• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کلاه لبه دار، مچ بند، بالشتک صندلی و...با لوگوی خودرو شما

Shahab2500

Registered User
لایک‌ها
53
سلام. یه پیشنهاد داشتم.
اگه بتونید از این بالش های طرح کپسول نیتروژن بزنید خیلی باحال میشه....
من خودم 2 تا میخرم!
حالا اگه اون قسمت سرش یه چیز ساده تر هم بود مساله ای نیست... یا قسمت نوشته هاش یه چیز ساده تر... خلاصه ایده اش جالبه!
http://www.streetfx.com.au/product_images/shirts/nospillow4.jpg
http://streetfx.com.au/product_images/shirts/nospillow.jpg

shs-908

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
دست شما درد نکنه پیشنهاد جالبیه
منظور اینکه واسه صندلی استفاده بشه یا کلا تزئینی باشه؟
زیاد سخت بنظر نمیرسه و قسمت سزش تو عکس ها زیاد واضح نیست
به هر حال خیلی ممنون ایده جالبی برای اینکار بهم داد

Shahab2500

Registered User
لایک‌ها
53
واسه صندلی که خوب نمیشه... همینطوری تزئینی
سرش هم یه لوله است که سه شاخه شده و سر یکیشون یه فلکه قرمز داره. خواسته مثل این در بیاره:
http://www.autonationals.com/images/nos-bottle-heater.jpg
فکر میکنم شما آرم کلاها رو میدوزید. اگه بشه نوشته های روشو چاپی بزنید خوب میشه. اینم برچسب رو بطری!
http://forums.justcommodores.com.au...-nitrous-oxide-systems-bottle-sticker-nos.jpg
اندازشم به نظر من طول بطری حدود 25 سانت اینا باشه قشنگ میشه. چون اون اندازش بزرگتره ولی به نظر من هر چی کوچولوتر باشه بامزه تر میشه...
ضمنا کلاه با آرم سیتروئن اگه کسی بود منم هستم (پی ام بدید)
این طرح خیلی با کلاسه! :blush:
AMC048103_Cappy_01.jpg

shs-908

Registered User
لایک‌ها
6
ممنون عکس های جدی کمک کرد بفهمم چی منظورش بوده
راستش سیتروئن تو فکرش هستم
بروی چشم به محض اینکه کار سیتروئن زدم با پ خ اطلاع رسانی میکنم
متشکر

shs-908

Registered User
لایک‌ها
6
داداش یکی سیاه سفید همونه که با فتوشاپ انجام شده عکس به اندازه کافی واضح نیست و سایزش کوچیکه و از طرفی طرحش پر کاره و هزینه بردار اگر عکس بزرگتری دارید تو پ خ برای سفارش یا عدم سفارش هماهنگ کنیم

shs-908

Registered User
لایک‌ها
6
پ خ شد دوست عزیز

ali-peugeot

Registered User
لایک‌ها
13
سلام خدمت همه و حسین عزیز
خوبی داداش
مچ بند های منم رسید که یکیش رو خریدم البته ویکی رو حسین عزیز یادگاری دادن و لطف کردن! واقعا دوستان بچه ی گلی هست و آقاست!
من قبلا هم ازشون کلاه گرفتم توی تی تی الان هم که مچ بند!
مچ بند ها هم از لحاظ کیفیت عالی هستن و حرفی نمیذارن!
فقط یه نکته ای که گفتم بگمش،اونم اینه که: حسین جان بنظرم چون مچ بند ها کچی هستن و حالتی دارن که پسبی هستن و باز میشن وبه اصطلاح میشه روش اسم قابل تنظیم رو گذاشت،
به نظرم میشه اون قسمتی که میره توی دست رو گشادتر درست بکنی داداش چون من امتحان کردن توی اعضا خانواده به مچ های کوچیک راحت میخوره وبدون مشکل!
ولی به مچ من که بزرگه سفت میشه !
درکل به نظرم اگر اون قسمت رو گشاد تر درست بکنید فکر نکنم مشکلی باشه!
البته یه راه دیگه هم هست اونم اینه که داداش اندازه مچ خریدار رو بگیری و طبق اون واسش بدوزی که دیگه عالی میشه! البه اینطوری دیگه سفارشی میشه و یکم بیشتر طول میکشه آماده کردنش!
مرسی بازم
راستی داداش من این امتیاز بازارچه رو نمیدونم چطوریه و کجا داداه میشه،اون گزینه زیر پست هات رو هم که زدم اخطار داد انگار من اجاره Rateدادن ندارم

shs-908

Registered User
لایک‌ها
6
من پيامى دريافت نکردم
سلام من جواب شما رو دادم ولی ظاهرا به دستتون نرسیده
کار شما رو دیدم پر کار و هزینه برداره و بیشتر تهیه نمونه و کار کردنش رو کلاه به صرفه تر به نظر میرسه ب(با توجه به اینکه طرح معروفی هم هست)
با این حال کار شما رو میشه به دو صورت سیاه و سفید و یا رنگی زد فقط خط های داخل نوشته در نمیاد
در حال حاضر به دلیل قبول سفارش کلی کار سفارشی آماده کردنش مقدور نیست ولی اگر تمایل به سفارش دارید بفرمایید به محض اینکه فرصت بشه اطلاع میدم خدمتتون و آماده میکنم

سلام خدمت همه و حسین عزیز
خوبی داداش
مچ بند های منم رسید که یکیش رو خریدم البته ویکی رو حسین عزیز یادگاری دادن و لطف کردن! واقعا دوستان بچه ی گلی هست و آقاست!
من قبلا هم ازشون کلاه گرفتم توی تی تی الان هم که مچ بند!
مچ بند ها هم از لحاظ کیفیت عالی هستن و حرفی نمیذارن!
فقط یه نکته ای که گفتم بگمش،اونم اینه که: حسین جان بنظرم چون مچ بند ها کچی هستن و حالتی دارن که پسبی هستن و باز میشن وبه اصطلاح میشه روش اسم قابل تنظیم رو گذاشت،
به نظرم میشه اون قسمتی که میره توی دست رو گشادتر درست بکنی داداش چون من امتحان کردن توی اعضا خانواده به مچ های کوچیک راحت میخوره وبدون مشکل!
ولی به مچ من که بزرگه سفت میشه !
درکل به نظرم اگر اون قسمت رو گشاد تر درست بکنید فکر نکنم مشکلی باشه!
البته یه راه دیگه هم هست اونم اینه که داداش اندازه مچ خریدار رو بگیری و طبق اون واسش بدوزی که دیگه عالی میشه! البه اینطوری دیگه سفارشی میشه و یکم بیشتر طول میکشه آماده کردنش!

سلام علی جان
لطف داری داداشی
مرام و معرفت و شخصیت شما نه تنها به من بلکه به خیلیا تو نت ثابت شده ست
در مورد قسمت مچ حق با شماست و ممنون از پیشنهاد خوبت و از این به بعد 2 سایزش میکنم
تو پ خ هم عرض کردم خدمتت واسه اینکه خودم 1 ساله یدونش رو دارم با گذشت زمان باز میشه و اگر از اول شل باشه بعد یه مدت بد وا میسته و سفت بودن قسمت مچش تو راخت بسته شدنش خیلی موثره
البته میشه با آب گرم شستشو داد یا قسمت مچ رو برای 30 ثانیه تو آب داغ گذاشت یا مثل روشی که زحمتش رو کشیدی دور یه لیوان یا چیزی شبیه به اون که از مچ بزرگتره گذاشت تا کمی جا باز کنه
درستش بود که هر 2 تا هدیه تقدیم بشه که شما بازم زودتر منو شرمنده کردی
یه کلاس عکاسی هم واسم بزاری ممنونت میشم
واسه وقتی که گذاشتی و آپ کردن عکس های عالی هم ممنون
ارادت

shs-908

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
اصلاح شد ممنون از توجهتون

mahan666

Registered User
لایک‌ها
26
٢تابالشتك با ارم زانتيا چقدر ميشه ؟؟؟؟

herbert

Registered User
لایک‌ها
35
کار شما رو دیدم پر کار و هزینه برداره و بیشتر تهیه نمونه و کار کردنش رو کلاه به صرفه تر به نظر میرسه ب(با توجه به اینکه طرح معروفی هم هست)
با این حال کار شما رو میشه به دو صورت سیاه و سفید و یا رنگی زد فقط خط های داخل نوشته در نمیاد
در حال حاضر به دلیل قبول سفارش کلی کار سفارشی آماده کردنش مقدور نیست ولی اگر تمایل به سفارش دارید بفرمایید به محض اینکه فرصت بشه اطلاع میدم خدمتتون و آماده میکنم

هزینه رنگیش روی کلاه مشکی چقدر میشه؟؟؟

shs-908

Registered User
لایک‌ها
6
٢تابالشتك با ارم زانتيا چقدر ميشه ؟؟؟؟

متاسفانه زانتیا موجود ندارم
لوگوهای داخل عکس ها موجود

هزینه رنگیش روی کلاه مشکی چقدر میشه؟؟؟

پ خ شد دوست عزیز

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
برای خرید یک عدد کلاه مشکی با آرم پزو خدمت شما پیام داده شد!

بالا