• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

++++ فروش کواد کوپتر MJX 101 ورژن جدید با قابلیت اتصال دوربین گوپرو ++++

mehrdad486

Registered User
لایک‌ها
711
سلام
دوست گرامی تاپیک فروشتون اصلا عکس نداره ... بعدقیمت اخرشو برام پخ کنید و در اخر امکانش هست یک عدد کنسول wii همراه با وجه نقد تقدیم کنم ....
درود .. پ.خ شد خدمتتون

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
عکس باز نمیشه

mehrdad486

Registered User
لایک‌ها
711
عکس باز نمیشه
مشخصات و مدل نوشته شده در موردش تحقیق کنید اگر اوکی بود خریدار هستید بفرمایید خصوصی براتون بفرستم عکسهارو ... مشکل از آپلودرهاست هرجا آپلود میشه این مشکل براش پیش میاد ...

mehrdad486

Registered User
لایک‌ها
711
قیمت کواد و دوربین و لوازم 380 ... آخرین تخفیف ...

vpsserverx

Registered User
لایک‌ها
177
سلام

من یک تبلت ویندوزی 7 اینچی دارم که نو هست و مدت دو ماه در ویترین مغازه یکی از دوستان گذاشته بودم ، هیچ استفاده ای ازش نشده ! اگر مایل باشین با هم تعویض کنیم مبلغ 100 تومن هم سر می دم .
البته با توجه به اختلاف سابقه و امتیازهامون اول شما ارسال کنید ، بعد از اینکه تحویل گرفتم و تست کردم تبلت را خدمتتون ارسال می کنم .

mehrdad486

Registered User
لایک‌ها
711
سلام

من یک تبلت ویندوزی 7 اینچی دارم که نو هست و مدت دو ماه در ویترین مغازه یکی از دوستان گذاشته بودم ، هیچ استفاده ای ازش نشده ! اگر مایل باشین با هم تعویض کنیم مبلغ 100 تومن هم سر می دم .
البته با توجه به اختلاف سابقه و امتیازهامون اول شما ارسال کنید ، بعد از اینکه تحویل گرفتم و تست کردم تبلت را خدمتتون ارسال می کنم .
سلام تعویض ندارم ممنون ...

بالا