javad10170
کاربر تازه وارد
اره اگر خلاف قوانین آپارات عمل کنید کانال بسته میشهممکنه یه زمان این راه درآمد متوقف بشه؟
اره اگر خلاف قوانین آپارات عمل کنید کانال بسته میشهممکنه یه زمان این راه درآمد متوقف بشه؟
دستی آپلود میشه با یک vps ساده ایران ماهانه 100 تسلام
ارسال ویدئو ها دستی و از طریق ریموت دسکتاپه یا لیچ میشه و یا ربات دارید؟
ربات اگر هست با کانال داده میشه
اگر از ریموت دسکتاپ استفاده میشه هزینه اجاره ماهانه سرور چقدر هست؟
اون موقع درامد 800 ت بود الان شده 1600 طبیعتا قیمت هم دوبرابر میشه دیگهوالا به گفته خودتون دامد دوبرابر شده . اخرین قیمت پیشنهای خودتونم بودش ۸ تومن .
که میشه ۱۶. شما گذاشتید ۱۵
رباتم قبلا گذاشتید ۲ تومن. الان ربات شد ۵ تومن ؟
بله اینکه قیمت کانال دو برابر بشه طبیعیه .اون موقع درامد 800 ت بود الان شده 1600 طبیعتا قیمت هم دوبرابر میشه دیگه
اون موقع مشکل مالی داشتم فقط میخواستم فروش بره ، الان مشکل خاصی ندارم دلیلی نداره زیر قیمت بخوام بدم
ربات فعال باشه درامد ثابت و تضمین شده میده و نیازی به نگرانی برای آپلود ویدیو نداریدبله اینکه قیمت کانال دو برابر بشه طبیعیه .
ولی ربات چه ارزش افزوده ای داشته که قیمتش رو از 2 تومن کردید 5 تومن ؟
ارزشمند که هست بله . منتها باز جواب من داده نشده . رباا چه ارزش افزوده ای داشته که قیمتش بیش از دو برابر شده . این که قبلا هم میتونست همین روزی ۵۰ تا پست رو ارسال کنه . الانم همونه فرقی نکرده.ربات فعال باشه درامد ثابت و تضمین شده میده و نیازی به نگرانی برای آپلود ویدیو ندارید
ربات براش خیلی زمان گذاشته شده و به شدت کارا هست ، آپلود کردن روزی 50 ویدیو کار خیلی سختی هست ولی ربات این کار رو براتون انجام میده
ربات فعال باشه بدون هیچ کاری پول درمیارید به نظر شما این ارزشمند نیست ؟
اشتباه که نیست دوست منارزشمند که هست بله . منتها باز جواب من داده نشده . رباا چه ارزش افزوده ای داشته که قیمتش بیش از دو برابر شده . این که قبلا هم میتونست همین روزی ۵۰ تا پست رو ارسال کنه . الانم همونه فرقی نکرده.
شما فرمودین ویدئو ها دستی اپلود میشه و ربات هم هست .
بنظرم تجدید نظر در قیمت دهی و پذیرفتن اشتباه بهترین تصمیمه.باز خود دانید
کانال 15 تسلام دوست عزیز. قیمت آخرتون چنده؟ خریدار نهایی چجوری باید کدنویسی ربات رو بروز کنه، اپتیمایز کنه؟
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
بله قیمت اخر هست 15 تقیمت آخرتون ۱۵ ؟
بعد شما چه چیزی رو انتقال میدین؟ ایمیل و پسورد ایمیل و پسورد پنل کاربری؟
توی پرشین تولز واسطه ای برای معامله وجود داره ؟
معامله به چه نحوه انجام میشه؟
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
در پست ابتدایی هستش آدرس کاناللطفاً آدرس کانال را برای من ارسال کنید