• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کولر کارت گرافیک مدل Zalman VF3000 و شاید چند قطعه معمولی دیگر....

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
اگر فن زالمنه هم بخوره به 480 فرجام جان اون هم به قیمت 102500 هستم برای آخرین پیشنهاد.

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
فرجام جان ببخشید عصبی هم هستی ولی پست 27 رو مرور بفرمائید:medieval:

دوست عزیز کولر
ARCTIC Accelero Xtreme Plus کاملا بر روی 5870 سوار میشه و اتفاقا پرفورمنس خیلی عالی خواهد داشت .

من خودم plus II همین کولر را دارم و در اور سنگین و رو فرکانس 1080-1100 دمای کارت 5870 بالای 50 نمیرود و دمای idle بالای 30 نمیرود .

happyfeat

Registered User
لایک‌ها
5
استارتر عزیز در مورد کولر زالمن سینک مربوط به سری 6XXX رو داره یا خیر. چون فرمودید روی سری 5000 و 6000 تست کردم ازتون میپرسم . اگه داره 102500 بنده خریدارم . ممنون میشم جواب بدید

morteza5921

Registered User
لایک‌ها
104
دوست عزیز کولر
ARCTIC Accelero Xtreme Plus کاملا بر روی 5870 سوار میشه و اتفاقا پرفورمنس خیلی عالی خواهد داشت .

من خودم plus II همین کولر را دارم و در اور سنگین و رو فرکانس 1080-1100 دمای کارت 5870 بالای 50 نمیرود و دمای idle بالای 30 نمیرود .

ممنون دوست عزیز
پس آقا فرجام من این کولر
ARCTIC Accelero Xtreme Plus رو میخوام اگه میتونی با سی پی یو 5400 تاخت بزنیم و یک سری قطعه دیگه دارم تو امضام
و... اگه تاخت زدیم که هیچ اگه نه فروش فوری تعیین کنید براش اینارو فروختم نقدا میخرم

ZZZedbazi

Registered User
لایک‌ها
333
فرجام داداش کسی از من بیشتر پیشنهاد داده برای مورد 1؟؟؟؟

سلام آقا فرجام من یکی از دو مورد 1 و 2 رو میخوام
حالا یا میشه 8150 یا میشه 1090
اینم قیمت هام
510 تومن برای 8150
400 تومن برای 1090
اگه ok هست من درخدمتم
شماره کارتتون رو برام پخ کنین
ممنون

farjam1990

Registered User
لایک‌ها
328
استارتر عزیز در مورد کولر زالمن سینک مربوط به سری 6XXX رو داره یا خیر. چون فرمودید روی سری 5000 و 6000 تست کردم ازتون میپرسم . اگه داره 102500 بنده خریدارم . ممنون میشم جواب بدید

خیر دوست عزیزم
اون هیتسینکها بصورت جدا عرضه شده همه جا و در این پک موجود نیست

دوستان ظاهرا" منظور من رو درست متوجه نشدن
فروش قطعات در اون لیست همونطور که عرض کردم احتمالی هست و اینطور نیست که پینشهاد بدید و برای شما فرستاده بشه. تا الان برای هیچکدام از اون قطعات موجود در لیست پیشنهاد قانع کننده برام نیومده! فروش فوری هم ندارند اون قطعات موجود در لیست چون فروششون احتمالیه و ممکنه اصلا کنسلشون کنم اگه دوستان به پیام زدن هاشون ادامه بدن

کولر آرکتیک هم فقط و فقط مخصوص انویدیا هست این مدلی که من دارم(اون مدلی که آقا بهزاد دارند هم به انویدیا میخوره هم به amd) و این که احتمالا" فروخته خواهد شد روی 580 و 480 تست شده و خیلی هم خوب عمل کرده! حتی بهتر از اون مدل زالمن مخصوص انویدیا که قبلا" داشتم و اگه مدل زالمن خوب عمل کرده بود با این عوضش نمیکردم

عصبی هم نیستم فقط دوست دارم طبق همون چارچوبی که تعیین کردم همه چیز و پیشنهادات اینها مطرح بشه

happyfeat

Registered User
لایک‌ها
5
ممنون بابت توضیحاتتون . بنده کولر زالمن رو طبق پیشنهادی که پست قبل دادم خریدارم البته اگه نظرتون روی فروش قطعی شده باشه.:cool: یه سوال دیگه اینکه از سیلیکن این کولر چیزی باقی مونده ؟! :rolleyes:ممنون:happy:

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
فنه رو 170.000 هستم.

انگار از فروشش منصرف شدی. !!....

Hir@d

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
فن زالمن را 120 و تحویل حضوری تهران خریدارم ( اگر با قیمت موافق باشید میتونیم برای پنجم قرار بگذاریم چون تا پنجم تهران نیستم )
اگر بتونید به اندازه یکبار مصرف هم خمیر خوب بهم بدید 125 خریدارم که دیگه مجبور نشم 20-30 تومن هم پول خمیر بدم .

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
ساعت دقیق پایان مزایده به پست اول اضافه شود و استارتر و بازدیدکنندگان از بحثهای نامربوط با فروش جدا خودداری نمایند.

alksdj

Registered User
لایک‌ها
257
واتر بلاک گرافیک رو 100 هستم اولین و آخرین پیشتهاد من

happyfeat

Registered User
لایک‌ها
5
اگه دوست عزیزمون انصزاف دادند بنده فن زالمن رو 105 خریدارم . ممنونم

farjam1990

Registered User
لایک‌ها
328
ساعت دقیق پایان مزایده به پست اول اضافه شود و استارتر و بازدیدکنندگان از بحثهای نامربوط با فروش جدا خودداری نمایند.

با تشکر از شما ساعت مزایده اضافه شد دیشب و بالاترین پینشهاد از Hir@d بوده
اما جناب مدیر ای کاش اون قسمت از حرفام رو که نوشته بودم "فروش بقیه قطعات کنسل شده" رو پاک نمیکردید تا دوستان برای قطعات دیگه پیشنهاد ندن مثل پست 51 و 52

ضمن تشکر از دوستان عزیز

Hirad
مشکلی نیست عزیز یک مقدار خمیر نوکچوا هست
آدرس و شماره تماسم رو براتون میفرستم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا