GreenDiamond
Registered User
نقره ای هست عزیز یه پلم رو دستگاهه دوست من اگه خریدارین بازش کنم عکس از خودشم بگیرم قیمتم شما حالا یه قیمت بده با هم کنار میاییم به خدا بیشتر از این قیمتی که گفتم میارزه منتهی به کار من نمیاد که ازش استفاده کنم
سلام
فکس را ۱۰۰ میتونی بدی?
ممنون
بله میدونم
والا چی بگم میدونید عکس مثل خود کالا نمی شه من نمی تونم بگم 100 درصد چون شاید از قیافه اصلیش خوشم نیاد خودتون مختارید
در ضمن اینکه رو جعبه بزنه ژاپن که معلوم نیست ژاپن اصله رو خوده کالا باید باشه البته حرف خود شما ملاک هست ولی خوب منم یه خریدار هستم دیگه
ممنون
سلام دوست عزیز 212 س رو 35 خریدارم اگه مایل بودین پیام بدین بهم
نه بابا این حرفا چیه چشم تا فردا شاید البته شاید پلم روهم باز کردم یه عکس از خودشم میزارم البته از همین مدل دامادمون برا خودشم خریده ولی فعلا تو دسترس نیست اگه تونستم ببینمش از پلیر اون عکس میگیرم که پلم جعبش واز نشه ابته یه چسبه فقط . سعی میکنم از پلیر دامادمون عکس بندازم این طوری بهتره راستی اون طور که من یادمه برای دامادمون روی دستگاه نوشته بود ساخت ژاپن
گرچه کم گفتی ولی فعلا برای شما منتهی تا فردا تاپیک ادامه داره که همه تاپیکو ببینن و شاید قیمت بیشتر بدن بعد در خدمتم شما کجایین راستی
ممنون دوست عزیز تا فردا منتظرم
من تبریز هستم ولی به یکی از دوستا میگم که تهرانه بگیره
راستی دوست عزیز اصله اصله دیگه؟؟
ماندگاریش چقدره؟
دوست عزیز این دوستتون میتونه بیاد کرج بگیره چون من نمیتونم به خاطر 35 تومن برم تهران یعنی وقتشو ندارم مگه این که چند تا جنسو با هم بخان که بصرفه
ادکلن رو دوستم که برام آورد میگه اصلیه خودش گفت گرون خریدم ولی نگفت دقیق چقدر هر چی اصرار کردم گفت آدم قیمت هدیه رو نمیگه ولی اصلیه چون ماندگاریشم خوبه ساخت اسپانیاست و ماندگاریش بین 2 تا 3 روزه
212 به شرط تست واسه من ..
سلام
مورد 6 و 7 برا من
فردا کرجم و هر جا بفرماید میام و تحویل میگیرم
3 , 7 , 9 خریـدارم ..
آخر جمله ات گفتی به شهرستانی ها تخفیف میدی .