• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کلی جنس مختلف از گیرنده اچ دی دیجیتال تا MP4 و کارت صدا و انگشتر عقیق شرف الشمس نقره و....

GreenDiamond

Registered User
لایک‌ها
0
نقره ای هست عزیز یه پلم رو دستگاهه دوست من اگه خریدارین بازش کنم عکس از خودشم بگیرم قیمتم شما حالا یه قیمت بده با هم کنار میاییم به خدا بیشتر از این قیمتی که گفتم میارزه منتهی به کار من نمیاد که ازش استفاده کنم

GreenDiamond

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
فکس را ‏۱۰۰‏ میتونی بدی‏?‏
ممنون

100 تومن که خیلی کمه تازه من به قیمت پارسال حساب کردم میتونستم بگم 1 ماه پیش خریدم یه مقدار دیگه بزارین روش برای شما

rahele_n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بله میدونم
والا چی بگم میدونید عکس مثل خود کالا نمی شه من نمی تونم بگم 100 درصد چون شاید از قیافه اصلیش خوشم نیاد خودتون مختارید
در ضمن اینکه رو جعبه بزنه ژاپن که معلوم نیست ژاپن اصله رو خوده کالا باید باشه البته حرف خود شما ملاک هست ولی خوب منم یه خریدار هستم دیگه
ممنون

GreenDiamond

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان اجناس موجوده همش هنوز بجنبید که دیگه گیرتون نمیاد

GreenDiamond

Registered User
لایک‌ها
0
بله میدونم
والا چی بگم میدونید عکس مثل خود کالا نمی شه من نمی تونم بگم 100 درصد چون شاید از قیافه اصلیش خوشم نیاد خودتون مختارید
در ضمن اینکه رو جعبه بزنه ژاپن که معلوم نیست ژاپن اصله رو خوده کالا باید باشه البته حرف خود شما ملاک هست ولی خوب منم یه خریدار هستم دیگه
ممنون

نه بابا این حرفا چیه چشم تا فردا شاید البته شاید پلم روهم باز کردم یه عکس از خودشم میزارم البته از همین مدل دامادمون برا خودشم خریده ولی فعلا تو دسترس نیست اگه تونستم ببینمش از پلیر اون عکس میگیرم که پلم جعبش واز نشه ابته یه چسبه فقط . سعی میکنم از پلیر دامادمون عکس بندازم این طوری بهتره راستی اون طور که من یادمه برای دامادمون روی دستگاه نوشته بود ساخت ژاپن

GreenDiamond

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز 212 س رو 35 خریدارم اگه مایل بودین پیام بدین بهم

گرچه کم گفتی ولی فعلا برای شما منتهی تا فردا تاپیک ادامه داره که همه تاپیکو ببینن و شاید قیمت بیشتر بدن بعد در خدمتم شما کجایین راستی

rahele_n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
نه بابا این حرفا چیه چشم تا فردا شاید البته شاید پلم روهم باز کردم یه عکس از خودشم میزارم البته از همین مدل دامادمون برا خودشم خریده ولی فعلا تو دسترس نیست اگه تونستم ببینمش از پلیر اون عکس میگیرم که پلم جعبش واز نشه ابته یه چسبه فقط . سعی میکنم از پلیر دامادمون عکس بندازم این طوری بهتره راستی اون طور که من یادمه برای دامادمون روی دستگاه نوشته بود ساخت ژاپن

باشه ممنون
انشالله بازم سر میزنم

ninpo

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون دوست عزیز تا فردا منتظرم
من تبریز هستم ولی به یکی از دوستا میگم که تهرانه بگیره
راستی دوست عزیز اصله اصله دیگه؟؟
ماندگاریش چقدره؟

گرچه کم گفتی ولی فعلا برای شما منتهی تا فردا تاپیک ادامه داره که همه تاپیکو ببینن و شاید قیمت بیشتر بدن بعد در خدمتم شما کجایین راستی

GreenDiamond

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون دوست عزیز تا فردا منتظرم
من تبریز هستم ولی به یکی از دوستا میگم که تهرانه بگیره
راستی دوست عزیز اصله اصله دیگه؟؟
ماندگاریش چقدره؟

دوست عزیز این دوستتون میتونه بیاد کرج بگیره چون من نمیتونم به خاطر 35 تومن برم تهران یعنی وقتشو ندارم مگه این که چند تا جنسو با هم بخان که بصرفه

ادکلن رو دوستم که برام آورد میگه اصلیه خودش گفت گرون خریدم ولی نگفت دقیق چقدر هر چی اصرار کردم گفت آدم قیمت هدیه رو نمیگه ولی اصلیه چون ماندگاریشم خوبه ساخت اسپانیاست و ماندگاریش بین 2 تا 3 روزه

ninpo

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز این دوستتون میتونه بیاد کرج بگیره چون من نمیتونم به خاطر 35 تومن برم تهران یعنی وقتشو ندارم مگه این که چند تا جنسو با هم بخان که بصرفه

ادکلن رو دوستم که برام آورد میگه اصلیه خودش گفت گرون خریدم ولی نگفت دقیق چقدر هر چی اصرار کردم گفت آدم قیمت هدیه رو نمیگه ولی اصلیه چون ماندگاریشم خوبه ساخت اسپانیاست و ماندگاریش بین 2 تا 3 روزه

ممنون
مشکلی نیست من میگم میاد کرج میگیره

GreenDiamond

Registered User
لایک‌ها
0
212 به شرط تست واسه من ..

تست یعنی چی یعنی میخای یه خانوم بیاری ببینه بهش مزه میده:D دوستان یه چیزی رو همین الان راجب به این ادکلن و کلا ادکلن های از این دست بگم تو ترکیب این ادکلن ها از یه ماده هورمونی که از بدن سوسک یا زنبور که تو فصل جفت یابی از بدنشون ترشح میشه استفاده میشه که باعث میشه بوی جنس مذکر برای ماده مطبوع باشه ولی یادتون نره ما انسانیم و انسان علاوه بر هورمون عقل هم داره مثلا اگه این ادکلن رو یه آدم که بویی از زیبایی نبرده به خودش بزنه و تصور کنه که معجزه میکنه اشتباه کرده این طور بوها فقط کمک میکنه یه مرد بوی مطبوعی که جنس ماده ازش خوشش میاد بگیره و در عین حال ممکنه همین بو برای مذکر یه بوی معمولی باشه

GreenDiamond

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
مورد 6 و 7 برا من
فردا کرجم و هر جا بفرماید میام و تحویل میگیرم

موردی نداره برای شما یه شماره تو پی ام بهم بدین برای هماهنگی ضمنا من تا حدود 4:30 دقیقه نیستم برای ساعت 5 الی 5:30 میتونم بیام بهتون بدم الانم دارم میرم بخام دیگه شماره رو پی ام کنید باهاتون فردا تماس میگیرم

ninpo

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز من الان با یکی از بچه ها هماهنگ کردم فردا قراره صبح بیاد تبریز
من شمارمو پخ میکنم فقط صبح حل کنیم که اونم بتونه به به اتوبوس برسه

I Love You

Registered User
لایک‌ها
2,032
3 , 7 , 9 خریـدارم ..
آخر جمله ات گفتی به شهرستانی ها تخفیف میدی . :)

geniusElite

Registered User
لایک‌ها
0
آقا این گیرنده دیجیتال چی شد

بالا