• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کلیه لوازم منزل فوری و زیر قیمت

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
داداش دمت گرم خیلی باحالی یخچال نداری؟

jeri

Registered User
لایک‌ها
37
سلام عزیز
عکس از این مورد دارید
.قفسه آهنی 5 طبقه قیمت 110.000

mortezaa-m

Registered User
لایک‌ها
41
سلام
رو کش صندلی 206 پارچه هست یا چرم ؟چقدر کار کرده و چه رنگی هست ؟عکس باز شده ازش داری ؟

parsrayane

Registered User
لایک‌ها
93
سلام
رو کش صندلی 206 پارچه هست یا چرم ؟چقدر کار کرده و چه رنگی هست ؟عکس باز شده ازش داری ؟
پارچه هستش. دقیقا مدل شکل فابریکی خودشه . فقط یه ذره جنسش بهتره

sabanet69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام داداش من اصفهان هستم کتابخونه را با کتاب هاش برای فروش گذاشتید دیگه من میخوامش باید برای خرید 100 را به حسابتون واریز کنم فقط میتونید که ارسالش کنید زوتر جواب بدید برام مهم هست در ضمن کتاب خونه شما سالم هست مشکل خاصی نداره از نظر ظاهری کلید و قفل هم داره کتاب ها هم مشتی هست ممنون

sabanet69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستی شرمنده منظورتون از سمت چپی چی هست یعنی قفسه سمت چپ را با کتاب هاش میفروشید اخه من معلول جسمی حرکتی هستم همش تو منزلم و بیرون نمیرم خیلی برام سخت هست تکون خوردن برای همین زمان خودمو با کتاب سپری میکنم ممنون میشم یه توضیح جامع از کتاب خونه و کتاب هاش چند نمونه بدید با تشکر

parsrayane

Registered User
لایک‌ها
93
راستی شرمنده منظورتون از سمت چپی چی هست یعنی قفسه سمت چپ را با کتاب هاش میفروشید اخه من معلول جسمی حرکتی هستم همش تو منزلم و بیرون نمیرم خیلی برام سخت هست تکون خوردن برای همین زمان خودمو با کتاب سپری میکنم ممنون میشم یه توضیح جامع از کتاب خونه و کتاب هاش چند نمونه بدید با تشکر
عزیزم کتابخانه 100 هستش
کتاب هاش تقرییا 500 هزار تومان ارزش گذاری شده

HULK2

Registered User
لایک‌ها
98
صندلی کامپیوتر عکسش رو میخوام

بالا