم و مثل شما از پشت تلفن شاخ و شونه نکشیم و فحش ندیم.هیچ مردی پشت تلفن و از راه دور به کسی ناسزا نمیگه،
یاعلی

halensy

Registered User
لایک‌ها
43
حاجی مثل اینکه خیلی جو گیر شدی چی میگی واسه خودت !؟

کدوم حق!؟؟ کدوم کشتی !؟؟ داداش صب بخیر مثل اینکه ترمیناتور زیاد میبینی ...
شما با این زبونت که 80 صفحه تومار مینویسی واسه خودت یه پا کشتی گیری ...

لطف کن بیش از این قضیه رو لوس نکن خسته نباشی داداش خیلی زرنگی ما قبول داریم ... مرسی

ُShiko.PicK

Registered User
لایک‌ها
196
حاجی مثل اینکه خیلی جو گیر شدی چی میگی واسه خودت !؟

کدوم حق!؟؟ کدوم کشتی !؟؟ داداش صب بخیر مثل اینکه ترمیناتور زیاد میبینی ...
شما با این زبونت که 80 صفحه تومار مینویسی واسه خودت یه پا کشتی گیری ...

لطف کن بیش از این قضیه رو لوس نکن خسته نباشی داداش خیلی زرنگی ما قبول داریم ... مرسی

کلا ادم کلاه بردار،بی ادب،نفهم و فحاشی هستی،مطمئن باش از طریق همین سایت مشکلتو حل میکنم
درضمن صحبت کردنت مثل درب و داغون کوچه بازاره،گفتم که اگه جراتشو داری بیا تهران یجوری حالیت کنم که دیگه ندیده و نشناخته پشت تلفن به کسی بی احترامی نکن،اگه هم نه پس بشین سر جات.

ُShiko.PicK

Registered User
لایک‌ها
196
کلاه برداری کردی،راست راست داری واس خودت میچرخی و زور میگی به بچه ی مردم،بعد دقیقا عمیت جنس رو صد تومن زیر قیمت میخاستی به من قالب کنی،اینقدرم پررویی که دهن به دهن من میای،یعنی این فروم مدیر نداره؟؟؟؟
سرم خلوت شه اولین کاری که میکنم یک تاپیک شکایت باز میکنم بن کننت.

Mohammad.sf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کلاه برداری کردی،راست راست داری واس خودت میچرخی و زور میگی به بچه ی مردم،بعد دقیقا عمیت جنس رو صد تومن زیر قیمت میخاستی به من قالب کنی،اینقدرم پررویی که دهن به دهن من میای،یعنی این فروم مدیر نداره؟؟؟؟
سرم خلوت شه اولین کاری که میکنم یک تاپیک شکایت باز میکنم بن کننت.
داداشم سلام
عزیز تونستی این اکانت رو بن کنی؟
این اقا چند جای دیگه و توی تلگرام داره کلاه برداری میکنه که تا حدودی تونستم جلوش رو بگیرم
شما که امتیاز بالایی داری ازت خواهش میکنم پیگیری کنی که این اکانت حذف بشه

halensy

Registered User
لایک‌ها
43
حاجی پلیس اگاهی و فتا دنبالمن ..

داداش خداییش چی میزنی !؟ جنسش معلومه نابه!!

آخه بدبخت بیچاره میخوای چیو ثابت کنی !؟ اونموقعم گفتی دخلتو میارم پس چی شد !؟ فیلم هندی زیاد میبینی گیرم که کلا بن شدم چی گیر تو میاد !؟ ها !؟ میخوای اسمتو بزارن زبل خان فداکار !؟ باعث شدی کلاه برداری از ایران ریشه کن شه !؟

سر جدت بکش بیرون از ما هر موقع میبینی درد مارو تازه میکنی سر تو با یه بچه مشتی هم حرفم شد که باش حرف زدم و حل شد موضوع . نکن این کارارو بیشتر ازیت میشی .

بالا