یکی دو هفته قبل هنگام خرید هات چاکلت اکسترا جویای محصولات جدید شدم و چند مورد معرفی کردند، گفتند هنوز فرصت قرار دادن در انجمن براشون مهیا نشده. محصولات جدید درخواست کردم و امتحان کردم. الان متوجه شدم محصولات جدید قرار دادند و با اجازه ایشون نقدوبررسی از محصولات جدید با دوستان به اشتراک میزارم.
Cappuccino extra cremoso
کاپوچینو همراه خامه اضافه
پک این محصول ده تایی هست، محتوی بسته پودر ریز به رنگ کرم-کاپوچینو به همراه ذرات درشت تر قهوه ای سوخته (که البته تعدادشون در مقایسه با پودر اصلی بسیار کم هست).یک لیوان استاندارد برای تجربه طعم اصلی نوشیدیی کفایت میکنه. پودر داخل لیوان ریخته و آب جوش کم کم به لیوان اضافه میکنم. در این مرحله دو نکته باید دقت کنیم. اول اینکه از ریختن ناگهانی آب جوش بروی پودر داخل لیوان پرهیز کنیم، دوم آب جوش را بروی تمامی نواحی پراکنده شده پودر داخل لیوان بریزیم و نکته آخر حتما پودر داخل لیوان قبل از آب جوش اضافه شده باشد. اگر ابتدا آب جوش داخل لیوان بریزیم و بعد پودر اضافه کنیم بدلیل ساختار این نوع کاپوچینو امکان گلوله گلوله شدن یکی یا دو قسمت از پودر هست که در اینصورت میطلبه با قاشق کمی بیشتر هم بزنیم تا گلوله ایجاد شده باز و حل بشه. یک نکته ریز هم بگم اگر دوست دارید همانند تصویر بروی جعبه دانه های قهوه ای رنگ سوخته کاکائو بروی نوشیدنی نهایی حاصل بشه بهتره قبل ریختن آب جوش بروی پودر با قاشق کمی از دانه های قهوه ای رنگ مخلوط با پودر جدا کنید و بعد از آماده شدن نوشیدنی آنها را بروی نویشدنی اضافه کنید. علت این هست که این دانه ها سنگینتر از نوشیدینی حاصل هستند و اگر همراه پودر کاپوچینو هم زده بشوند در انتهای لیوان قرار میگیرند و بروی سطح نوشیدینی شما ظاهر نمی شوند.
خب، هنگام ریختن آب جوش صبر کنیم آب جوش تمامی پودر دربربگیره و بعد آرام آرام شروع به هم زدن میکنیم ، برخلاف پودرهای اسپرسو-کافه موکا-هات چاکلت که ساختار سریع حل شدنی در آب جوش دارند که حتی نیاز هم به هم زدن ندارند (خیلی کم نیاز دارند) کاپوچینو نیاز به حدودا سی ثاینه تا یک دقیقه هم زدن دارد.نوشیدینی حاضر شد و حالا بریم سراغ مشخصات طعم و عطر نوشیدنی:
اولین نکته شکلگیری یک لایه کف-خامه بلند بروی سطح نوشیدینی هست، اندازه این لایه نسبت به نوشیدینی کاپوچینو عادی(بسته سیصدگرمی) دوبرابر هست. نوشیدنی دارای عطر پراکنده شونده نیست، این پراکنده شدن عطر با کاپوچینو بسته بندی سیصد گرمی مقایسه میکنم . فقط برای ما که درحال نوشیدن هستیم زمانی که لیوان را نزدیک صورت میکنیم عطر کاپوچینو آمیحته با شیر حس میکنیم این عطر کمی به کاراملی هم متمایل هست. اولین شات که از نوشیدنی میخوریم خامه شکل گرفته بروی آن توجه ما را جلب میکنه، یک خامه با طعم شیر. نوشیدنی دارای طعم ملایم کاپوچینو هست این طعم را با کاپوچینو سیصدگرمی مقایسه میکنم و اگر طعم اون مدل بسته بندی را 5 از 5 قرا بدهیم این نوع را 3 از 5 درنظر میگیریم .چیزی به نام شیرینی همانند طعم شکر وجود ندارد. تلخی بسیار ملایم همراه نوشیدنی هست آنقدر کم که برای افرادی که با تلخی نوشیدنی های قهوه میانه خوبی ندارند هم مناسب هست.برای طعم میتونم بگم هشتاددرصد طعم کاپوچینو بعلاوه بیست درصد طعم شیر حس میکنیم این بیست درصد طعم شیر بیشتر اون حالت و چگالی شیر برای ما تداعی میکنه. همانند این که با یک شیر رقیق کاپوچینو درست کرده باشیم.
یک استفاده ابتکاری از این محصول میتونه درست کردن کافه گلاسه با طعم کاپوچینو همراه با بستنی شکلاتی باشه. وقتی کافه گلاسه سفارش میدیم انتظار شیر همراه با کمی پودر کاکائو حل شده و بستنی شکلاتی-وانیلی داخل لیوان داریم. در اینجا اگر یک بسته از این محصول داخل یک لیوان آب جوش آماده کنیم میتونیم لیوان نوشیدنی را برای سروینگ به دو لیوان شیر ساده همراه با بستنی شکلاتی -وانیلی برای درست کردن کافه کاپوچینو شکلاتی اضافه کنیم.
جمعبندی:
یک نوشیدنی با طعم ملایم بدون تلخی و بدون حس طعم شکر، همراه تجربه خامه تشکیل شده بروی سطح آن با طعم شیر .اگر کاپوچینو با تلخی کاملا قوی تر میخواهیم بهتر هست سراغ بسته بندی سیصدگرمی آن برویم که قبلا در همین تاپیک به اون اشاره کردم.بسته بندیهای جداگانه این محصول یک امتیاز برای راحتی استفاده درهرجا هست،برخلاف نوع سیصدگرمی که نیاز به یک ظرف برای نگهداری دارد.کلام آخر، یک نوشیدنی سبک با تلخی خیلی خیلی کم و مناسب زمانی که دوست داریم طعم خامه شیر همراه نوشیدنی تجربه کنیم.
------------------------------------
تلخی طعم
اسپرسو 10 از 10
کافه موکا 7 از 10
هات چاکلت اکسترا 4.5 از 10
کاپوچینو با خامه اضافه 1 از 10