• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کاپشن شیک وگرم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
من چون شناخت رو این ندارم میپرسم . من خودم ست کاپشن شلوار گورتکس دارم . اینکه گورتکس نیست ؟ حالا نه اصل اصل ولی ضد آب که نیست . هست ؟

joza

Registered User
لایک‌ها
30

من چون شناخت رو این ندارم میپرسم . من خودم ست کاپشن شلوار گورتکس دارم . اینکه گورتکس نیست ؟ حالا نه اصل اصل ولی ضد آب که نیست . هست ؟

دوست عزیز ضد آب هستش...!!

داداش نمیدی اون قیمت؟

نه رفیق

hamid.s

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

رفیق قیمت آخر پیشنهادی بنده 60 تومنه، ضرر نمیکنی، دیگه فصلش گذشته و خیلی سخت میتونی بفروشی، باور کن تو سر مال نمیخوام بزنم ولی چنین جنسی موقع فروش تو این فصل همچین قیمتی داره

اگه تو پک بود و اواسط پائیز تو مغازه برای فروش گذاشته بودن شاید قیمت پیشنهادی شما میرفت ولی الان و اینجا...

موفق باشید

joza

Registered User
لایک‌ها
30
سلام

رفیق قیمت آخر پیشنهادی بنده 60 تومنه، ضرر نمیکنی، دیگه فصلش گذشته و خیلی سخت میتونی بفروشی، باور کن تو سر مال نمیخوام بزنم ولی چنین جنسی موقع فروش تو این فصل همچین قیمتی داره

اگه تو پک بود و اواسط پائیز تو مغازه برای فروش گذاشته بودن شاید قیمت پیشنهادی شما میرفت ولی الان و اینجا...

موفق باشید

رفیق مرسی واسه پیشنهادت ولی من عجله ای واسه فروشش ندارم اگرم فروش نرفت هیچ مشکلی نیست

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
قیمت بالا هست

واسه اپ هم این رو نوشتم اخه تا اخر تاپیک رو خوندم گفتم اپ کنم

black-black

Registered User
لایک‌ها
227
ای اقا این جنس مارکداره مخصوس کسیه که قدرشو بدونه.اگرم فصلش گذشته شما لطف کن نخر.

hamid.s

Registered User
لایک‌ها
0
ای اقا این جنس مارکداره مخصوس کسیه که قدرشو بدونه.اگرم فصلش گذشته شما لطف کن نخر.

شما اگه مارک شناس بودی به این کاپشن مارکدار نمیگفتی!!! شاید فکر کردی salomon هست که اینجوری سنگشو به سینه میزنی اخوی...

یه ذره در مورد برندها تحقیق کن بعد از خودت افاضات صادر کن!

joza

Registered User
لایک‌ها
30
رفیق اندازش جوریه که به همه جور بدنی میخوره

joza

Registered User
لایک‌ها
30
قد : 71
دور کمر : 63
سرشونه : 53