برای تهیه Latte Macchiato نوشته آب از شیر قرار بدید
میشه در مورد طرز تهیه ش توضیح بدید
با اجازه صاحب تاپیک،
نوشیدنی های مختلف قهوه که معمولا ترکیبی از حالات زیر هستند:
1- فقط قهوه
2- قهوع +شیر داغ
3- قهوه+شیر داغ+ کف شیر(فوم شیر)
4-قهوه + شکلات مذاب +شیر داغ
هستند بصورت اصیل که درست میشوند طبق مراحل چندگانه که هر کدام از موارد بالا چه زمانی به فنجان یا لیوان نوشیدنی اضافه میشوند سبب ایجاد ساختار خاص خود و طعم خاص خود میشوند. خب تا اینجای کار همه ما کم و بیش میدونیم. نوشیدنی های آماده که از فروشگاه بصورت بسته های پودر تهیه میکنیم ترکیبات بالا از قبل برای ما با درصدهای مشخص آماده کردند و تنها مرحله حل نمودن پودر در آب داغ برعهده ما قرار داده شده. حالا برای اینکه نتیجه نهایی در منزل شباهت بیشتری از نظر ظاهری! به نمونه اصیل که در کافی شاپها ارائه میشه داشته باشه، تولید کننده ترفندهایی به مصرف کننده توصیه میکنه از جمله همین مورد که شما اشاره فرمودید. دلیل اضافه کردن کمی آب شیر (درواقع آب ولرم) این هست که قسمت کمی از پودر ریخته شده در لیوان بصورت توده های کوچک کلونی مانند در بیاید که وقتی آب جوش بعد این مرحله اضافه میکنیم تمام پودر حل نشه و کمی از پودر بصورت حالت فوم/کف مانند یا رگه ها/کلونیهای رنگی تیره تر از نوشیدنی در سطح نوشیدنی تشکیل بشه که از نظر ظاهری زیبایی و شباهت بیشتری به نمونه اصیل داشته باشه . معمولا هم در نوشیدنی هایی که کف شیر یا شیر داغ در بالای نوشیدنی در نمونه اصیل در دستور آماده سازی قرار میگیره این ترفند در پودرهای آماده از سوی تولید کننده توصیه میشه . مثلا اسپرسو چون بصورت خالص قهوه هست در دستور تهیه که تولید کننده بروی پودر فوری آن لحاظ میکنه فقط اضافه نمودن آب جوش توصیه کرده ولی کاپوچینو چون شیر و کف شیر در نمونه اصیل هست روش بالا توصیه میکنه ....